• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Parfüm önerilerinizi bekliyorum hatunlar :)

pur blancaydı galiba adı, avondan aldığım ilk ürün olmuştur :) çok hafif ve hoş kokusu var bence

En güzel kokusu far away. Ağır ama çok güzel kış için. Diğer kokuları oldukça sıradan ve hemen uçuyor. Parfüm konusunda başarısız bir marka.

arkadaşlar esmerim böyle çiçekli değil de biraz daha şekerli kışlık parfümleri hangileri avonun? rare ametist çıkmış o nasıl deneyen oldu mu??

Sanirim 10 yılı askin suredir celebre kullaniyorum. Cogu kokusunu da zaman zaman kullandim ama hicbiri hosuma gitmedi yani ya agir geldi ya da bulasik deterjani gibi koktu burnuma orn femme.bu yuzden hep dagittim. Simdi hala avonda tek tercihim celebre. Bunun haricinde diger tercihim body shoptan indian night jasmine. 2sinden baska koku bilmem ben:KK54:

Şu aralar cherish parfümünü kullanıyorum avonun. Ve gerçekten çok beğendim. Hem hafif hem kalıcı bir kokuya sahip. Bir de vücut losyonu ile kullanıyorum ben o Zaman daha kalıcı oluyor. Avonun beğendiğim parfümlerinden biri oldu yani cherish:)

Senelerdir Avon dan hiç birşey almadım. Ama eskiden Celebre kullanmıştım, gerçekten zarif bir koku. Bir de Perceive kullanmıştım biraz daha ağır bir koku. Bir de Pur Blanca çok saf temiz bir koku. Bu kokular hala var mı bilmiyorum ama :oops:.

Back