• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

k12deki chocolate küpe seti k13te var mı acaba ?varsa ne kadar , acil yazabilirmisiniz size zahmet?

Son düzenleme:
ANEW SATIS DESTEK SETI 1 0.00 0.00
26929 FIORELLA GIFTSET 1 0.00 0.00
13968 A COND.EYE MAKEUP REMOV 1 0,00 0.00

yazıyo faturamda..
bunlar ne acaba merak ettim...

merhaba kızlar
indirim broşürleri müşteri fiyatı mı yoksa temsil fiyatımı?? eğer temsilciyse kimseye dağıtmayı düşünmüyorum zaten az satışım var az kar oluyo broşürden yaptığım satışlarlada karımı hiç düşürmiyim

merhaba kızlar
indirim broşürleri müşteri fiyatı mı yoksa temsil fiyatımı?? eğer temsilciyse kimseye dağıtmayı düşünmüyorum zaten az satışım var az kar oluyo broşürden yaptığım satışlarlada karımı hiç düşürmiyim

müşteri fiyatı cnm gelişi var onlarn

ii geceler hanımlar maş. sayfalar uçmuş gene inş önemli bşy kaçırmamışımdır avon adına

kızlar indirim broşüründeki parlak görünüm veren makyaj ürünü,pırıltılı vücut losyonu,dudak balmı bide şampuanı almayı düşünüyorum.sizce bu ürünler nasıl almalımıyım?birde şunuda kesin al dediğiniz bir ürün varmı bu broşürde acaba?

canım indirim broşüründe yeşil kapaklı kırık saç uçları ,için serum var.mğkemmel bir ürün.kuaförler falanda tavsiye ediyo.ben çok memnunum.eğer saçlarında problem varsa al derim

arkadaşlar k13 de bi rimel var ya dantel işlemeli gibi super shock yazıyo o bildiğimiz super shock mu ne farkı var ona göre sipariş verecem de

Back