• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ben bugün ilk siparişimi verdim yeni üye olduğum için benim eve gelen kıza verdim sipariş kodlarını ben bundan sonra hep kızı mı arayacağım yoksa kendim mi vereceğim avonun temsilci sayfasına giremiyorum henüz temsilci no yok bilgi verirseniz sevinirim

ben netim yoktu geçen sipariş verirken bende takım öncüsüne vermek istemediğim için avonu aradım telesekreter seni yönlendiriyor ve çok basit o sekilde verdim sen de yapabilirsin istersen :)

valla tatlım ben katalogtaki en son sayfadaki ışıltılı kremi alcam onu kullandım daha önce diğerlerini kullanmadığım için fikrim yok ama arka kapaktaki süperr:31:

altın ışıltılı olanımı diyosun canım?ya birine altın birine inci başkasına yakut hepsine bir mücevher ismi vermişlerde ne farkları var hiç anlamdım doğrusu:96:fiyatlarıda çok farklı kafam çok karıştı:26:

kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:

katologtaki altın ışıltılı olanı güzel canıım.pırıltıları sarı simli çünkü dekoltelerde daha hoş duruyor .ama set halinde almanı tavsiye etmem.çünkü vucut yağı kullanışlı değil.boşuna para verme.

daha k12 den sipariş verecek olanlar ve benim gibi bilmeyenler için yazıyorum netten sipariş verirken fırsat kösesi var ve panaramada görmediğim ürünler var bakmadan geçmeyin bence mesela ben içinden turkuaz göz kalemi seçtim oradaki fiyatı 2.53 iken faturama 1.90 yansımıs bir bakın bence ben denemek için öylesine seçtim ama bir daha ki siparişimde hiç kaçırmam artık

Eklentiler

• $adsız.JPG
    $adsız.JPG
    6 KB · Görüntüleme: 16
  • $dfds.JPG
    $dfds.JPG
    7,5 KB · Görüntüleme: 14
  • $fdsfsd.JPG
    $fdsfsd.JPG
    6,8 KB · Görüntüleme: 13
  • $fgfdg.JPG
    $fgfdg.JPG
    21,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $adsızzsds.JPG
    $adsızzsds.JPG
    12,8 KB · Görüntüleme: 14
daha k12 den sipariş verecek olanlar ve benim gibi bilmeyenler için yazıyorum netten sipariş verirken fırsat kösesi var ve panaramada görmediğim ürünler var bakmadan geçmeyin bence mesela ben içinden turkuaz göz kalemi seçtim oradaki fiyatı 2.53 iken faturama 1.90 yansımıs bir bakın bence ben denemek için öylesine seçtim ama bir daha ki siparişimde hiç kaçırmam artık

ya konuyla ilgisi yok ama bişey sormak istiyorum eklediğiniz resimlerde kk kürklü kadın logosu varya bu resimler üye olmayan kişiler tarafında açılmıyor nereden ve nasıl ekliyorsunuz benim eklediklerimi üye olmayanlar görebiliyor ? :44:

ya konuyla ilgisi yok ama bişey sormak istiyorum eklediğiniz resimlerde kk kürklü kadın logosu varya bu resimler üye olmayan kişiler tarafında açılmıyor nereden ve nasıl ekliyorsunuz benim eklediklerimi üye olmayanlar görebiliyor ? :44:

cnm hiçfarkında değildim valla ama su sekilde ekledim önce cevap yaz bölümüne girip mesajımı yazdım asagı dogru indim eklenti ekle yazıyor sadece üst bölüme ekledim resimleri bu şekilde oldu :)

kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:

cnm benim fikrim panoramadinin fiyatı daha uygun birde skin so soft serisinin kokuları çok hoş..

katologtaki altın ışıltılı olanı güzel canıım.pırıltıları sarı simli çünkü dekoltelerde daha hoş duruyor .ama set halinde almanı tavsiye etmem.çünkü vucut yağı kullanışlı değil.boşuna para verme.

teşekkürler tatlım sarı simli ise güzeldir özellikle yazın bronz tende çok iyi durur.ama tek başına losyonda pek indirim yok canım neden yağı güzel değil?kıyafetemi bulaşıyor?

