• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bgün fatura ödemenin son günü fakat ben 4 gün önceden yatırdım parayı şimdi baktım hala hesaptan düşülmemiş yaa off napıcam :(((

windscape edtnin kokusu nasıl güzel mi,1 erkek alana 2 kadın edt bedava olan bilien var mı,birde indirim broşürünün ön kapağındaki arabian allık stokta var mı hala biliyor musunuz

windscape edtnin kokusu nasıl güzel mi,1 erkek alana 2 kadın edt bedava olan bilien var mı,birde indirim broşürünün ön kapağındaki arabian allık stokta var mı hala biliyor musunuz

windscape güzel blue rush a beniziyo ferah bi kokusu var ben begendim. stokta olan ürünleri sipars girisinde fırsatlar bölümünden bakar bulursun sipars dersin eger ürün tükenmiş diyorsa tükenmiştir :D sepetten sonra cıkarırsın stok konrtlünü ben böle yapıyorum

slm kızlar bişey soracam 5 inde ödemem vardı .ben 264 biliyodum bankada 265 vardı ama borcum 267 olduğu için çekmemeiş avon.secret parfümüm vardı gelecek 2 tanesini de 6 sında kargoya vermişler haftasonu ödemedi die de iptal etmişler koliyi..şimdi gelir mi yeniden...2 kampanya öncesine ait..

bilen var mı :25:

windscape güzel blue rush a beniziyo ferah bi kokusu var ben begendim. stokta olan ürünleri sipars girisinde fırsatlar bölümünden bakar bulursun sipars dersin eger ürün tükenmiş diyorsa tükenmiştir :D sepetten sonra cıkarırsın stok konrtlünü ben böle yapıyorum

teşkkr edyrm,ama fırsatlar bölümünde indirim broşüründeki allık yok,stokta olmayınca üstte yazı çıkıyor uyarıyor demişler nerde çıkıyor o yazı acaba

eee kızlar napıyosunuz kimsenin faturalanmamış dimi?çok yoğunlar galiba.acaba faturalanmış ama sisteme geçmemiş olma ihtimali varmıdır ne dersiniz?birde bu havlu takımı için 250 tl lık sipriş gerekiyordu dimi?

teşkkr edyrm,ama fırsatlar bölümünde indirim broşüründeki allık yok,stokta olmayınca üstte yazı çıkıyor uyarıyor demişler nerde çıkıyor o yazı acaba

tatlım temsilci girisi de sagda siparis girisi yap altta sagda fırsatlar bölümü var onu tıkla yukarda sagda devam var iki kez devama bas. orda indirim brosürü ve fırsat kösesi var indirim bsorsrnde istedigin ürünün altına adet yaz ve siparisi tıkla sayfa güncelleniyor üstte basarıyla atılmıs yazıyor yada stok yok falan yazıyo rumuarım anlasılır olmustur :D:92:

eee kızlar napıyosunuz kimsenin faturalanmamış dimi?çok yoğunlar galiba.acaba faturalanmış ama sisteme geçmemiş olma ihtimali varmıdır ne dersiniz?birde bu havlu takımı için 250 tl lık sipriş gerekiyordu dimi?

iyilik canım takılıyoruz öyle senden naber :D olabilir canım sisteme geç yansıyor zaten .birde kampanya baslarda mesai falan oluyor diyolrlardı :D evet tatlımm 250 tl sip ve 10 katalog :D

kızlar az önce tekrar bölge satış sorumlusu ve tekım öncümün yanına gittim. bana kayıt formu vermemekte ısrarcılar. avonu ara şikayet et vermiyoruz diyorlr. çok başıma buyrukmuşum sözlerini dinlemiyomuşum. avonu aradım 5. kez şikeyt ettim ama hala ses yok. temsilci olmak için bekleyenler var. bu kadınların yüzünden vazgeçecekler ya. ben napayım bu kadınları ya offf

kızlar az önce tekrar bölge satış sorumlusu ve tekım öncümün yanına gittim. bana kayıt formu vermemekte ısrarcılar. avonu ara şikayet et vermiyoruz diyorlr. çok başıma buyrukmuşum sözlerini dinlemiyomuşum. avonu aradım 5. kez şikeyt ettim ama hala ses yok. temsilci olmak için bekleyenler var. bu kadınların yüzünden vazgeçecekler ya. ben napayım bu kadınları ya offf

neden vermiyolar canım... sende baska temsilcilerin takım öncülerinden faln rica etsen olmazmı pek anlamıyorum gerci bu işler amma :37:

iyilik canım takılıyoruz öyle senden naber :D olabilir canım sisteme geç yansıyor zaten .birde kampanya baslarda mesai falan oluyor diyolrlardı :D evet tatlımm 250 tl sip ve 10 katalog :D

iyi ne olsun güzelim(içimde bir his senin güzel olduğunu söylüyor:38::)) bizde bekliyoz avonu umarım yetiştirirler tatlım

neden vermiyolar canım... sende baska temsilcilerin takım öncülerinden faln rica etsen olmazmı pek anlamıyorum gerci bu işler amma :37:

her dediklerini yapmıyorum diye vermiyor. bide geçen kampanya 345 tl iade yapmışız diye vermiyomuş. hatta iadeni kapattım falan da dedi. nasıl yaptıysa. şikayet ediyorum en geç perşembeye kadar dönerler size dediler bana kimse dönmedi. 5 kez şikayet ettim hala ses yok. çok çıkarcılar temsilcilerine herşeyi dayatıyolar. yok sipariş girişi son günü cuma değil perşembe yok yaptığın temsilci bu ay başlamak zorunda bilmem ne falan. bende dayatmalarına boyun eğmediğim için böyle oluyo. çevremde hiç takım öncüsü yok. temsilcilerede o forumu vermiyolar. avonda göndermiyor o formu yalnız bssden alabiliyomuşuz. napıcam hiç bilmiyorum.her hafta kavga gürültü bıktım valla. am şu bi gerçek avon temsilcilerine hiç bi şekilde sahip çıkmıyo. takım öncüleri ve bsslerin dedikleri oluyo hep. bende takım öncüsüyüm ama kimseye dayatmıyorum birşeyleri üç kuruş prim alacam diye.

Back