- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #20.181
allah tamamına erdirsin canım3 ay sonra oglusum geliyor allah nasip ederse :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah tamamına erdirsin canım3 ay sonra oglusum geliyor allah nasip ederse :)
bi araştırmak lazım şekeriminci rengi dediğine göre olabilir tatlım.ben henüz k13 ü görmedim.yarın gelecek benim kargom.geldiğinde ilk işim bakmak olacak tatlişim sağol![]()
tamam cnmteşekürler ben panoramaya baktım onları gördüm
ben yanlış anladım ilk gün deyince bunlardan başka extra bişey zannettim
![]()
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?
cnm ben de laciverdini almıştım göz kaleminin valla sabah sürüyorum akşam hala gözümde:))) aynı eyeliner gibi ama o eyelinerdan da aldım likit olandan ondan da çok memnun kaldım:)
merhaba cnm hoşgeldin aramıza.
ben numune set almıştım 23lük olandan. ama şöyle düşün satabileceğin müşteri kitlesi nasıl krem alır mı örneğin. en çok parfüm numunelerine bakılıyo bazen de rujlara. ben numune setindeki eksikleri tek tek sonradan tamamlıyorum hepsi olmuyo içinde. ben olsam sırf parfüm numune seti alırım. belki bi de ruj.... ama sen eğer krem alacak tanıdıklar da var diyosan o başka.
ürünler güncelleniyor ama bazı ürünler zamanla kalkıyor satıştan, yeni olanları bazen siparişlerle hediye gibi gönderiyorlar bazen de biz alıyoruz satılan parfüm numuneleri 5li mesela.
cnm eğer kampanyanın ilk günü verirsen belli bi limiti geçerse satışın, hediye oluyor bi de 2 ya da 3. haftadan itibaren gün hediyleri oluyor belli bi limiti gçeip sipariş verirsen sana hediye yolluyor avon o hediyeye avonun internet sitesinden bakabilirsin.
cnm sana da bol satışlar... :13:
hadi inşallah canım.Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsinadı ne olacak yakısıkllının?:
sağol cnm ismi AYAZ olucak kızımın adı da MELİS :)
allah tamamına erdirsin canım
hayır canım pırıltılı olan değil diğeri benim kullandığım.ama oda olur farketmez bence.önce normal kalemi sür sonra üstünden hafif hafif far fırçası ile dağıt.öyle daha doğal ve buğulu duruyor tatlım.
Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.
kızlar bir kez sormuştum arada kaynadı galiba bir parfüm iadem varda yalnız kutusunu attım böyle iade olurmu ne dersiniz sorun çıkarsa hiç göndermeyeyim?
indirim broşürünü zaten hep az koyuyorlar canım.
katalog adedince hiç gelmedi bana
merhabalar acaba avonun bu ayki yeni kataloğu e-broşür şeklinde olan var mı yada nasıl ulaşabilirim?
Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.