Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bali bilasn süper bi koku harika ben kullanıyorum çok hoş kokusu hiçbi sıkıntı yaşamadım..K13 de indirimde değilyine alacaktım

tatlım k 13 te bali bliss vücut spreyi ------------- 6.70 tl parfümü ise 15 tl indirimde yani ben k 12 den vücut spreyini 8 tlye aldım

biliyorum canım yasak olduğunu ben satış yapmıyorumki zaten.sadece numune değil hiçbir ürünün üzerinden kar yapmıyorum 2-3 kız sadece kendimiz 75i tamamlıyoz o kadar.

hem kendime hem başkasına getirtebilirmiyim yazınca ben öyle sandım.kusura bakma yanlış anladım o zaman

hem kendime hem başkasına getirtebilirmiyim yazınca ben öyle sandım.kusura bakma yanlış anladım o zaman

önemli değil tatlım niye kusura bakim.daha önce burda yazmıstım köy gibi bir yerde yaşıyoruz.burda 2 market 1 manav var:))yani öyle parfümeri falan hayal.bende onun için temsilci oldum.biz lojmanda kalıyoruz.alt kattada 2 bekar bayan hoca var onlarla alıyoz işte:)onlarda gelişlerini biliyorlar zaten bişey saklamıyorum.

slm kızlar bisey sormak istiyorum ....
bende yeni üye oldum ....
sıkyetim var sitede avonla ilgili sorunalrı kafamı karıstırdı...
takım öncüsü temsilcinin üyeliği kullanıp borc getiriyormus vb.ben de korkmaay basladım ...sorum siz kayıt olurken bana takım oncusu geldi evime kayıt etti kimlk fotokobosini istedi ......birde elektrik abone nuumarasını isteid imza attım sadece bana mı yapıldı yoksa bole bısey varmı yoksa avona bilgi vercem içimi raahtlatın lutfen

öncelikle aramıza hos geldin tatlım....canım adresini teyit ermek icin elektrik faturası ve kimlik bilgilerinin dogrulugu icin bunlar hepimizden istendi.. takım öncüleri sipris girildiginde prim aldıkları icin senin yerine sipars verebilirler ama sana sormadan böyle bir sey yaparsa bunun sikayet etmk gibi yaptırımları var... diyelim ki senin iznin olmadan senin adına bir sip. girilmiş ise iade etmek gibi bir sansın var canımm....

ayyyyyyy cnm bnm ya cok tsk edrim .... .. tsk edrim tatlımmm g erci takımöncüsü yapacagını sanmıom ama ole bir sıkayet yazmıslarkı korktum valla :44:
bu ayda 2 siparişimi vercem ilk verdimm acemilikte var biraz<

sorun yasaamdım inss... bende ve kimsede yasaamz cnm ya

kızlar 3. kez 580 tlmi doldurdm sayılır ama yemek takımını alsammı tekrar 3.ye değermi 18 kişilk olmuş olacak ya da satılırmı acaba eğer temn etmek isteyen olursa verebilrm cüzzi bir rakama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…