• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar müşteri hizmetlerini arayıp sordum iade kapatmak mümkün değil. siz iadelerinizi gönderin dediler:)):54::54::54::54:

benimde indirim brosüründen dediğin gibi parlak görünüm veren makyaj ürünü dikkatimi çekti cnm ama ayrıca en bastaki allık ve 6 sekle giren yüzük hoş duruyor

canım o en baştaki allık minicik birşey hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. bi arkadaşım aldı onu hatta bende sipariş girecektim kendime ama o ay para sıkıntım olduğu için vazgeçmiştim ve çok üzülmüştüm tüh tüh gitti allık diye. arkadaşımın allığı geldi ve sonuç tam bir fiyasko o kadar küçükki. iyikide almamışım dedim. yinede sen bilirsin tatlım.

canım o en baştaki allık minicik birşey hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. bi arkadaşım aldı onu hatta bende sipariş girecektim kendime ama o ay para sıkıntım olduğu için vazgeçmiştim ve çok üzülmüştüm tüh tüh gitti allık diye. arkadaşımın allığı geldi ve sonuç tam bir fiyasko o kadar küçükki. iyikide almamışım dedim. yinede sen bilirsin tatlım.

yok kalsın cnm benim için boyutlarda önemli fazla tüketiyorum çünkü tavsiyen için çok teşekkür yoksa benimde içimde kalacaktı allık :)

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var hem kalıcı olan hem de dikkat çekmeyecek dudak rengi tonlarında olan bir ruj istiyorum avonda var mı böyle bir ruj

ay yokşekerim ben satış yapmıyorumki doğru dürüst:)75 i tamamlayım diye gelişine veriyorum hem açılmış ürünü niye alsınlarki?

sadece açtım ve tek kirpiğime sürdüm.zaten fiyatı 12.10 ben 10 liraya verdim bu yüzden...

kızlar bu indirim broşürü sadece temsilciler için yani fiyatları bize geliş halimi yoksa yine üstüne kar marjımızı koymuşlarmı?birde ordada ışıltılı bir losyon var o nasıl ?hangisini tercih etsem daha iyi sayfa 142 deki altın ışıltılımı daha güzel yoksa indirim broşüründekimi?

canım temsilci değil,müşteri fiyatları onlar.

ebrucum o ışıltı veren makyaj ürünü göz altına sürülen aydınlatıcılardan değil.hani makyajın üstüne aydınlık versin diye uygulanıyor sanırım.ama bir denicem ben .güzel bişeye benziyor.kullanmış arkadaşlar varmı aranızda?

sadece açtım ve tek kirpiğime sürdüm.zaten fiyatı 12.10 ben 10 liraya verdim bu yüzden...

canım temsilci değil,müşteri fiyatları onlar.

iyi yapmıssın canım kullanmıcağın ürünü neden bekletesinki boşuna.yalnız ben rimelle birlikte göz makyajı temizleyiciyi gönderdim ama çok kullanmıştım onu bir problem olurmu acaba kızlar?

selam kızlar ben daha k13ten sipariş alamadım işyerine götürdüm ama siapriş gelmedi. diğer arkdş gelişinden veriyormuş sanırım kimse bnden almaz.

milli felaket mi:) sevdim bu lafı... biz bizimkine eşkıya diyoruz:))) daha az önce t vnin düğmesini hakladı oturdu şimdi sıra diğer düğmelerde:)))

çocuklarımız yapınca hiç göze gözükmüyor ama dimi kırmışlar dökmüşler canları sağ olsunda bizimkide öle herşey elinden geçer hepsinide maffeder :emir_bebek:

merhaba kızlar ben k12 panaramdan seri sonundan calla lily takı seti siparişi vercem ama boyutunu nerden bulup gircem ilk defa yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bişi sorucan lütfen cevaplayın 15 günlük gecikmiş bir borcum vardı bugün ödedim ama avon sitesine girdiğimde faturamdaki fiyat siteyi altüst ettim faizli başka fiyat varmı die bulamadım bende faturamdaki fiyatı ödedim ama faiz işlemiyormu yani nasıl yapıcaktım ben bunu anlata bildim mi bilemiyorum ama lütfen cvp

arkadaşlar bişi sorucan lütfen cevaplayın 15 günlük gecikmiş bir borcum vardı bugün ödedim ama avon sitesine girdiğimde faturamdaki fiyat siteyi altüst ettim faizli başka fiyat varmı die bulamadım bende faturamdaki fiyatı ödedim ama faiz işlemiyormu yani nasıl yapıcaktım ben bunu anlata bildim mi bilemiyorum ama lütfen cvp

vallahi tatlım 400 liralık faturam vardı 7-8 günde falan 5 lira faiz işlemis.. bi sonraki faturaya yansıyor..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ......bu ay çok yüklencem kendime ama napalım star oje--------anew fondoten--------jel göz kalemi-----------kil maske----------- arındırıcı scrup ayak kremi -------------:52:

kızlar pırıltılı vücut losyonu hakkında bir fikriniz yokmu?gerçekten pırıl pırıl parlarmıyız ki:)))
bali blis tenmi bahsediyorsun cnm ben aldım k 12 dennn süper kokusu evet simli ama ben koltuk altıma kullanıcaktım sızlaattı yaa:(( vücuduma sıkarım arada dicem ama yine sızlatabilir neden öyle oldu anlamadım bende kıyafetlerime deodorant olarak kullanırım napim yaa :39::19:

merhaba kızlar ben k12 panaramdan seri sonundan calla lily takı seti siparişi vercem ama boyutunu nerden bulup gircem ilk defa yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ne yazıkki ölçüsü yok canım. ben ondan iki tane sipariş ettim. bir bana birde kuzenime ikimizinde bileğine çoook geniş geldi. çok şişman bir teyzeye denettim onada büyük geldi. böyle dirseğe yakın bi yerde falan takmam lazım o kadar geniş düşün artık. görüntü güzel ölçü yok. elimde kaldı öylece iade edicem.

bali blis tenmi bahsediyorsun cnm ben aldım k 12 dennn süper kokusu evet simli ama ben koltuk altıma kullanıcaktım sızlaattı yaa:(( vücuduma sıkarım arada dicem ama yine sızlatabilir neden öyle oldu anlamadım bende kıyafetlerime deodorant olarak kullanırım napim yaa :39::19:

bali bilasn süper bi koku harika ben kullanıyorum çok hoş kokusu hiçbi sıkıntı yaşamadım..K13 de indirimde değilyine alacaktım:(

Back