• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

estada kenya yüzüğü çok beğendim ama bu ay daha para harcamamam lazımm sen benim yerime de güle güle kullan..

K14e saklıyorum hevesimi.. kendime sipariş veriyorum zaten sadece..

estada kenya yüzüğü çok beğendim ama bu ay daha para harcamamam lazımm sen benim yerime de güle güle kullan..

sağol canım :9::9: evet canım çok şık duruyo parmaktada.
zaten bende hep içerden gidiyorum. önceden kardeşim yapıyo her ay bişeyler alıyodum. dedim artık kendim yapıyım ama aldıklarımın sadece yarısı falan bedavaya geliyo bu ay tutuyim diyorum ama tutamıcam sanırım:27:

k13 sevdim ben 100 liralık satışım var şimdiden.haber bekliyorum katologu bi ark verdim ondanda gelirse ohhh değmeyin keyfime :9: inşallah sende ve tüm arkadaşlarımızda güzel satışlar yaparlar :16:

inşallah canım:8:
bende çok beğendim çok iyi şeyler var. dağıtıma daha çıkamadım yarın çıkar dağıtırım siparişleri öylede yeni siparişler alırım inşallah:12:

ah kızlar biliyormusunuz o kenya yüzüğün bulgaristan katoloğunda takımı var bizde sadece yüzük haksızlık bu :25:

kızlar indirim broşüründeki parlak görünüm veren makyaj ürünü,pırıltılı vücut losyonu,dudak balmı bide şampuanı almayı düşünüyorum.sizce bu ürünler nasıl almalımıyım?birde şunuda kesin al dediğiniz bir ürün varmı bu broşürde acaba?

arkadaşlar çok sükür agzı açık poşette verdiğim iadem avona ulasmış kargoculara dürüstlüklerinden dolayı teşekkür ediyorum gerçekten bu ay normalde pek satıs yapmadıgım için kendimi asmış durumdayım :D 300 gibi bir sipariş verdim toplamda :))

birde arkadaşlar panaramada ve bize gelen katalogta falan olmayan seyler var nette sipariş girerken fırsat kösesi adı altında ama panaramanın fırsat kösesinde olmayan farklı ürünler mesela takılar ve 2.53 kurusa turkuaz göz kalemi :)

arkadaşlar çok sükür agzı açık poşette verdiğim iadem avona ulasmış kargoculara dürüstlüklerinden dolayı teşekkür ediyorum gerçekten bu ay normalde pek satıs yapmadıgım için kendimi asmış durumdayım :D 300 gibi bir sipariş verdim toplamda :))

aynı şeyi bugün bende yaptım tatlım.adam aşağıda arabada kaldı dedi bende 4.kattan inip çıkmasın diye verdim bakalım.sanırım problem olmaz.maşallah canım Allah bereket versin

ben farklı düşünüyorum ya temin etmeleri o kadar deyil yani ihaleyle falan geliyordur ürünler yada az sayıda üretilmiştir :28:

oda olabilir tabi tatlım:48:ama her ülkedede farklı şeyler yoğun gidiyor olabilir.gerek fiyat gereksede modeller sosyoekonomik durumlara göre farklılık gösteriyodur diye düşündün bende:28:

kızlar indirim broşüründeki parlak görünüm veren makyaj ürünü,pırıltılı vücut losyonu,dudak balmı bide şampuanı almayı düşünüyorum.sizce bu ürünler nasıl almalımıyım?birde şunuda kesin al dediğiniz bir ürün varmı bu broşürde acaba?

benim saçlarım uzun röfleli boyalı saçlar için olan seriyi kullanıyordum bir kez o şampuandan denedim sonuç berbat saçlarımı ağırlaştırdı ve yağlı bir his bıraktı.

diğerlerine iyi yada kötü bir şey söyleyemem

Son düzenleme:
eee kızlar söylesenize indirim broşüründen neler alıcaksınız?hangileri güzel?ben bu ay çok şey almayı düşünmüyorum ama hani çok indirimli olanlardan tavsiyelerinizi bekliyorum

benimde indirim brosüründen dediğin gibi parlak görünüm veren makyaj ürünü dikkatimi çekti cnm ama ayrıca en bastaki allık ve 6 sekle giren yüzük hoş duruyor

kızlar eledia yüzük vardı onu istemiştik. sıze 8 kodunu girdik. gelen kutudada sıca 8 yazıyo ama yüzük parmağa geniş geldi. çünkü yüzük sıze 10muş. kutuda sıze 8 yazıyo. müşteri istiyo ama geniş diye değiştir diyo. nasıl değişim yapıcam ki ben

Back