- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.281
bali bilasn süper bi koku harika ben kullanıyorum çok hoş kokusu hiçbi sıkıntı yaşamadım..K13 de indirimde değilyine alacaktım
kızlar bu numunelerden aynı ürünü istediğimiz kadar alabilirmiyiz?hem kendime hem başkasına yani?
numune satışı yasak canım sadece tester olarak kullanabiliyosun müşterilerin fikirleri olsun diye
secret fantasy k13te ne kadar?
biliyorum canım yasak olduğunu ben satış yapmıyorumki zaten.sadece numune değil hiçbir ürünün üzerinden kar yapmıyorum 2-3 kız sadece kendimiz 75i tamamlıyoz o kadar.
30 tl cnm indirimde değil yanii ben pek sevemedim o kokuyu çok şekerli kokuyor:/:26:
tatlım k 13 te bali bliss vücut spreyi ------------- 6.70 tl parfümü ise 15 tl indirimde yani ben k 12 den vücut spreyini 8 tlye aldım
kızlarcımlar bişi sorcam
erkek parfümlerinden essence ve fullsped k 14 te sizce indirimde mi olur yüksek mi ?
hem kendime hem başkasına getirtebilirmiyim yazınca ben öyle sandım.kusura bakma yanlış anladım o zaman
TATLIM BEN SADECE vucut losyonunu kullanıyorum oda K13 de indirimde değil malesef..
slm kızlar bisey sormak istiyorum ....
bende yeni üye oldum ....
sıkyetim var sitede avonla ilgili sorunalrı kafamı karıstırdı...
takım öncüsü temsilcinin üyeliği kullanıp borc getiriyormus vb.ben de korkmaay basladım ...sorum siz kayıt olurken bana takım oncusu geldi evime kayıt etti kimlk fotokobosini istedi ......birde elektrik abone nuumarasını isteid imza attım sadece bana mı yapıldı yoksa bole bısey varmı yoksa avona bilgi vercem içimi raahtlatın lutfen
öncelikle aramıza hos geldin tatlım....canım adresini teyit ermek icin elektrik faturası ve kimlik bilgilerinin dogrulugu icin bunlar hepimizden istendi.. takım öncüleri sipris girildiginde prim aldıkları icin senin yerine sipars verebilirler ama sana sormadan böyle bir sey yaparsa bunun sikayet etmk gibi yaptırımları var... diyelim ki senin iznin olmadan senin adına bir sip. girilmiş ise iade etmek gibi bir sansın var canımm....
ful spet zaten K12 de 25 lira gayet iyi essencede K13 de33 bence fiyatları iyi daha fazla düşmez..
kızlar 3. kez 580 tlmi doldurdm sayılır ama yemek takımını alsammı tekrar 3.ye değermi 18 kişilk olmuş olacak ya da satılırmı acaba eğer temn etmek isteyen olursa verebilrm cüzzi bir rakama
teşekkürler canım
kızlar slm percevin vucut spreyi nasıl sipariş ettim kendim için ama daha önce hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?