- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.501
banada 2 ruj gelmedi 2 kalem hediyesi geldi fiyatları yazmıyor ama ödetirler haberin olsun
oazaman onların fiyat işleyecegi faturaya kadar saklıyım faturama eklerlerse gönderirim :)
arkadaşlar benim kampanya 13 fiyat listem yok sipariş defterim bitmiş bunun kodu kaçtı acaba yazabilirmisiniz?
hemde ücretsiz. aman Allah'ım gözlerim yaşardı. avonda ücretsiz birşeyde varmış
mavisim yaa anew fondoteni kaçırma yüzde 40 indirim nadir oluyor bende var 2 ay önce aldım ama kaçırmamak için yine yazdım sende haklısın bende olsam vermem ama sana bir fikir vereyim senin alacakların 25 tl civarındaydı deyilmi ilkşah arkadaşımızın tavsiye ettiği bir taktik vardı mesala 50 tl lik bir parfüm ilave et koli gelincede hemen iade et istersen .
aaaaaaaaaa neseee bekleriz artıkkkızlar k13 bu akşam 8 de başlıyormuş 4 te değil avon sitesinde yazıyor
bnmde hediyelilerden biri gelmemişti aradım avonu stokta yokmuş ondan gelmemiş bi dahaki siparişde yollancağını sölemişlerr ordaa sayfadan görüolarmış ne eksiksearkadaşlar ben k 12 den 2. siparişimi verdiğimde kalıcı ruj sipariş etmiştim kalem hediyesi oldugu için ruj geldi kalem yoktu bende ruju iade verdim iadelerim işlenmiş ama k.12 den tekrar sipariş verdim kalem geliyor fakat fiyat yok 0000 yani ücretlendirmemişler kalem rujun hediyesi oldugu için onu bana daha sonra ödetirlemi acaba yoksa unuttularmı:90:
sipariş defteri var cnm yardımcı malzemeler listesinde ücretsiz.
aslında 40-50lik te alabilirim canım ama ürün gelir gelmez kargoya veriliyormu?bir sonraki kampanyada veriliyor diye biliyordum ben
mavişcim kargocuyu 2 dkka bkletip hemen açıp koliyi faturayı doldurup verebilirsin
evet aynen öyle arkadaşıma bak ben bunu bilmiyordum o zaman faturayı ödeyene kadarda iadeyi düşüyolar ve hiç ödememiş oluyorum öylemi?
ilkşahçım sen bu işleri daha iyi bilirsin bana bu konuda biraz bilgi verirmisin tatlım
cnm ya kargo gelince iade ediliyor die biliyorum ama iade sanırım 10 gün içinde faturadan düşüyor ben hiç iade yapmadım burdan okuduğum kadarıyla cevaplıyorum şekerima bak ben bunu bilmiyordum o zaman faturayı ödeyene kadarda iadeyi düşüyolar ve hiç ödememiş oluyorum öylemi?
peki ben bunu sürekli yaparsam avon problem yaratmazmı?yada takım öncüsü kadın bundan bir zarar görürmü?yani zarar derken karı düşerse düşsün de uyarı ihtar falan alırmı yada ondan bir para falan keserlermi
peki ben bunu sürekli yaparsam avon problem yaratmazmı?yada takım öncüsü kadın bundan bir zarar görürmü?yani zarar derken karı düşerse düşsün de uyarı ihtar falan alırmı yada ondan bir para falan keserlermi
salata servis seti'm qelio kızlar
Aranızda alan varmı salata servis setini?
Nasıl qüzel mi renqi katalogda çok qüzel qörünüo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?