- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.301
tatlım güzel onun kokusu begenirsin ..gittikçe hafifleşen bi kokusu varagır değil..
k12deki chocolate küpe seti k13te var mı acaba ?varsa ne kadar , acil yazabilirmisiniz size zahmet?
ANEW SATIS DESTEK SETI 1 0.00 0.00
26929 FIORELLA GIFTSET 1 0.00 0.00
13968 A COND.EYE MAKEUP REMOV 1 0,00 0.00
yazıyo faturamda..
bunlar ne acaba merak ettim...
merhaba kızlar
indirim broşürleri müşteri fiyatı mı yoksa temsil fiyatımı?? eğer temsilciyse kimseye dağıtmayı düşünmüyorum zaten az satışım var az kar oluyo broşürden yaptığım satışlarlada karımı hiç düşürmiyim
müşteri fiyatı cnm gelişi var onlarn
vallahi tatlım 400 liralık faturam vardı 7-8 günde falan 5 lira faiz işlemis.. bi sonraki faturaya yansıyor..
kızlar slm percevin vucut spreyi nasıl sipariş ettim kendim için ama daha önce hiç kullanmadım
kızlar indirim broşüründeki parlak görünüm veren makyaj ürünü,pırıltılı vücut losyonu,dudak balmı bide şampuanı almayı düşünüyorum.sizce bu ürünler nasıl almalımıyım?birde şunuda kesin al dediğiniz bir ürün varmı bu broşürde acaba?
ayy ben de k12 de sipariş etmiştim bayıldım hergün sıkıyorum kalıcıda montumdan falan hiç çıkmıyor kokusu tavsiye ederim canım ben
günaydın hanımlar
aromadisiac kalıcı mı acaba EDT olduğundan duraksadım.. yoksa kokusu tam benlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?