Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kuşum zaten hep yarısı kadr indrm broşürü gönderiolr stoklar az olduğundan çok fazla müşteriye ulaşmamsı içn

hımm.. anladım da işte bana daha önce hiç olmadı hep tam geliyodu. gerçi ben şu ana kadar hep 5 katalog istedim en fazla belki de yeni denk geldi böylesi.
neyse tamam o zaman canım teşekkür ederim sana ve diğer cevaplayan arkadaşlara.[/QUOTE]

bende 10 lu katolog istemiştim indirim broşürü 5 adet geldi o gelen 5 adedi bile müşterilere göstermedim neden biliyormusunuz stok çok çabuk bitiyor ürün gelmeyebiliyor müşteri karar verene kadar indirim broşürü bitmiş oluyor müşteriyi eli boş göndermektense katologtan alsın daha iyi. sadece kendim için şansımı deniyorum gelsede gelmesede önemli deyil.

benim müşterileride kızım getiriyor tabii karınıda ona veriyorum böylelikle ihtiyaçlarını bedava alıyor.

Arkadaşlar elimizdeki eski katalogları ne yapcaz atıyormuyuz
0,50 krs a avon geri almazmı

özellikle yeni başlayan temsilci arkadaşlarıma tavsiye eski katologları atmayın kendinize katolog arşivi yapın çünkü bazen almak istediğiniz bir ürünün daha fazla detaylarını inceleyebilirsiniz örnek ruj renkleri gibi yada indirimleri takip edebilirsiniz .

selam kızlar,
ilk defa sipariş giriyorum da yardımınıza ihtiyacım var... bu bir alana herhangi biri bedeva kampanyaları var ya...onların girişini yapıyorum. her ikisinin fiyatıda liste de gözüküyor ve toplama da yansıyor. fatura da farklı olur değil mi? offff afam bir milyon oldu giriş yaparken:)

o sonra düzelir cnm merak etme o toplamı ciddiye alma sen

Son düzenleme:
kızlar saç spreyleri sizce nasıl iyi tutuyormu ben bir kaç müşteriye getirdim pek memnun kalmamışlar çok hafif diyorlar ama yeni çıkan seriyi hiç almadım alan memnun olan varmı ben yüksek tutuş istiyorum..

arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var k 12 nin panaramasını bulamıyorum kızım atmış oradaki fiorella inci yüzük k13 teki ile aynı mı acaba

kızlar avonun siyah kalemlerini gözkapağının içine sürdünüz mü hiç

bugün flormar sürdüm 2-3 saatte yarısı çıkmış.. avon dayanır mı acaba??

kızlar avonun siyah kalemlerini gözkapağının içine sürdünüz mü hiç

bugün flormar sürdüm 2-3 saatte yarısı çıkmış.. avon dayanır mı acaba??

avonun çift taraflı kalemleri benim gözümün içine bugulu hissi veriyor rahatsız oluyorum ama açılıp kapanan kalemi her yerine sürüyorum gözümün iç dış hatta uyudum kalktım dün hala makyaj oldugu gibi duruyordu.

arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var k 12 nin panaramasını bulamıyorum kızım atmış oradaki fiorella inci yüzük k13 teki ile aynı mı acaba

aynıdır heralde cnm sonuçta örnek ürün
14,3 tl
bi dolu parlak taşı var
kat kat
ve ortada büyük bi inci var
gümüş kaplama..

cnm sğl açılıp kapanan dediğin döndürdükçe ucu çıkan kalemler değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…