• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon planet spa soyulan yüz maskesi ?

nassila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
12
0
36
35
Edirne
Merhaba hanımlar
Avonun planet spa serisinden soyulan yüz maskesini kullanan var mı acaba? nasıl bir ürün? pürüzsüzleştirici diyor katalogta ama işe yarıyor mu?

hmm teşekkürler. bazı arkadaşlarım clearskin ürünlerinden memnun da. bahsettiğim maskeyi kullanan pek yok çevremde de . sanırım deneyerek öğrenicem :) :61:

merhaba,
cildiniz için iyi ürünler kullanın,esirgemeyin, avon vb ürünler yerine dermo kozmetik, eğer fiyatlar yüksek geliyorsa da bitkisel çözümlere gidin, bitkisel maskeler, yağlar gibi... :34:

Şu an yüzümde var :) 2 yıldır kullanıyorum harika bi maske uzun süreli bi etkisi yok ama soyduğun zaman yüzüm o gün içinde pembe beyaz oluyo :23::23:

bu maske harika. ne zaman uygulasam herkes cildime ne yaptığımı merak ediyor. abartmıyorum, kesinlikle (beni tanıyan)herkesin bana bakışı değişiyor ve dayanamayıp soruyor:) bana çok iyi geldi. kullanan arkadaşlarım da aynı şekilde. yalnız sonrasında gülsuyu ya da tonik ile cildi sıkılaştırmazsanız ertesi gün aynı haline dönüyor cilt. gözenekleri açıyor çünkü. kokusu ağır biraz ama 20 dakika dayanılır bence:)))

Back
X