• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

inci rengi dediğine göre olabilir tatlım.ben henüz k13 ü görmedim.yarın gelecek benim kargom.geldiğinde ilk işim bakmak olacak tatlişim sağol:71:
bi araştırmak lazım şekerim :21:

teşekürler ben panoramaya baktım onları gördüm
:17: ben yanlış anladım ilk gün deyince bunlardan başka extra bişey zannettim :52:
tamam cnm :52:
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?

ben ben ben:))) hatta oğlum perşembe günü 1 yaşına giriyoooo :emir_bebek:

milli felaket mi:) sevdim bu lafı... biz bizimkine eşkıya diyoruz:))) daha az önce t vnin düğmesini hakladı oturdu şimdi sıra diğer düğmelerde:)))

cnm ben de laciverdini almıştım göz kaleminin valla sabah sürüyorum akşam hala gözümde:))) aynı eyeliner gibi ama o eyelinerdan da aldım likit olandan ondan da çok memnun kaldım:)

merhaba cnm hoşgeldin aramıza.
ben numune set almıştım 23lük olandan. ama şöyle düşün satabileceğin müşteri kitlesi nasıl krem alır mı örneğin. en çok parfüm numunelerine bakılıyo bazen de rujlara. ben numune setindeki eksikleri tek tek sonradan tamamlıyorum hepsi olmuyo içinde. ben olsam sırf parfüm numune seti alırım. belki bi de ruj.... ama sen eğer krem alacak tanıdıklar da var diyosan o başka.
ürünler güncelleniyor ama bazı ürünler zamanla kalkıyor satıştan, yeni olanları bazen siparişlerle hediye gibi gönderiyorlar bazen de biz alıyoruz satılan parfüm numuneleri 5li mesela.
cnm eğer kampanyanın ilk günü verirsen belli bi limiti geçerse satışın, hediye oluyor bi de 2 ya da 3. haftadan itibaren gün hediyleri oluyor belli bi limiti gçeip sipariş verirsen sana hediye yolluyor avon o hediyeye avonun internet sitesinden bakabilirsin.
cnm sana da bol satışlar... :13:

bende likit eyelinerdan çok memnunum canım.... siyahından almıştım....2 . alışım zaten....rengini tam veriyo ve uzun süreli kalıyo bende....memnun olmana cok sevindim.

of hala sevkiyata hazırlanıyor diyo 29 ekimde vermiştim siparişi 1 hafta olcak nerdeyse :(
,müşterilerim sürekli soruyor sinir oldum yaa :47:

hayır canım pırıltılı olan değil diğeri benim kullandığım.ama oda olur farketmez bence.önce normal kalemi sür sonra üstünden hafif hafif far fırçası ile dağıt.öyle daha doğal ve buğulu duruyor tatlım.

tamam canım çok sağol.dencem mutlaka...

kızlar bu arada benmde kızım vaaarr 1,buçuk yaşında.evet avoncuların hep kızı oluyo:))

Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.

Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...

indirim broşürünü zaten hep az koyuyorlar canım.

katalog adedince hiç gelmedi bana

merhabalar acaba avonun bu ayki yeni kataloğu e-broşür şeklinde olan var mı yada nasıl ulaşabilirim?

özel mesjla gönderiorm kuşum

kuşum zaten hep yarısı kadr indrm broşürü gönderiolr stoklar az olduğundan çok fazla müşteriye ulaşmamsı içn :D

kızlar bu ay tam 1860 tllik sipariş vermişm 100 tllik sipariş daha toplayabilrsm cumaya kadr 3. yemek takımını alacğm :10:

arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..

Back