• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım sipariş verenlerin ürünleri geldiğinde ürün poşetine bi tanede yeni katalog koyuyorum. zaten hepsinde telefon numaram var arıyolar onlar beni. yada işte çevrenize gösterin katloğu şu kadarlık sipariş alın size krem getireyim diyorum. bi kız var sağolsun lisede okuyo kataloğu alıyo her ay ona küçük küçük ürünler hediye ediyodum. bu ay 100 tlyi geçti diye secret fantasy hediye ettim. hem o amelelik yaptığını düşünmemiş oluyo kendi istediklerini ucuza alıyo. hemde benim satışım oluyo.
aynı takdiği bende yapıyprum.:72::72:

Son düzenleme:
üfff ya benim hiç satışım yok daha yani az bi en son sayfadaki üçlü el kremi siparişi aldım 4 tane bi tras sonrası balsam bide indirim broşüründen bi far (oda kaldıysa tabi) katalog gösterdiğim herkes verdim ben sipariş ben almıyorum ya da kullanmıyorum diyo siz nasıl bu kadar çok satış yapıyosunuz kızlar yaaaaaaa
:(((((((((

bak cnm ben kendime şöyle formül buldum hiç satışın yokmu verme sipariş soraki ayda yinemi satış yok katoloğa bak seninde kullandığın mutlaka bir şeyler vardır mesela şampuan saç kremi el kremi parfüm yada ben bunları satarım dediğin ürünler olabilir ben bakıyorum şampuanlar indirimde 75 sadece şampuan saç kremi gibi natürels serisi uygun fiyat zaten alıyorum dışardan alacağıma buradan toptan alıyorum birkere alıyorum bayaa bir gidiyor bana hem hesaplı almış hem o ay sipariş vermiş oluyorum hemde şampuan almak istiyen olursa satarsında :97:

en güzelini yapıyorsun canım..

hem o da boş iş yapmamış olur..

benimde eşimin halası buluyo sağolsun ben de ona komisyon verecem bu gidişle :86:

ya komisyon değilde hediye versen hoşuna gider. bu kızın istekleri zaten küçük şeyler. işte siyah nokta temizleyici şampuan dudak parlatıcı falan. onlarında parasını almam çok büyük terbiyesizlik olur. kızcağız o kadar uğraşıyo. bu orta yaşlılara en ideal hediye gliserinli el kremi. üçlü paketten aldım bi tane. yardımcı olana veririm. öyle işte:64:

ya komisyon değilde hediye versen hoşuna gider. bu kızın istekleri zaten küçük şeyler. işte siyah nokta temizleyici şampuan dudak parlatıcı falan. onlarında parasını almam çok büyük terbiyesizlik olur. kızcağız o kadar uğraşıyo. bu orta yaşlılara en ideal hediye gliserinli el kremi. üçlü paketten aldım bi tane. yardımcı olana veririm. öyle işte:64:

komisyon diye hediyeye dedim canım :1:

bak cnm ben kendime şöyle formül buldum hiç satışın yokmu verme sipariş soraki ayda yinemi satış yok katoloğa bak seninde kullandığın mutlaka bir şeyler vardır mesela şampuan saç kremi el kremi parfüm yada ben bunları satarım dediğin ürünler olabilir ben bakıyorum şampuanlar indirimde 75 sadece şampuan saç kremi gibi natürels serisi uygun fiyat zaten alıyorum dışardan alacağıma buradan toptan alıyorum birkere alıyorum bayaa bir gidiyor bana hem hesaplı almış hem o ay sipariş vermiş oluyorum hemde şampuan almak istiyen olursa satarsında :97:

canım bence hepsini aynı ürün alacagına kendi begendiklerin 30 tlmi tuttu fazladan 20tl satabilecegin birseyi al. geri akalnınıda 75 e tamamlamak icin indirimde olan bi parfum al sonra satamadıklarını ve ya istemediklrini iade et istediklerin kalsın hem o ay siparis vermis olursun hemde gereksiz yere fazladan ürün almamıs olursun benden sana tavsiye :D

bu arada annemin sevgili gelini için havlu takımı geliyor. sürahi ve bardaklarda

bu arada faturama baktım fırsat köşesindeki ürünler orada yazan fiyattan daha düşük geliyor söylenenler doğruymuş ben temsilci fiyatı sanıyordum :21:

Son düzenleme:
Back