- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.181
cnm tester aldım önce begenseydim bu katalogta sipariş edecektim ama o kadar övgü aldıki tv dekilerin sürdügü gibi bişey zannettim öyle olmadığını gördüm severek kullananlar bana kızmasın ama öyle agam şaham bişey değil bana kalırsa insan o kadar çok para verirse beklentileri daha fazla olur yani sivilce lekeleri olan akrabama denetsem onun lekelerini kapatmaz ama annem 47 yasında hafif göz kenarı kırısıgı ve hafif çili var bakalım onda nasıl etki edecek
hadi ya beğenmedin demekbende sipariş vermiştim ya sivilceyi falan hiçbir fondöten kapatmaz canım ya ancak kapatıcıyla belki görünümü azalır.ama şöyle tene berraklık falandamı vermiyor?bende sivilce yok şükür ama mesela güneşte falan kızarırım tenim açık renk olduğu için işte onu belli etmese iyi olur
Herkese merhaba.Ben de yeni avon temsilcisiyim,geçen ay kayıt oldum.Şu anda ödenmemiş bir faturam var,pazartesi banka açılır açılmaz yatıracağım dün de sipariş girdim,ödemeyi hangi bankadan yapsam hesaplarına daha çabuk geçer,bir de siparişim ödemeden sonra ne zaman faturalandırılır?Takım öncüm bir açıklama yapmadı,yardımcı olursanız sevinirim.
hadi ya beğenmedin demekbende sipariş vermiştim ya sivilceyi falan hiçbir fondöten kapatmaz canım ya ancak kapatıcıyla belki görünümü azalır.ama şöyle tene berraklık falandamı vermiyor?bende sivilce yok şükür ama mesela güneşte falan kızarırım tenim açık renk olduğu için işte onu belli etmese iyi olur
ilkşah sen hangi tonunu kullanmıstın?ben ıvory aldım bakalım merakla bekliyorum
sen sabah saat 7.30 gibi avonu ara durumu izah et bi zannedersem göndermeleri gerek faturanı ödediğin anada işleme alınır..Benim geçen bi temsilciminde bu durumoldu oradan biliyorum ..faturasını ödedi hemen işleme aldılarkredi kontrolünde bekleyen siparişi..
ooooooo yeni yaşın kutlu olsun cnm nice mutlu sağlıklı yıllar dilerimBUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLAR :) 22 oldum
kız o bahsettiğin kampanyalar k12 ve k13 olmalı k14 nerden çıktı :)dün saat 3te kuzenime gittim dedim siparsleri 4te girer geri babaneme dönerim diye bi baktım 8 e ertelenmiş .19,56 da siparslerimi yazdım ilk dk gönderirim diye ama k14 katalogu gözükmedi ve sepete k13 fiyatlarıyla atıldı saat 20,08 di oysa iptal etttim tekrar girerim diye ama ne yazıkkı saat 11 e kadar oturdum yok acılmadı.ancak bi ara sepete attım orda bekledi eve geldim 12,40 gibi erkek arkadasıma telefondan sipars girmesini ögrettim fırsat kösesinden falan da baya sey aldık 325.11 tl sipars girmişim ben 75 yapamam bu ay diye üzülüyordum dün deli gibi sipars aldım... ve bütün ürünlerim geliyor stok sorunu yok cok sükür =)=)
bende merak ediyorum cnm k14 anew ürünlerini,beni de bilgilendirirseniz sevinirimKızlar, k 14 eline geçen hiç var mıdır bilmiyorum da eğer varsa bana anew ürünlerinin k14 fiyatlarını yazabilir misiniz?
özeline bak cnm yazdım orayabana cvp verecek kimse yokmu arkdaslarrr
ooooooo yeni yaşın kutlu olsun cnm nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim
kız o bahsettiğin kampanyalar k12 ve k13 olmalı k14 nerden çıktı :)
bende merak ediyorum cnm k14 anew ürünlerini,beni de bilgilendirirseniz sevinirim
özeline bak cnm yazdım oraya
Kızlar, k 14 eline geçen hiç var mıdır bilmiyorum da eğer varsa bana anew ürünlerinin k14 fiyatlarını yazabilir misiniz?
gece ve gündüz diyor cnm o yüzden 2sini alırsa verir hediyeyi tek alımda vermez cnmkızlar solutoin sf 104 deki ürünlerinden alana tonik ve temizleyici hediyeye gece ve gündüz mü almak lazım yoksa biriini alsak yeterlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?