• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar bende şu kış paketinden spariş vericem.. katalogta k12 de bu kampanya yok :2:

ürün kodları elinde olan varsa bana iletebilir mi :17:

benim müşterileride kızım getiriyor tabii karınıda ona veriyorum böylelikle ihtiyaçlarını bedava alıyor.

eheh ben de eskiden kuzenime veriyordum okul arkadaşlarına gösteriyodu ona da kardan veriyordum birşeyler tabi bir de geliş fiyatına veriyordum aldıklarını, kardeşim sayılır çünkü benim.

benim çok fazla arkadaş çevrem yok. en yakın arkadaşım da bursada okuyor zaten göremiyorum sık sık :58:
şu an çalışmıyorum ama çalıştığım yerde de yasaktı bu tip şeyler...
napıcan işte böyle şeylerde anneler, kardeşler destek oluyorlar.

bnm eşimde signaturede karar kıldı şimdilik kalıcı olarak
percıve,imperfect,essence aromodısc bnlarıda kullandı ve hç beğenmedi..kalıcı değilmiş.
bnm de black shude çok hoşuma gtti brdahakine onu alıcam

biz de babama signature setini almıştık zamanında ama babam hiç beğenmedi bir de sarışın olduğu için ağır durdu teninde. ben sevmiştim ama sonradan bana da aşırı baharatlı gelmeye başladı.
bizim şunlar hoşumuza gidiyor,
patrick dempsey2
essence
perceive
true force
jet homme

hımm.. anladım da işte bana daha önce hiç olmadı hep tam geliyodu. gerçi ben şu ana kadar hep 5 katalog istedim en fazla belki de yeni denk geldi böylesi.
neyse tamam o zaman canım teşekkür ederim sana ve diğer cevaplayan arkadaşlara.

bende 10 lu katolog istemiştim indirim broşürü 5 adet geldi o gelen 5 adedi bile müşterilere göstermedim neden biliyormusunuz stok çok çabuk bitiyor ürün gelmeyebiliyor müşteri karar verene kadar indirim broşürü bitmiş oluyor müşteriyi eli boş göndermektense katologtan alsın daha iyi. sadece kendim için şansımı deniyorum gelsede gelmesede önemli deyil.:34:[/QUOTE]

ben de göstermiyordum pek kimseye ama geçen ay ne oldu biliyo musunuz kızlar. hani bundan önce indirim broşürü geldiği zaman, o kampanyanın bitiş gününe yakın günlerde ve bitiş gününde oturdum harbiden aradım avonu stok sorgulamayı, bütüün ürünleri sorgulattım. 1-2 tanesi hariç hepsi stokta mevcuttu. şaşırdım kaldım :1:

biz de babama signature setini almıştık zamanında ama babam hiç beğenmedi bir de sarışın olduğu için ağır durdu teninde. ben sevmiştim ama sonradan bana da aşırı baharatlı gelmeye başladı.
bizim şunlar hoşumuza gidiyor,
patrick dempsey2
essence
perceive
true force
jet homme

evet benim eşimde perceive kullanıyor kalıcılığı fena deyil benim için parfümün güzel kokması önemli ister edt olsun ister edp kokusu iyi olmadıktan sonra ne kadar kalıcı olursa olsun benim için önemi yok birde black tounsh ondan almayı düşünüyordum kalkmış.

bende 10 lu katolog istemiştim indirim broşürü 5 adet geldi o gelen 5 adedi bile müşterilere göstermedim neden biliyormusunuz stok çok çabuk bitiyor ürün gelmeyebiliyor müşteri karar verene kadar indirim broşürü bitmiş oluyor müşteriyi eli boş göndermektense katologtan alsın daha iyi. sadece kendim için şansımı deniyorum gelsede gelmesede önemli deyil.:34:

ben de göstermiyordum pek kimseye ama geçen ay ne oldu biliyo musunuz kızlar. hani bundan önce indirim broşürü geldiği zaman, o kampanyanın bitiş gününe yakın günlerde ve bitiş gününde oturdum harbiden aradım avonu stok sorgulamayı, bütüün ürünleri sorgulattım. 1-2 tanesi hariç hepsi stokta mevcuttu. şaşırdım kaldım :1:[/QUOTE]

kızlar bence ind. broşürünü gösteri. çok satış oluyo ondan. ben hep ilk gün sipariş giriyorum. sonrada 75e tamamladıkça ikinci yada üçüncü siparişi giriyorum. indirim broşürü geldiği aylarda satışım çok oluyor. gelmeyince az. sizde değerlendirin bence bu fırsatı

kampanya 13 de 32. sayfada trend serisinden 1 ürün alana aynı ürünü 2. bedava alttada renk seçimi yapılabilir yazıyor müşterimin biri koyu pudra biri açık pudra istiyor şimdi bir koyunun kodunu birde açık olanın kodunumu yazıyorduk bilen varmı aslında bir kez daha yazmıştım bu soruyu emin olmak istiyorum varmı bir fikriniz?

kampanya 13 de 32. sayfada trend serisinden 1 ürün alana aynı ürünü 2. bedava alttada renk seçimi yapılabilir yazıyor müşterimin biri koyu pudra biri açık pudra istiyor şimdi bir koyunun kodunu birde açık olanın kodunumu yazıyorduk bilen varmı aslında bir kez daha yazmıştım bu soruyu emin olmak istiyorum varmı bir fikriniz?

evet canım ikisininde kodunu yazcann

kızlar ben bugün ilk siparişimi verdim yeni üye olduğum için benim eve gelen kıza verdim sipariş kodlarını ben bundan sonra hep kızı mı arayacağım yoksa kendim mi vereceğim avonun temsilci sayfasına giremiyorum henüz temsilci no yok bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:

kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:

valla tatlım ben katalogtaki en son sayfadaki ışıltılı kremi alcam onu kullandım daha önce diğerlerini kullanmadığım için fikrim yok ama arka kapaktaki süperr:31:

Back