• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon parfümü yardım kızlar

kaykaycigitarist

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
52
2
6
Tokat
Selam kızlar :34: Ben meyve kokulu bi parfüm istiyorum AVON'dan olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum. Make me wonder ve make me fire arasında kararsız kaldım wonder'in kokusunu biliyorum ama fire da güzel diyorlar sizce hangisi ? :)

Fire me up meyveli sakız gibi kokuyor arkadaşımda vardı çok ağır meyve kokusu açıkçası hiç beğenmemiştim :make me wonder kalıcı bir parfüm olduğunu duymuştum kokusu bilmiyorum..çiçeksi meyveli bir koku düşünürsen simply because,wish of love ve simply her,tavsiye ederim.simply her katalogda bakmıştım kokusuna tamamen çiçek kokusu o kadar hoş ki..simply because wish of love benziyor.wish of love zaten avonun klasklerinden harika çok tatlı bir kokusu var.secret fantasy serisine ise sakın bulaşma :) zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki ama ben hiç beğenmiyorum.

Son düzenleme:
aylardır kullandığım tekrar siparişini verdiğim tekk geçtiğim herkesin hangi parfüm diye sorduğu secret fantasy canımm:31::31:

aynen canımm ama yine de emin olamıyorsan dediğim parfümün vücut spreyi var şuan ki katologta 3 tanesi 20 tl olmazsa al onu dene eminim pişman olmıcaksın :34:

Selam kızlar :34: Ben meyve kokulu bi parfüm istiyorum AVON'dan olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum. Make me wonder ve make me fire arasında kararsız kaldım wonder'in kokusunu biliyorum ama fire da güzel diyorlar sizce hangisi ? :)

meraba :) bende avonun kokularını çok seviorum. yıllardır wish of love ve far away kullanırım. color serisininde de make me wonder da fire da kullandım. make me fire tercih et derim. inanılmaz derecede kalıcı bi koku. böle tatlı jelibon kokusu gibi. :)

meraba :) bende avonun kokularını çok seviorum. yıllardır wish of love ve far away kullanırım. color serisininde de make me wonder da fire da kullandım. make me fire tercih et derim. inanılmaz derecede kalıcı bi koku. böle tatlı jelibon kokusu gibi. :)

acayip kararsız kaldım fire olana ağır diyorlar ama jelibon gibi kokan bi parfüm ne kadar ağır olabilir ki dimi :52:

acayip kararsız kaldım fire olana ağır diyorlar ama jelibon gibi kokan bi parfüm ne kadar ağır olabilir ki dimi :52:

make me wonder böle çok hafif çiçeksi bi koku kalıcı. ama fire me up daa kalıcı. ben 2 gün çıkmadığını bilirim. yani fire diğerine göre ağır, ama normalde ağır bi koku olduğunu düşünmüorum. bana biri yıllar sonra seni unuturum da bu kokunu asla unutmam demişti :34: ikisini de dene istersen fire seçiceğinden eminim :)

Son düzenleme:
Make me wonder senelerdir bitiremediğim parfüm çünkü hiç sıkmıyorum kokusunu hatırlamak için sıkıyor olabilirim :) alma bence kokusu uçup gidiyor hemen

Son düzenleme:
Back