- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.501
wish of love de baktım. Birincisinin kodunu giriyorsun. Promosyonlardan devam dediğinden hediye rünleri seçmediniz ibaresi beliriyor hemen. Yada promosyonlardan devam demeden görüntüle yaparak da seçebilirsun.
kodu girdikten sonra adeti 3 yap canım.
Benimkide hala yeni yazıyor :84:
Oh valla ne şanslısın arkadaşaım yaw:92:
tek tek girdim cnm ben ayrı sipariş gibi ama oldu yinede
tek tek girdim ben öle düştü fiyattan hesaplarken
vayyy bee bir benim mi faturalanmamışş hayret bşy yaaaa :76:
Kızlar benimki faturalanmıs ama kargoya verilmemiş.listede k13 ilk sipariş paketi diye bişey var o nedir acaba arkadaşlar?
kızlar benim siparişlerde faturalanmış
pembe bornozu kazanmışım :81:
ama kafamı kurcalayan bir sorun var faturada 3 lü el kremi paketinden 7 tane istemiştim
kremin oaket kodunun karşısı faturada sıfır gözüküyor
aşağıda 25066 kodlu acareand&naılcream diye bir ürün üç defa girilmiş adetlerindede 7 yazıyo
ben anlamaıdm kzılar hiçbirşey :95:
Kızlar benimki faturalanmıs ama kargoya verilmemiş.listede k13 ilk sipariş paketi diye bişey var o nedir acaba arkadaşlar?
Bu foruma yeni üye oldum ve üye olduğumdan beri, çok sık giremesemde her girdiğimde bir sorunu olduğunu gördüğü herkese, sorunu cevaplanmış mı diye bile bakmadan bildiklerimi aktarıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
İlk kez çok acil cevaba ihtiyacım vardı, sizlerden yardım istedim ama yalnızca bir kişiden cevap geldi o arkadaşımda zaten fikri olmadığını söylemek istemiş.
İki kez editledim mesajımı kimse sallamadı. Benimle birlikte soru soranlara herkes zilyon tane cevap yazmış ama ben resmen hayalet muamelesi gördüm.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Görüp de sallamayan herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?