• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

gece yatmadan baktım, sabah kalktım ilk iş yine baktım yok.arkadaş samsuna idecek bayram için cuma günü yetişmesi lazım uff

kızlar benim siparişlerde faturalanmış

pembe bornozu kazanmışım :81:

ama kafamı kurcalayan bir sorun var faturada 3 lü el kremi paketinden 7 tane istemiştim

kremin oaket kodunun karşısı faturada sıfır gözüküyor

aşağıda 25066 kodlu acareand&naılcream diye bir ürün üç defa girilmiş adetlerindede 7 yazıyo :43:

ben anlamaıdm kzılar hiçbirşey :95:

bidee şuan itibariyle geçikmiş borcum gözüküo 75tllik o faturadan 55tlsi fln iade olcak şimdiden sona faturalansa bilee kredi kontorülünde diycek yurt içiye gidip iadelerimi vermem gerek 20tlliyde bankaya yatırırm artık offf yaa zamanında faturalandırmıoo şimdi gdip bunlarla uğraşcam :47:

kızlar benim siparişlerde faturalanmış

pembe bornozu kazanmışım :81:

ama kafamı kurcalayan bir sorun var faturada 3 lü el kremi paketinden 7 tane istemiştim

kremin oaket kodunun karşısı faturada sıfır gözüküyor

aşağıda 25066 kodlu acareand&naılcream diye bir ürün üç defa girilmiş adetlerindede 7 yazıyo :43:

ben anlamaıdm kzılar hiçbirşey :95:

ilkayyyyyyy :92::74:

Bu foruma yeni üye oldum ve üye olduğumdan beri, çok sık giremesemde her girdiğimde bir sorunu olduğunu gördüğü herkese, sorunu cevaplanmış mı diye bile bakmadan bildiklerimi aktarıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
İlk kez çok acil cevaba ihtiyacım vardı, sizlerden yardım istedim ama yalnızca bir kişiden cevap geldi o arkadaşımda zaten fikri olmadığını söylemek istemiş.
İki kez editledim mesajımı kimse sallamadı. Benimle birlikte soru soranlara herkes zilyon tane cevap yazmış ama ben resmen hayalet muamelesi gördüm.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Görüp de sallamayan herkese teşekkür ederim.

canım soruna ilk cevabı ben yazdım. fakat uyarıldım. buraya yazmamam özel mesaj atmam gerekirdi. bu yüzden yazdığımı sildim. görüpte sallamamazlık etmedim canım. ilk ben yazdım çünkü

Back