• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

herkes merakla k14 ü yayınlayacak arkadası beklio sanırım
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
asya27, bal_petegi, Berfu, CLeOpaTRa, Ebrutanis, ganfet, greeneyes3543, gulsaherhan, kuncuk, mltm44, mnwrglnc

Kızlar benimki faturalanmıs ama kargoya verilmemiş.listede k13 ilk sipariş paketi diye bişey var o nedir acaba arkadaşlar?

mavisim seninkide benimki gibi yarın geliyor o bahsettiğin kampanya 13 ilk sipariş paketi kampanya 14 katoloğu benimkilerde eksiksiz geliyormuş en çok buna sevindim :16:

arkadaşlar sabahtan beri faturalanır die internetin başında oturuorum..2 dakikada bir avon sayfasını yeniliorum..hala faturalanmamış hala faturalanmamış..psikopata bağladım iice:( aklıma bişi takıldı sıkıntıdan:) hani bu avon her siparişle tester yolluo ya o bi kereye mahsus mu?? mesela k-13 den 3 ayrı kolin gelse her birinde olur mu ki?? bi de panaromadan dudak balmı alıcaktım..tarçınlı kurabiyeli 2 tane vermedi:( bayram sonrasında bi kez daha sipariş vericem o zaman da bi tane girsem olur mu ki??

inşaaallaah bi an önce sipariş girenlerin faturalanır.. faturalanmışlarında kargolanır diyerek son veriorum msjıma :D

üfff ya benim hiç satışım yok daha yani az bi en son sayfadaki üçlü el kremi siparişi aldım 4 tane bi tras sonrası balsam bide indirim broşüründen bi far (oda kaldıysa tabi) katalog gösterdiğim herkes verdim ben sipariş ben almıyorum ya da kullanmıyorum diyo siz nasıl bu kadar çok satış yapıyosunuz kızlar yaaaaaaa
:(((((((((

arkadaşlar sabahtan beri faturalanır die internetin başında oturuorum..2 dakikada bir avon sayfasını yeniliorum..hala faturalanmamış hala faturalanmamış..psikopata bağladım iice:( aklıma bişi takıldı sıkıntıdan:) hani bu avon her siparişle tester yolluo ya o bi kereye mahsus mu?? mesela k-13 den 3 ayrı kolin gelse her birinde olur mu ki?? bi de panaromadan dudak balmı alıcaktım..tarçınlı kurabiyeli 2 tane vermedi:( bayram sonrasında bi kez daha sipariş vericem o zaman da bi tane girsem olur mu ki??

inşaaallaah bi an önce sipariş girenlerin faturalanır.. faturalanmışlarında kargolanır diyerek son veriorum msjıma :D

kolinin sadece birinde tester olur canım. panaromadaki ürünlerden yalnızca birer tane isteyebilirsin. ikinciyi istiyosan k14 kataloğundan o ürünün siparişini vermen gerek

üfff ya benim hiç satışım yok daha yani az bi en son sayfadaki üçlü el kremi siparişi aldım 4 tane bi tras sonrası balsam bide indirim broşüründen bi far (oda kaldıysa tabi) katalog gösterdiğim herkes verdim ben sipariş ben almıyorum ya da kullanmıyorum diyo siz nasıl bu kadar çok satış yapıyosunuz kızlar yaaaaaaa
:(((((((((

canım sipariş verenlerin ürünleri geldiğinde ürün poşetine bi tanede yeni katalog koyuyorum. zaten hepsinde telefon numaram var arıyolar onlar beni. yada işte çevrenize gösterin katloğu şu kadarlık sipariş alın size krem getireyim diyorum. bi kız var sağolsun lisede okuyo kataloğu alıyo her ay ona küçük küçük ürünler hediye ediyodum. bu ay 100 tlyi geçti diye secret fantasy hediye ettim. hem o amelelik yaptığını düşünmemiş oluyo kendi istediklerini ucuza alıyo. hemde benim satışım oluyo.

heycanm son noktadaaa birazdann 2. siparişimi gircem 300 tllik bi girdim bakalm şimdi 600 tlyi tamamlayp ütüyü alabilcek miyimmmm:35::92::92:

evet canımkampanyada istersen 10tane sipars gir sadece ilk koline numune koyuyolar :D

örnek ürünlerden bir tane alabiliyorsun canım.. ama biri tarcınlı biri sıcak cikiolta olsaydı alabilirdin çesitlerden bi tane hakkın oluyo örnek olsun diye:D

canım sipariş verenlerin ürünleri geldiğinde ürün poşetine bi tanede yeni katalog koyuyorum. zaten hepsinde telefon numaram var arıyolar onlar beni. yada işte çevrenize gösterin katloğu şu kadarlık sipariş alın size krem getireyim diyorum. bi kız var sağolsun lisede okuyo kataloğu alıyo her ay ona küçük küçük ürünler hediye ediyodum. bu ay 100 tlyi geçti diye secret fantasy hediye ettim. hem o amelelik yaptığını düşünmemiş oluyo kendi istediklerini ucuza alıyo. hemde benim satışım oluyo.

en güzelini yapıyorsun canım..

hem o da boş iş yapmamış olur..

benimde eşimin halası buluyo sağolsun ben de ona komisyon verecem bu gidişle :86:

ayn taktikleri bende yapyorum canm :13::76:

Back