• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Parfüm önerilerinizi bekliyorum hatunlar :)

bende caldion da sabit kalmıştım hep , çok ferah çiçeksi bir kokusu var ama artık sıkıldım değiştirmek istiyorum :KK35:
Caldion hiç kullanmadım bilmiyorum canım... Burberry ilk sıktığında biraz agır durdukca güzelleşen bir koku...

Avon da wish Of Love çok güzel bir koku.. Sevgilim bu parfüme bayılıyor :))

Little Black dress
Treselle

Bu parfümleri de Avondan çok beğeniyorum.. Klas kokulardır.

Wish of love güzel ama kalıcı değil malesef :)
Bu fergie ve today güzel kokular.

Bir gün okula giderken Tomorrow sıkmıştım. Hava çok sıcak olduğu için kağıtlarla kendimi rüzgarlandırıyordum. Arkamdaki çocuk dayanamayıp parfümün çok güzel demişti :) Tavsiye ederim.

christian lacroix - rouge aldım yeni baştan beğenmedim şimdi şimdi hoşuma gitmeye başladı.
soft musk- pur blanca- today -always sevdiğim avon parfümlerinden .
eskiden perceive çok severdim ama sıkıldım. far away i de arada çok özleyip alıyorum şişe bitmeden sıkılıp anneme veriyorum hep aynı şey oluyor. kaldırılan bi parfüm vardı yazlık blue rush onu çok severdim. bi de christian lacroix nuit i merak ediyorum

Seccent Essence nasıl acaba ?:KK64:
Simply Her Kadın ?
Vish of love ?
Premıfre Luxe ?
TTA Tomorrow ?
Rare Gold ?
Only İmagine ?
Aqua ?
Rare pearls ?

Hiç birinin kokusunu bilmiyorum:KK17:
Tomorow kullanıyorum bi tanesini bitirdim ikincisini aldım ve çok memnunum kalıcı ve herkes çok beğeniyo tavsiye ederim

bence çiçek kokusu arıyorsan ve bu avon olacaksa today den şaşma derim. buram buram beyaz çiçekler kokuyor. eğer avon değil de pahalı parfümler satan bir modaevi çıkarmış olsaydı bu kokuyu bence klasikler arasına girerdi.
aynen katiliyorumm 4 yildir vazgecemedigim bi parfumum disari ciktigim zaman sankii cicek bahcesi gibi kokuyosun diyolarr ve ben farketmiyorumm sankii ama heryeree yayiliyoo kokuu muhtesem biseyy askim benimm yaa seviyorumm senii today women:)

ben de avon parfümlerinin cogunu kullandım nerdeyse ...en cok begendiklerim little black dress cok class,treselle cicek kokuları, üretimden kalktı ama herve leger efsane kokuydu, pur blanca cok temiz koku, tomorrow var o da hos ama bi little black değil..far away bana ağır geliyor surrender da öyle simply her tam sportif bir koku wish of love da cok güzel ama kalıcı değil
benden bu kadar canlar :KK19:

Today gerçekten hoş.. Ben çiçek kokularını çook seviyorum.. Hanımeli ve beyaz çiçekler var buram buram.. :)))) Onun dışında şuan Little Pink Dress var, tavsiye ederim.. Çok güzel o da.. Ayrıca teyzem de Incandessence Lumiere kullanıyor.. Katalogda görsem alıcam.. Çok hoş siz de alın.. Çok harika bi esansı var.. DENEYİN DERİM KIZLAR:KK15:

Merhaba hanımlar :KK54:
Ben sevdiğim şeylerden kolay kolay vazgeçebilen ve hemen değişiklik yapabilen biri değilimdir.
Yıllardır aynı parfüme takılıp kaldım şimdi artık değiştirmek istiyorum,
Şöyle çiçeksi, hoş , tatlı herkesin çok beğeneceği bir koku olsun ki
nişanlımıda bu koku etkilesin istiyorum ve önerilerinizi bekiyorumm :cool:
Rare pearls cok agir bir koku bence.bende yillardir incandense kullaniyorum cok ferah bir kokusu var

Back