- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.561
banaaneee ödememmcinler ödesin onuda ayy korkarımda benn allah korusun çarpmaya beni
bu arada faturama baktım fırsat köşesindeki ürünler orada yazan fiyattan daha düşük geliyor söylenenler doğruymuş ben temsilci fiyatı sanıyordum
hani ekledzmi fotoları
hani ekledzmi fotoları
İlgin için burdan da bir kez daha teşekkür edeyim canım sana, gerçekten duyarlılığını gösterdin
bu arada indirim broşüründen alıpta ürünü gelmeyen arkadaşlar varmı?
bende öyle sanıyodum. burda arkadaşlar söyledi ama açıkçası pek inanamamıştım. avonun bu kadar iyi kalpli olduğunu hiç düşünmedim çünkü. tomorrowdan bi kaç tane daha alayım bari.
ilkşahcım bu zevk sana ait herkez seni bekliyor sen eklemiyormusun yoksa
malesef cnm bana yarın gelcek en erken daha faturlanmamaş bile
kzlarr şimdi 2. siparişimi girdim ylan derisi cüzdan tekrar stoğa girmiş ind broşüründe tuhaff
kzlarr şimdi 2. siparişimi girdim ylan derisi cüzdan tekrar stoğa girmiş ind broşüründe tuhaff
peki nereden biliyorsun tekrer stoğa girdiğini nasıl öğrendin ?
kampanya 14 henüz kimsenin eline geçmemiş cnm surrenderin normal fiyatı 53.50 idi cnm 2009 katoloğu kampanya sekizde böyleymiş
hepimiz sabırsızlıkla K14 kataloğunu bekliyoruz ilk gelen arkadaş bakalım kim olacak bana daha k13 ble gelemdi siparişim yoktu geçen ay o nedenlesipariş giremedim daha .K14 de little black ne kadar onu merak ediyorum
ben katologtan ziyade yeni çıkan eternel magic adlı yeni parfümün kokusunu merak ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?