Güneş Kremleri Avon Otobrozon Kullanan Var Mı??En iyi Marka Hangisi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Alice in Wonderland

Bir bebek yuttum sanki ...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
12.366
1.334
merhaba arkadaşlar daha önce avonun otobrozonunu kullandım ama dalga dalga ve lekeli gibi durdu tenimde..sizin önerebileceğiniz bir marka varmı bazı markalar tam bronz değide turuncu gibi yapıyor buda faciaya yol açıyor.önceleri solaryuma giriyordum doktorum yasakladı solaryumu sarışın olduğum için yanık tende daha güzel durduğunu düşünüyorum sarı saçın önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
ben skindeep kullandım bi ara. renk güzel ama uygulamaya çok dikkat etmek lazım dalga dalga olmaması için. avonunkinden iyi kesinlikle fiyatı da 10 ytl bi dene istersen içinde 10 adet mendil var

lanaform var bu arada içeriği iyiymiş bir arkadaş kullanmıştı ama benimki daha çok renk verdi ve lanaformun içinde 8 tane var.bence skindeep kullan.hem lanaform 35 ytl civarı

evet katılıyorum avonun ki havuç gibi yapıyor ve leke leke gibi duruyor. o yüzden başka markada denemedim açıkçası... doğal bronzlaşma tercihim....:))yerimseniben

canım bende clarinsin otobronzunu kullandım bir düğün için ama hangisini alırsan al hepsi hemen hemen aynı ama sana bir şey önereyim dove un gün gün bronzlaştırıcısı var doğal brozluk sağlıyor.onu kullanabilirsin kardeşim denedi güzel görünüyor doğal duruyor.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yarın bir araştırmaya çıkayım dediğiniz markaları bir araştırayım ilginiz için teşekkür ederim..a.s.

a.scanım ben bir kozmetikçi olarak loreali tavsiye ediyorum kendim de kullanıyorum memnunum ışıltılısı da çok güzel....

a.scanım ben bir kozmetikçi olarak loreali tavsiye ediyorum kendim de kullanıyorum memnunum ışıltılısı da çok güzel....

hayatım fiyatı nedir acaba bır bılgın varmı?
bır an önce almam lazım yüzüm casper gibi bembeyaz nefret ediyorum soluk duruyor yüzüm birde sarışınımkafamçokkarıştı

X