• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

valla sbahın köründe kalkıp işe gidicem ben yatıyorum kızlar
bu arada ben bişeylere bakayım diyodum avondan bakamdım
bu sefer bize yılbaşı katalogu gelcek dimi mutlaka bişiler almam lazım görmessem çatlarım katalogu...
hepinize öpücükler kızlar:)

cnm ya ben yazılı sorusu hazırlıyodum dalmışım valla kusura bakma topik açıktı ama bakmıyodum şimdi bakiim dedim ne sorduğunu da geçmişe baktım ama göremedim kusura bakma canım:((((
:70:
bnde görmedim :( görseydim ve bildiğim ve cevap verilmemiş bişey olursa cevap verri kssin

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi vindscape parfümlerini gircem bayan parfümlerinin de kodunu girmem gerekiyo mu 2 tane diyee:67::67:
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini turarında denedim 2 tane bayan edt yiğ otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani

Son düzenleme:
Kızlar sipariş gircem şimdi cvp yazarsanız çok sevinirimm:29:
k13te sayfa 23teki parfümlerden 3ünüde wish of love istiyorum,tekini girince diğerleride kendiliğinden sepette oluyomu?Nasıl sipariş etcem bilen gören varmıı?:36:

canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini tutarında denedim 2 tane bayan edt yi otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani.kafanı karıştırdım biraz ama.
rica ederim cnm:8:

tmm tatlım sorun değil çok saol..

k13te sayfa 23teki parfümlerden 3ünüde wish of love istiyorum,tekini girince diğerleride kendiliğinden sepette oluyomu?Nasıl sipariş etcem bilen gören varmıı?:36:

hepsinin kodunu tek tek gir tatlım

wish of love de baktım. birincisinin kodunu giriyorsun. promosyonlardan devam dediğinden hediye rünleri seçmediniz ibaresi beliriyor hemen. yada promosyonlardan devam demeden görüntüle yaparak da seçebilirsun.

maviş canım başkasıyla konuşuyodun ben araya girmiş gibi oldum ama içim rahat etmedi bi fondöten önermek istiyorum tam istediğin gibi ;clinique even better make up fondöten.... spfli aynı zamanda.... benim cildim kuru ve asırı hassas,hatta alerjik diyeyim....en pahalı markalardan bile fondöten denedim ben böylesini görmedim....bol antoksidanlarla geliştirilmiş, hafif formüllü, yağ değil su bazlı bi fondöten..... yine su sıralar bloglarda cok övülüyo....yabancıların da cok tercik ettiği bi fondöten....sürdükten sonra cildi nasıl aydınlık gösteriyo anlatamam harika bişey...........hafif ama kapatıcı aynı zamanda.... gercekten çok memnun kalıcaksın.... bu avondaki jel eyelinerı da ben önermiştim....kolay kolay avondan bişeyi begenmem oysaki.....dönüp dolaşıp aldıgım belli ürünleri var işte. ücradaydın biliyorum ama büyük şehre gittiğinde bu fondöteni bi denettir yüzüne.... fiyatı 49 mu neydi yanlış hatırlamıyosam canım....bi bak ben çok memnun kalıcagını düşünüyorum.....

şimdi internette bakıcam mersine gittiğimdede mutlaka denicem canım teşekkür ederim:16:anew fondoteni sipariş ettim bakalım onu kullanayım yaza kadar yaza bunu alırım güzelse:13:

kodu girdikten sonra adeti 3 yap canım.
pufff daha faturalanmamışş yuh be
benimkide hala yeni yazıyor :84:
benimki kargoya verilmiş bile:86:

oh valla ne şanslısın arkadaşaım yaw:92:

Back