teşekkürler tatlım sarı simli ise güzeldir özellikle yazın bronz tende çok iyi durur.ama tek başına losyonda pek indirim yok canım neden yağı güzel değil?kıyafetemi bulaşıyor?

cnm o benim bahsettiğim ışıltılı pembeler diyor ona dikkat et yalnız vucut yağlarıda daha çok yazın bronz tende güzel duruyor .

sürdüğünde cilt yagı pek emmiyor böle cildin yağlı kalıyor.ama nemlendirmesi çok güzel.onun da içinde sarı simler var zaten.belkide ben kışın kullandığım için memnun kalmadım.şimdi bıraktım,yazın kullancam bende.ozman daha ii olur..
aslında haklısn paket alman daha avantajlı.

Son düzenleme:

canım yeni gördüm, sen yağını mı soruyosun..... burda aylar önce ilk çıktıgında bir iki arkadaş çok övmüştü yağını.... gece bile parlıyo demişti.....gündüz de güneşin altında minik minik simler parlıyo demişlerdi.....sonra bende aldım o kadar memnun kaldımki.... fakat geçenlerde,cilt emmiyo demişler, benimki hemen emiyo canım, yalnız şöyle bişey var benim cildim kurudur o yüzden hemen emiyo olabilir..... normalde johnson baby oil bed time kullanıyorum ama bu da cok hoşuma gitti benim.... bu arada jel eyelinerı yine söylüyorum yabancı bloglar cok methediyo....onun gümüşünden alcam o kadar güzelki resmini gördüm....harika....

sürdüğünde cilt yagı pek emmiyor böle cildin yağlı kalıyor.ama nemlendirmesi çok güzel.onun da içinde sarı simler var zaten.belkide ben kışın kullandığım için memnun kalmadım.şimdi bıraktım,yazın kullancam bende.ozman daha ii olur..
aslında haklısn paket alman daha avantajlı.

almayımmı yaza kadar bozulurmu yada daha fazla indirime girermi acaba?kışın sanki etekmi giyiyoz dimi şurda en fazla 1-2 haftada havalar buz keser:18: yoksa havalar soğuyor diye indirimde derseniz alıp çekmeceme koyim yazın kullanırım .siz uzun zamandır avon işini yapıyosunuz kızlar avonun stratejisini bilirsiniz hangisini yapayım?

hı bak bkt55 ciğim söylemiş cilt emmiyo diye.... tatlişim benim cildim kuru.... hemen emiyo o yüzden...artık ne kadar neme ihtiyacı varsa zavallı cildim

canım yeni gördüm, sen yağını mı soruyosun..... burda aylar önce ilk çıktıgında bir iki arkadaş çok övmüştü yağını.... gece bile parlıyo demişti.....gündüz de güneşin altında minik minik simler parlıyo demişlerdi.....sonra bende aldım o kadar memnun kaldımki.... fakat geçenlerde,cilt emmiyo demişler, benimki hemen emiyo canım, yalnız şöyle bişey var benim cildim kurudur o yüzden hemen emiyo olabilir..... normalde johnson baby oil bed time kullanıyorum ama bu da cok hoşuma gitti benim.... bu arada jel eyelinerı yine söylüyorum yabancı bloglar cok methediyo....onun gümüşünden alcam o kadar güzelki resmini gördüm....harika....

benim cildimde kuru canım.fiyat uygunmu set olarak alayım o zaman.yazın memlekete gidince bol bol sürerim mersin çok sıcak bronzlaşmamak elde değil orda

kızlar yaww hani şu anew ürünlerinden alana çanta hediyesi varya.çantasını gören varmı nasıldır acaba??çok kararsız kaldım.hani aslında şu 25+ olan kremden alayımmı diyorum ihtiyacım var ama acil değil ne dersiniz??değermi çanta için

almayımmı yaza kadar bozulurmu yada daha fazla indirime girermi acaba?kışın sanki etekmi giyiyoz dimi şurda en fazla 1-2 haftada havalar buz keser:18: yoksa havalar soğuyor diye indirimde derseniz alıp çekmeceme koyim yazın kullanırım .siz uzun zamandır avon işini yapıyosunuz kızlar avonun stratejisini bilirsiniz hangisini yapayım?

mavisim benim bahsettiğim paket deyil tek satılıyor vucut losyonu panoramada 17. sayfada cnm

Back