- 1 Haziran 2010
- 5.010
- 2.160
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de avon pek kullanmadım yeni yeni kullanıyorum işte
farklı deneyimlere açık olmak lazım:)
gelmedi mi daha senin parfüm???
Avon Rare pearls benim çok sevidğim parfümlerden biri.biri bitti yenisini bende sipariş verdim gelmedi daha..tavisye ederim
bugün wish of love ı saçıma sıktım ilk kez kullanıyorum 5 saattir hala kokuyor.bi dergide okumuştum parfümü saça sıkarsak daha kalıcı olurmuş etrafa daha çok yayılırmış.öyle yapıyorum bende.çok güsel kokuyor ama sanki bana biraz hafif geldi bu koku bi dahakine far away denicem çanta boyu olanından alayım.ağır parfümler daha cok hosuma gidiyor :)
wish of love ben de de kullandım ve çok güzel ama fazla kalıcı değil işte
far away güzel de bana ağır geldi ne bilim doğru muhafaza edemediğimden kokusu değişti bi acayip oldu amaçoğu kişi bayılıyor bu kokuya.zevk meselesi işte
ben de saçıma sıkıyorum parfümleri senin gibi:)
dediğin gibi etrafa yayılıyor kokusu:)
little black dress ve incandassence nasıl kullandın mı daha önce canım ? incandassence kuzenimde gördüm biraz uzağımda sıkmıştı kokusu burnuma hemen geldi bide düğünde yanımda oturduydu rahatlıkla kokusu burnuma geldi yani buram buram.ama sanki bana portakal kokuyormuş gibi geldi.bende portakal kokularından hoşlanmam ama kalıcılığı iyidi sanki.çanta boyu parfümlerden alıp kullanmayı düşünüyorum indirime girdiğinde alıcam tekrar şuan wish of love bide wish nin çakması var bende şişelerin ikiside full yani ikisinden de 1 kez sıktım yeni almıştım.onlar bitmeden almak istemiyorum.perceive nasıl vucut spreyi kalıcı değilde.parfümü kalıcı mı peki ?
lilttle black dress ve incandessence kullandım.geçen sene indirimdeydi ikisi beraber aldım
bak eğer indirimli alacaksan kampayaları takip et benim aldığımda little black alan 30 ml.lik incandessense bedava ve little black'te 27 tl falandı.düşün 2parfüme 27 tl vermiş oldum.ben parfümleri çok seviyorum ya.o parfümü sipariş verdim bir de o katalogda 2 tane pur blanka alana 1 tane perceive erkek bedavaydı onu da aldım yabu derece parfümkoliğim yani:))
neyse little black'te hanımeli kokusu var da incandessence bilmiyorum ki ne kokusu var
ikisi de bence hafif ve kalıcı ama nedense incandessence fazla hoşuma gitmedi
başkalarının kullandığı parfümlerin kokusu burnuma geliyor,böyle nasıl diyeyim çok güzel kokuyor ama kendime sıktığımda bu parfüm bitse de başka alsam diye yol bakıyorum:))
wish of love'un çakması var mı yaa:)ne güzel bizim buralarda yok sadece d&p var burda
bence o parfümmlerini bitir heme kataloğa da bakarsın istediğin parfüm müthiş bir indirime girdiyse kaçırmazsın o zaman.perceive kokusu çok güzel hafif ve kalıcı sprey hakkında bilgim yok canım:)
canım wish dediğim avonun parfümü değil.orijinali 180 tl olan bi parfüm :) ama çok harika kokuyor tavsiye ederim.onun çakmasını aldım 2 gün rahat üstümde duruyor çok az sıktığıma rağmen ama ben wish of love ı daha çok beğendim fakat hafif bir koku kalıcı sayılır en azından ben az sıkmıştım 1 gün kadar durdu üstümde ama hafif işte çok fazla hissedemiyorsun birisinin yanına çok yaklaşması lzım kokuyu alması için.o yüzden çanta boyu olan parfümleri denemek istiyorum.bu ay da indirimdeydi onlar tanesi 13.5 tlydi.2 tane alsan 27 tl yapar 60 ml parfüm bence gayet iyi.neyse şu parfümlerin bitsin.bi tane far away bide incandassence çanta boyu olanlarından alırım.böylelikle kalıcılıkları konusunda fikir edinmiş olurum.teşekkürler cnm
ha tamam yaa ben de wish of love zannettim.2sinin başlangıçları aynı ya:))
wish parfümü herkes övüyor burda ben de denerim artık.zaten bundan sonra d&p'ye ağırlık verecem.değişik değişik sürüp sürüştürecem:)
sen kampanyaları takip et bakalım zaten bi parfüm bu ay indirimde olmazsa gelecek ay mutlaka indirimde oluyor.sen de parfümkoliksin galiba:))
ben avondan 2.kez parfüm kullanıyorum daha önce ilk aldığım parfümü şuan avon katologdan kaldırdı çok kadınsı bi parfümdü ve ben liseye gidiyordum ozaman almıştım okula giderken sıkıyordum kızlar soruyordu adı ne diye adını hatırlamıyorum ama sanırım edp parfümdü,indirimdeyken almıştım 40 tl vermiştim.4 sene falan oluyor yani.şimdide wish of love bide wish aldım.bundan sonra parfüm alırken avon dışında almıcam edp parfüm kullanmak istiyorum.indirime girdiği zaman alıcam
ben de verdim siparişi dün...
bide little black dress aldım..çanta boyu çıkmış..
avonun parfümlerini bi ara çok kullanıyodum...
son zamanlar kullanmadım,yenilerinin kokularını bilmiyorum ama tavsiye edebileceklerim;
rare pearls,rare gold,today,tomorrow,little black dress bide kesinlikle women of earth...