- Konu Sahibi berfinbilgen
- #20.321
teşekkür ederim cok sevindim cokta indirimliydi 4 liraya geliyor bize
kızlar k13 de celebre ve pur blanca indirimde mi acaba
ya neden kımse cevap vermiyor arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cok sevindim cokta indirimliydi 4 liraya geliyor bize
kızlar k13 de celebre ve pur blanca indirimde mi acaba
ya neden kımse cevap vermiyor arkadaslar
arkadaşlar k13 de bi rimel var ya dantel işlemeli gibi super shock yazıyo o bildiğimiz super shock mu ne farkı var ona göre sipariş verecem de
arkadaşlar k13 de bi rimel var ya dantel işlemeli gibi super shock yazıyo o bildiğimiz super shock mu ne farkı var ona göre sipariş verecem de
diğer supershockla aynımı bilmiyorum ama ben aldım dediğin rimeli çok memnunum :)
benim müşterileride kızım getiriyor tabii karınıda ona veriyorum böylelikle ihtiyaçlarını bedava alıyor.
kızlarcımlar bişi sorcam
erkek parfümlerinden essence ve fullsped k 14 te sizce indirimde mi olur yüksek mi ?
bnm eşimde signaturede karar kıldı şimdilik kalıcı olarak
percıve,imperfect,essence aromodısc bnlarıda kullandı ve hç beğenmedi..kalıcı değilmiş.
bnm de black shude çok hoşuma gtti brdahakine onu alıcam
kızlar k12 bugün gece 12 ye kadarmı geçerli yoksa yarın sabaha kadarmı?
hımm.. anladım da işte bana daha önce hiç olmadı hep tam geliyodu. gerçi ben şu ana kadar hep 5 katalog istedim en fazla belki de yeni denk geldi böylesi.
neyse tamam o zaman canım teşekkür ederim sana ve diğer cevaplayan arkadaşlara.
biz de babama signature setini almıştık zamanında ama babam hiç beğenmedi bir de sarışın olduğu için ağır durdu teninde. ben sevmiştim ama sonradan bana da aşırı baharatlı gelmeye başladı.
bizim şunlar hoşumuza gidiyor,
patrick dempsey2
essence
perceive
true force
jet homme
bende 10 lu katolog istemiştim indirim broşürü 5 adet geldi o gelen 5 adedi bile müşterilere göstermedim neden biliyormusunuz stok çok çabuk bitiyor ürün gelmeyebiliyor müşteri karar verene kadar indirim broşürü bitmiş oluyor müşteriyi eli boş göndermektense katologtan alsın daha iyi. sadece kendim için şansımı deniyorum gelsede gelmesede önemli deyil.
kampanya 13 de 32. sayfada trend serisinden 1 ürün alana aynı ürünü 2. bedava alttada renk seçimi yapılabilir yazıyor müşterimin biri koyu pudra biri açık pudra istiyor şimdi bir koyunun kodunu birde açık olanın kodunumu yazıyorduk bilen varmı aslında bir kez daha yazmıştım bu soruyu emin olmak istiyorum varmı bir fikriniz?
kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26: