• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..

indirimdekilerin en güzelleri o bahsettiğin ikisi zaten.. :68:

Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.

canım indrirm brosuru az geliyor. mesela 5 adet kat. 3 tane falan gönderiyolar=)

kızlaarr az önce sipariş gircektim güneş gözlüğü stokta kalmamışş 4 tane istedim 4 tane daha isticektimm elinde olan var mı hani sipariş edipde iptal olan felaaan :26::25: ilkşah yada dersena sizde vardır belki kızlarrr :5:

selam kızlar bende p.tesi üye oldum avona saış temsilcisi olarak aslında pek bi çevrem yok komsular akrabalar felan basladım ama becerebilir miyim bilmiyorum insanlarla fazla bi diologum yok sizlerden bilgi alabilirmiyim bu konuda nasıl satış yaptığınız hakkında

günaydın kızlar..
geçenlerde magnify maskara siparişi vermiştim elime geldi de o ne öyle yaa oyuncak gibi bi fırça.. küçücük bişey nasıl sinir oldum..

nerde benim maybelline maskaralarım nerde bu....

merhaba güzeller:))k13 bugün elime geçti.size birkaç ürün sormak istiyorum.umarım kullananınız olmustur.1.)glamorous gold diye altın ışıltılı bir paket var hani sayfa 142 de 22 lira olan.gerçekten ışıldıyormu güzelmi sizce tavsiye edermisiniz?2.) anew fondötenin hangisi daha güzel kompact olanmı yoksa likit olanmı?birde %40ın altına düşermi fiyat çok acele değil çünkü.3.)panoramadaki 8li göz farları nasıl?kalıcımı sürümü güzelmi birde hangisinin renkleri daha hoş durur?gerçekten çok güzel fiyatta çok iyi derseniz ikisinide almayı düşünüyorum.uzunca süre başka fara ihtiyacım kalmaz dimi.yardımlarınızı bekliyorum canlarım hepinize sevgiler:21:

günaydın kızlar..
geçenlerde magnify maskara siparişi vermiştim elime geldi de o ne öyle yaa oyuncak gibi bi fırça.. küçücük bişey nasıl sinir oldum..

herkes hediyesine kanıpta alıyor tatlım:)bende almıstım az önce iade ettim:)

kızlarr benim gecikmiş faturam var.cari hesabıma baktıgımda gecikmiş faturamı toplam bakiyede görüyorum..ama bide gecikmiş fatura da da başka bi tutar daha var.ve benim hiç alakam olmayan bi tutar. nedirr bu bileniniz varmıı

merhaba güzeller:))k13 bugün elime geçti.size birkaç ürün sormak istiyorum.umarım kullananınız olmustur.1.)glamorous gold diye altın ışıltılı bir paket var hani sayfa 142 de 22 lira olan.gerçekten ışıldıyormu güzelmi sizce tavsiye edermisiniz?2.) anew fondötenin hangisi daha güzel kompact olanmı yoksa likit olanmı?birde %40ın altına düşermi fiyat çok acele değil çünkü.3.)panoramadaki 8li göz farları nasıl?kalıcımı sürümü güzelmi birde hangisinin renkleri daha hoş durur?gerçekten çok güzel fiyatta çok iyi derseniz ikisinide almayı düşünüyorum.uzunca süre başka fara ihtiyacım kalmaz dimi.yardımlarınızı bekliyorum canlarım hepinize sevgiler:21:

glamorous gold güzel canm hafif pırıltıları var.ama yagını alma çnkü cildine sürdükten sonra emmmiyor cilt yağlı yağlı oluyor cildin..

kızlar bu ay tam 1860 tllik sipariş vermişm 100 tllik sipariş daha toplayabilrsm cumaya kadr 3. yemek takımını alacğm :10:
maşallah ilkşah rabbim artırsın satışlarını..ben daha 150 yi görmedim :52:

arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..

canım bende make me vonder , wich of love ve wındscape bayan var üçünüde beğeniyorum.senin gibi diğerlerini merak ediyorum :9:

günaydın kızlar..

bende k.12 aldım ama beklentimi karşılamadı maskarayı tek başına sattım temizleme losyonu bana kaldı :54:

herkes hediyesine kanıpta alıyor tatlım:)bende almıstım az önce iade ettim:)
keşke iade etmeseydin sende satabilirdin.k.13 te hediyesiz 12,10 zaten

ay yokşekerim ben satış yapmıyorumki doğru dürüst:)75 i tamamlayım diye gelişine veriyorum hem açılmış ürünü niye alsınlarki?

kızlar bu indirim broşürü sadece temsilciler için yani fiyatları bize geliş halimi yoksa yine üstüne kar marjımızı koymuşlarmı?birde ordada ışıltılı bir losyon var o nasıl ?hangisini tercih etsem daha iyi sayfa 142 deki altın ışıltılımı daha güzel yoksa indirim broşüründekimi?

k13le beraber 17.5luk kış makyajı kataloğundanda göndermişler bana,o kampanya k12 için geçerli değil miydi k13dede sipariş verilebilecek mi?

kuşum zaten hep yarısı kadr indrm broşürü gönderiolr stoklar az olduğundan çok fazla müşteriye ulaşmamsı içn :D [/QUOTE]

hımm.. anladım da işte bana daha önce hiç olmadı hep tam geliyodu. gerçi ben şu ana kadar hep 5 katalog istedim en fazla belki de yeni denk geldi böylesi.
neyse tamam o zaman canım teşekkür ederim sana ve diğer cevaplayan arkadaşlara.

windscape i beğenmmiyorum ben şahsen acımsı bir kokusu var gibi. ama eğer birisinden numunesini istemek gibi bir şansın varsa iste derim. deneyip öyle al.

selam kızlar bende p.tesi üye oldum avona saış temsilcisi olarak aslında pek bi çevrem yok komsular akrabalar felan basladım ama becerebilir miyim bilmiyorum insanlarla fazla bi diologum yok sizlerden bilgi alabilirmiyim bu konuda nasıl satış yaptığınız hakkında

Bana annem çok yardımcı oluyor canım. iş yerindeki arkadaşlarına gösteriyor, bazen gelen komşulara ben çekiniyorum sormaya o soruyor işte mesela "ayşecim gökçen avondan sipariş vericek de şimdi bakmak ister misin kataloga istediğin bişey olursa" diyor. isteyenler kibarca yok diyor ama bazıları da mesela "aaa sen avon mu yapıyosun veya aa sipariş vercek misin dur ben şunu şunu çok seviyodum kataloga bi bakabilir miyim " diyor böyle böyle müşterin oluyor.
biraz dilli düdük olmak gerek aslında.

günaydın kızlar..

Tatlım, kimse memnun kalmamış ama ben şahsen çok memnun kaldım. fırçasının incecik olması ve kıllarının öyle olması her kirpiğine ulaşmanı sağlıyor en kenarlardakile bile. ve gerçekten hepsini tek tek ayırıyor ben şahsen beğendim ama bilmiyorum tabi herkesin beklentileri çok farklı.
ama tabi super shock un da etkisi bir başka.

selam kızlar
dün sonunda kargom geldi. kenya yüzüğümü çok beğendim beklediğimden de güzelmiş. sadece biraz büyük geldi parmağıma ben size 8 istemiştim o geldi ama yinede büyük geldi parmağıma şimdi iadeyle fakan uğraşamam çok rahatsız etmiyo beni.
parfümlerde baya kampanya yapmışlar 1 al 2 bedava gibi.

Back