- Konu Sahibi berfinbilgen
- #21.281
ya kızlar bgün fatura ödemenin son günü fakat ben 4 gün önceden yatırdım parayı şimdi baktım hala hesaptan düşülmemiş yaa off napıcam ((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
windscape edtnin kokusu nasıl güzel mi,1 erkek alana 2 kadın edt bedava olan bilien var mı,birde indirim broşürünün ön kapağındaki arabian allık stokta var mı hala biliyor musunuz
slm kızlar bişey soracam 5 inde ödemem vardı .ben 264 biliyodum bankada 265 vardı ama borcum 267 olduğu için çekmemeiş avon.secret parfümüm vardı gelecek 2 tanesini de 6 sında kargoya vermişler haftasonu ödemedi die de iptal etmişler koliyi..şimdi gelir mi yeniden...2 kampanya öncesine ait..
windscape edtnin kokusu nasıl güzel mi,1 erkek alana 2 kadın edt bedava olan bilien var mı,birde indirim broşürünün ön kapağındaki arabian allık stokta var mı hala biliyor musunuz
bilen var mı
ya kızlar bgün fatura ödemenin son günü fakat ben 4 gün önceden yatırdım parayı şimdi baktım hala hesaptan düşülmemiş yaa off napıcam ((
teşkkr edyrm,ama fırsatlar bölümünde indirim broşüründeki allık yok,stokta olmayınca üstte yazı çıkıyor uyarıyor demişler nerde çıkıyor o yazı acaba
teşkkr edyrm,ama fırsatlar bölümünde indirim broşüründeki allık yok,stokta olmayınca üstte yazı çıkıyor uyarıyor demişler nerde çıkıyor o yazı acaba
eee kızlar napıyosunuz kimsenin faturalanmamış dimi?çok yoğunlar galiba.acaba faturalanmış ama sisteme geçmemiş olma ihtimali varmıdır ne dersiniz?birde bu havlu takımı için 250 tl lık sipriş gerekiyordu dimi?
kızlar az önce tekrar bölge satış sorumlusu ve tekım öncümün yanına gittim. bana kayıt formu vermemekte ısrarcılar. avonu ara şikayet et vermiyoruz diyorlr. çok başıma buyrukmuşum sözlerini dinlemiyomuşum. avonu aradım 5. kez şikeyt ettim ama hala ses yok. temsilci olmak için bekleyenler var. bu kadınların yüzünden vazgeçecekler ya. ben napayım bu kadınları ya offf
iyilik canım takılıyoruz öyle senden naber olabilir canım sisteme geç yansıyor zaten .birde kampanya baslarda mesai falan oluyor diyolrlardı evet tatlımm 250 tl sip ve 10 katalog
neden vermiyolar canım... sende baska temsilcilerin takım öncülerinden faln rica etsen olmazmı pek anlamıyorum gerci bu işler amma