avon rare pearls sipariş verdimm

rengi turuncuydu benim aldığımın rengi,uzun değildi orta boydu şişesi dikdörtgen şeklinde.hani diosunuz ya incandassence bi ara kaldırılmıştı sonra tekrar satmaya başladılar,acaba eskiden şişesi farklı olabilir mi rengi o parfümle aynıydı çünkü.kokusunu hayal meyal hatırlıorum çok kadınsı ve kalıcıydı gerçekten.3 sene önce vardı ama ne zaman kaldırıldı bilmiyorum.

ben de merak ettim şimdi ya
kaldırılma sebebi fazla talep yoktur.bence ondandır yani
internetten araştıracam o dediğin parfümü
merak ettim iyice :))

bu 5 kasımdan sonra geçerli olacak kampanyanın kataloğunu internetten bakıp inceledim.doğru kataloğu incelediysem eğer :) bişey dikkatimi çekti avon bütün parfümlerine zam yapmış.mesela 39,90 olan wish of love ve happines 44 tl olmuş.bu ay indirimde tabi ama normal fiyatlarını yazıyorum.pur blanca 50,bond girl 56,today tomorrow 67,rare gold rare pearls,incandassence,far away 65 tl.perceive little black-whte 60 tl.neyseki çanta boyu olanlara zam yok :)

sonunda geldi parfümüm ablamın hoşuna gitmedi ama benim çok hoşuma gitti
farklı bir koku ve güzel:))
bu arada onun yanında dudak parlatıcı da almıştım ama dışında folyosu yoktu
daha önce folyo oluyordu böyle ürünlerin dışında
aklıma hemen temsilci mi baktı rengine diye geldi
çok sinir olurum böyle durumlara
inşallah böyle değildir

hadi hayırlı olsun canım
bilindik avon kokuları gibi değil ben ondan çok sevdim. hatta etrafımdakiler parfümümü sorar oldu yani

hadi hayırlı olsun canım
bilindik avon kokuları gibi değil ben ondan çok sevdim. hatta etrafımdakiler parfümümü sorar oldu yani

aa öyle mi ne güzel ya:))
bayramda bu parfümü sürcem zaten.bu parfüm beni çocukluk zamanıma götürdü
eskiden teyzelerim bu kokudan sürerlerdi ama tani Rare Pearls değil
başka markadır heralde.benim de çok hoşuma gitti
güle güle kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…