- 6 Mart 2024
- 4.929
- 6.537
- 78
- Konu Sahibi serminnnnn

Siz müşteriden bahsediyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini suçlu hissetmek ne alaka?İyiakşamlar. Kafamı cok kurcaladı ayıpmı ettim sizinde fikrinizi almak istiyorum. Benım ıkı yıla yakın tanıdıgım bi müşterim var ufak defek işlerini yaparım ıkı üç ayda bir. Şimdi aramızda hanımlı beyli bir dialog var. Cok samimi olmamaya çalışırım erkek müşterilerimle yanlış anlaşılmalara girmemek için ama güleryüzümde eksik olmaz. Geçen gün beni aradı ve samimiyetine güvenerek sizden 18 bin borc istiyorum diye. Cok şaşırdım otel apart tarzı yeri var. Bişey diyemedim hesaplarımı kontrol edeyim size bildiririm diyebildim telefonda. Ama cok garip hissettim bütün çevresi bittide iki üç ayda bir bana iş yaptırmak için dialoğa girdigi esnaf mı geldi aklına yani? Neyse sonra mesajla geri döndüm . Eşimle ortak hesabımız var bizde eksi bakiyedeyiz bu durumu eşime açıklayamam diye. Oda teşekkür edip canınız sagolsun sadece bi ricaydı yazmış. Şimdi ben bunun için kötü bi durumamı düşmüş oluyorum suçlumu oldum yani anlamıyorum
Hayır en iyisini yapmışsınız milleti tırtıklıyo belli esnaflık biz de yaptık esnaf adamın hiçbir şeyi olmasa kmh ı bile bu meblağdan yüksektir kartlarını kredi limitlerini geçiyorum yani esnaf olup şu miktar için millete ağız eğip kendini rezil edebiliyorsa batmıştır borç alacağı kimse kalmamıştır çünkü kimseye borcunu ödemiyordurİyiakşamlar. Kafamı cok kurcaladı ayıpmı ettim sizinde fikrinizi almak istiyorum. Benım ıkı yıla yakın tanıdıgım bi müşterim var ufak defek işlerini yaparım ıkı üç ayda bir. Şimdi aramızda hanımlı beyli bir dialog var. Cok samimi olmamaya çalışırım erkek müşterilerimle yanlış anlaşılmalara girmemek için ama güleryüzümde eksik olmaz. Geçen gün beni aradı ve samimiyetine güvenerek sizden 18 bin borc istiyorum diye. Cok şaşırdım otel apart tarzı yeri var. Bişey diyemedim hesaplarımı kontrol edeyim size bildiririm diyebildim telefonda. Ama cok garip hissettim bütün çevresi bittide iki üç ayda bir bana iş yaptırmak için dialoğa girdigi esnaf mı geldi aklına yani? Neyse sonra mesajla geri döndüm . Eşimle ortak hesabımız var bizde eksi bakiyedeyiz bu durumu eşime açıklayamam diye. Oda teşekkür edip canınız sagolsun sadece bi ricaydı yazmış. Şimdi ben bunun için kötü bi durumamı düşmüş oluyorum suçlumu oldum yani anlamıyorum
oraya buraya da borç takmış kimden alacağını şaşırmış sizi bulmuşBizde dolandırı diye düşündük. Gelirse işlerini yaparmıyım artık bilemiyorum
Bence olması gerekeni yapmışsınız.İyiakşamlar. Kafamı cok kurcaladı ayıpmı ettim sizinde fikrinizi almak istiyorum. Benım ıkı yıla yakın tanıdıgım bi müşterim var ufak defek işlerini yaparım ıkı üç ayda bir. Şimdi aramızda hanımlı beyli bir dialog var. Cok samimi olmamaya çalışırım erkek müşterilerimle yanlış anlaşılmalara girmemek için ama güleryüzümde eksik olmaz. Geçen gün beni aradı ve samimiyetine güvenerek sizden 18 bin borc istiyorum diye. Cok şaşırdım otel apart tarzı yeri var. Bişey diyemedim hesaplarımı kontrol edeyim size bildiririm diyebildim telefonda. Ama cok garip hissettim bütün çevresi bittide iki üç ayda bir bana iş yaptırmak için dialoğa girdigi esnaf mı geldi aklına yani? Neyse sonra mesajla geri döndüm . Eşimle ortak hesabımız var bizde eksi bakiyedeyiz bu durumu eşime açıklayamam diye. Oda teşekkür edip canınız sagolsun sadece bi ricaydı yazmış. Şimdi ben bunun için kötü bi durumamı düşmüş oluyorum suçlumu oldum yani anlamıyorum
Çevresinde ki herkesten almis odememis sira taaa size gelmisİyiakşamlar. Kafamı cok kurcaladı ayıpmı ettim sizinde fikrinizi almak istiyorum. Benım ıkı yıla yakın tanıdıgım bi müşterim var ufak defek işlerini yaparım ıkı üç ayda bir. Şimdi aramızda hanımlı beyli bir dialog var. Cok samimi olmamaya çalışırım erkek müşterilerimle yanlış anlaşılmalara girmemek için ama güleryüzümde eksik olmaz. Geçen gün beni aradı ve samimiyetine güvenerek sizden 18 bin borc istiyorum diye. Cok şaşırdım otel apart tarzı yeri var. Bişey diyemedim hesaplarımı kontrol edeyim size bildiririm diyebildim telefonda. Ama cok garip hissettim bütün çevresi bittide iki üç ayda bir bana iş yaptırmak için dialoğa girdigi esnaf mı geldi aklına yani? Neyse sonra mesajla geri döndüm . Eşimle ortak hesabımız var bizde eksi bakiyedeyiz bu durumu eşime açıklayamam diye. Oda teşekkür edip canınız sagolsun sadece bi ricaydı yazmış. Şimdi ben bunun için kötü bi durumamı düşmüş oluyorum suçlumu oldum yani anlamıyorum
anan değil baban değil müşteri ne alaka asla vermezdimİyiakşamlar. Kafamı cok kurcaladı ayıpmı ettim sizinde fikrinizi almak istiyorum. Benım ıkı yıla yakın tanıdıgım bi müşterim var ufak defek işlerini yaparım ıkı üç ayda bir. Şimdi aramızda hanımlı beyli bir dialog var. Cok samimi olmamaya çalışırım erkek müşterilerimle yanlış anlaşılmalara girmemek için ama güleryüzümde eksik olmaz. Geçen gün beni aradı ve samimiyetine güvenerek sizden 18 bin borc istiyorum diye. Cok şaşırdım otel apart tarzı yeri var. Bişey diyemedim hesaplarımı kontrol edeyim size bildiririm diyebildim telefonda. Ama cok garip hissettim bütün çevresi bittide iki üç ayda bir bana iş yaptırmak için dialoğa girdigi esnaf mı geldi aklına yani? Neyse sonra mesajla geri döndüm . Eşimle ortak hesabımız var bizde eksi bakiyedeyiz bu durumu eşime açıklayamam diye. Oda teşekkür edip canınız sagolsun sadece bi ricaydı yazmış. Şimdi ben bunun için kötü bi durumamı düşmüş oluyorum suçlumu oldum yani anlamıyorum
Müşteri kaybı olmasın diye bi anlık boşluga düştüm sanırım