- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.221
kuşum zaten hep yarısı kadr indrm broşürü gönderiolr stoklar az olduğundan çok fazla müşteriye ulaşmamsı içn
kızlar bu ay tam 1860 tllik sipariş vermişm 100 tllik sipariş daha toplayabilrsm cumaya kadr 3. yemek takımını alacğm
Bana annem çok yardımcı oluyor canım. iş yerindeki arkadaşlarına gösteriyor, bazen gelen komşulara ben çekiniyorum sormaya o soruyor işte mesela "ayşecim gökçen avondan sipariş vericek de şimdi bakmak ister misin kataloga istediğin bişey olursa" diyor. isteyenler kibarca yok diyor ama bazıları da mesela "aaa sen avon mu yapıyosun veya aa sipariş vercek misin dur ben şunu şunu çok seviyodum kataloga bi bakabilir miyim " diyor böyle böyle müşterin oluyor.
biraz dilli düdük olmak gerek aslında.
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?
Arkadaşlar elimizdeki eski katalogları ne yapcaz atıyormuyuz
0,50 krs a avon geri almazmı
özel mesjla gönderiorm kuşum
banada gönderirmisin]
selam kızlar,
ilk defa sipariş giriyorum da yardımınıza ihtiyacım var... bu bir alana herhangi biri bedeva kampanyaları var ya...onların girişini yapıyorum. her ikisinin fiyatıda liste de gözüküyor ve toplama da yansıyor. fatura da farklı olur değil mi? offff afam bir milyon oldu giriş yaparken:)
kızlar avonun siyah kalemlerini gözkapağının içine sürdünüz mü hiç
bugün flormar sürdüm 2-3 saatte yarısı çıkmış.. avon dayanır mı acaba??
arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var k 12 nin panaramasını bulamıyorum kızım atmış oradaki fiorella inci yüzük k13 teki ile aynı mı acaba
avonun çift taraflı kalemleri benim gözümün içine bugulu hissi veriyor rahatsız oluyorum ama açılıp kapanan kalemi her yerine sürüyorum gözümün iç dış hatta uyudum kalktım dün hala makyaj oldugu gibi duruyordu.
aynıdır heralde cnm sonuçta örnek ürün
14,3 tl
bi dolu parlak taşı var
kat kat
ve ortada büyük bi inci var
gümüş kaplama..
arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var k 12 nin panaramasını bulamıyorum kızım atmış oradaki fiorella inci yüzük k13 teki ile aynı mı acaba
selam kızlar..bol satışlar..nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?