- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Caldion hiç kullanmadım bilmiyorum canım... Burberry ilk sıktığında biraz agır durdukca güzelleşen bir koku...bende caldion da sabit kalmıştım hep , çok ferah çiçeksi bir kokusu var ama artık sıkıldım değiştirmek istiyorum
hmm bi düşüneyimmCaldion hiç kullanmadım bilmiyorum canım... Burberry ilk sıktığında biraz agır durdukca güzelleşen bir koku...
Rare pearls kullanan var mı aranızda ?
For away derim kesinlikle cikmiyo gunlerce ama ciceksi bi koku degl kalici olmasini istiyorsn dene.ilk basta agir gelir ama yillardr degistremedim.bide purblanca..Başka öneri yok mu kızlar ?
Tomorow kullanıyorum bi tanesini bitirdim ikincisini aldım ve çok memnunum kalıcı ve herkes çok beğeniyo tavsiye ederimSeccent Essence nasıl acaba ?
Simply Her Kadın ?
Vish of love ?
Premıfre Luxe ?
TTA Tomorrow ?
Rare Gold ?
Only İmagine ?
Aqua ?
Rare pearls ?
Hiç birinin kokusunu bilmiyorum
aynen katiliyorumm 4 yildir vazgecemedigim bi parfumum disari ciktigim zaman sankii cicek bahcesi gibi kokuyosun diyolarr ve ben farketmiyorumm sankii ama heryeree yayiliyoo kokuu muhtesem biseyy askim benimm yaa seviyorumm senii today women:)bence çiçek kokusu arıyorsan ve bu avon olacaksa today den şaşma derim. buram buram beyaz çiçekler kokuyor. eğer avon değil de pahalı parfümler satan bir modaevi çıkarmış olsaydı bu kokuyu bence klasikler arasına girerdi.
Rare pearls cok agir bir koku bence.bende yillardir incandense kullaniyorum cok ferah bir kokusu varMerhaba hanımlar
Ben sevdiğim şeylerden kolay kolay vazgeçebilen ve hemen değişiklik yapabilen biri değilimdir.
Yıllardır aynı parfüme takılıp kaldım şimdi artık değiştirmek istiyorum,
Şöyle çiçeksi, hoş , tatlı herkesin çok beğeneceği bir koku olsun ki
nişanlımıda bu koku etkilesin istiyorum ve önerilerinizi bekiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?