Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu arada faturama baktım fırsat köşesindeki ürünler orada yazan fiyattan daha düşük geliyor söylenenler doğruymuş ben temsilci fiyatı sanıyordum

bende öyle sanıyodum. burda arkadaşlar söyledi ama açıkçası pek inanamamıştım. avonun bu kadar iyi kalpli olduğunu hiç düşünmedim çünkü. tomorrowdan bi kaç tane daha alayım bari.

İlgin için burdan da bir kez daha teşekkür edeyim canım sana, gerçekten duyarlılığını gösterdin

Rica Ederim Canım..

bu arada indirim broşüründen alıpta ürünü gelmeyen arkadaşlar varmı?

Benim Kemerlerim Gelmedi Sadece

bende öyle sanıyodum. burda arkadaşlar söyledi ama açıkçası pek inanamamıştım. avonun bu kadar iyi kalpli olduğunu hiç düşünmedim çünkü. tomorrowdan bi kaç tane daha alayım bari.

Fazla İnceleyemedim Fırsat Kösesini Acele Sipariş Verecem Diye

Eline K14 kataloğu geçen arkadaşlar acil yardım istiyorum.
Ungaro'nun erkek parfümünde K14'te indirim falan var mı?
Geçenlerde bir tanıdık erkek parfümlerinin testerını istediydi verdim ve oğlu içinden beğene beğene Ungaro'yu beğenmiş dedim bu ay indirimde değil inince getirirsin dedi öff be bu ay indirimde olandan beğeneydin ya çocuğum gıcık oldum ne güzel banada sipariş olurdu.

Bir de bişey daha soracağım Surrender'ın erkek parfümü vardı ya bir aralar o parfüm yarı fiyatına indiği zaman kaç lira oluyordu hatırlayanınız var mı?
Eşimin okulundaki sekreterde Avon üyesi elinde 2 tane varmış eşimde almış çok beğeniyordu o parfümü ama ben bi türlü parfümün fiyatını bulamadım yardımcı olabilecek olanınız varsa sevinirim.:)

kampanya 14 henüz kimsenin eline geçmemiş cnm surrenderin normal fiyatı 53.50 idi cnm 2009 katoloğu kampanya sekizde böyleymiş

hepimiz sabırsızlıkla K14 kataloğunu bekliyoruz ilk gelen arkadaş bakalım kim olacak bana daha k13 ble gelemdi siparişim yoktu geçen ay o nedenle sipariş giremedim daha .K14 de little black ne kadar onu merak ediyorum

Kod:
kampanya 14 henüz kimsenin eline geçmemiş cnm surrenderin normal fiyatı 53.50 idi cnm 2009 katoloğu kampanya sekizde böyleymiş

Ehh be ne katalogmuş Avon'da yeni gelin gibi kendini naza çekiyor siparişleri göndermiyor.

Sağol canım elimdeki eski katalogları atınca böyle ayaza kaldım şimdi yarı fiyatına düşürüp gelişini hesaplıyayım bari:)

hepimiz sabırsızlıkla K14 kataloğunu bekliyoruz ilk gelen arkadaş bakalım kim olacak bana daha k13 ble gelemdi siparişim yoktu geçen ay o nedenle sipariş giremedim daha .K14 de little black ne kadar onu merak ediyorum

ben katologtan ziyade yeni çıkan eternel magic adlı yeni parfümün kokusunu merak ediyorum .

ben katologtan ziyade yeni çıkan eternel magic adlı yeni parfümün kokusunu merak ediyorum .

Çok güzel o parfümün kokusu benim çok hoşuma gitti.
İngiltere'den bir arkadaşım testerını getirmişti daha burda satışa girmemişti o getireli 6-7 ay oluyor k13'ün panaromada görünce pek sevindiydim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…