Güneş Kremleri Avon Otobrozon Kullanan Var Mı??En iyi Marka Hangisi?

Güneş kremleri, bronzlaşma
ben solaryuma gidiyordum 8 seans oldu süper oldu ama ara vermek zorunda kaldm malum ne de olsa öğrenciyiz. şimdi yeniden başlıycam ama paket olarak alıcam 3 haftadr bu yzden para briktiriorm =) 10 seans 65 ytl. otobronzan da kullanmıştım dove un ama havuç gibi oldum ben de 1 hafta boyunca keselendim iyice eski halime dönünce başladım solaryuma. bence en iyisi solaryum. ve solaryumu en az zarara indrmek içn 1. iki seans arasında keselenmeyin. mesela 3. seansa giderken ya da sonra olabilir. çnkü vücudun üstündeki koruyucu örtü b süre kalması lazım. 2. si her seanstan sonra tüm vücudunuzu nemlendirin. şahsen nieveanın vücut losyonları en iyileri.hem yağlı da olmuyo. küçük bir tüyo daha, eğer belli seans sayısını aşmışsanız solaryum yağları var özel onlardan kullanarak daha çabuk ve daha çok brozlaşabilirsiniz =)
kalın sağlıcaklaaaa

doğal bronzlaşmadan yanayım kız kardeşim hepsini kullandı hatta yarım bıraktı lekeli oldu vucudu fakat dove gün gün bronzlaştırıyormuş cosmopolitanda okumuştum dene istersen birde kız kardeşim oriflameın kremini kullanıyor yazın nemlendiriciyle karıştırıp ışıl ışıl ve bronzluğu yoğunlaştırıyor bu yaz bende deneyeceğim.

mrb a.s. dove summer glow güzel bi ürün bence çok doğal diğerlerine göre..hem de bi anda bronzlaştırmadığı için günden güne ayarlayabiliyosun dalgalanma olmuyo.bacaklarıma uyguluyorum ben sadece.ben beyaz tenliyim ama yorumları okuyunca orta koyu ten için olanını aldım.hergün sürmüyorum o yüzden diğer bölgelerle fazla renk farkı olmasın diye..ama yüze uygun mu bilmiyorum..

teşekkürler bayanlar ben bugün loreal inkini aldım sublime bronzer yazıo üstünde 19.90 ytl bakalaım nasıl olucak???

aa bnde alicam cnm ihtiyacim var aynen bende casper gibi oldum ki esmer olmama ragmen nden bilmiorum acayip acildim...1 sendir solaryuma girmiorum kremde kullanmadim busene hic..ama daha once oriflame kullanmistim fena degildi ...sen loreal almissin daha once bi ark almis memnun kalmisti.. sende nasil oldugunu yazarsan sevinirim bende buhfta alim a.s.

aa bnde alicam cnm ihtiyacim var aynen bende casper gibi oldum ki esmer olmama ragmen nden bilmiorum acayip acildim...1 sendir solaryuma girmiorum kremde kullanmadim busene hic..ama daha once oriflame kullanmistim fena degildi ...sen loreal almissin daha once bi ark almis memnun kalmisti.. sende nasil oldugunu yazarsan sevinirim bende buhfta alim a.s.

canım ben memnun kaldım kullanabilirsin yerimseniben hemde fiyatıda uygun 20 ytl hem yüz hem wücut için kullanılıyor.loreal sublime bronze yazıyor üstündea.s.

canım ben memnun kaldım kullanabilirsin yerimseniben hemde fiyatıda uygun 20 ytl hem yüz hem wücut için kullanılıyor.loreal sublime bronze yazıyor üstündea.s.

cook saoll seker:içelim: netten baktim ztn jeli flnda var ciktigim znm alicam hbrdar ederim seni..fiyati iyiymis ama bilmem burda nekdr neyse yazarim aldigim znm a.s. bir aya kdr istanbula gelicem ztn solaryuma baslicam burda cook pahali yanina yaklasilmiooo tatlicadiarzu

cook saoll seker:içelim: netten baktim ztn jeli flnda var ciktigim znm alicam hbrdar ederim seni..fiyati iyiymis ama bilmem burda nekdr neyse yazarim aldigim znm a.s. bir aya kdr istanbula gelicem ztn solaryuma baslicam burda cook pahali yanina yaklasilmiooo tatlicadiarzu

rica ederim canım ne demek yerimseniben

ben pız buin almıştım fazla kullanmadım ama eğer eşit sürülebilirse güzel oluyor birkaç gün kullandıktan sonra renk belli oluyor

ilk defa böle bişi kullanıcam kıslar:) çok heves ettim şimdi valla anlatmışsınız güsel güzel yerimsenibenben esmerım hangı tonunu almam gerekıyo en koyu olanını sanırım dimi? ya bıde dove'la loreal arasında kaldım.dove u tavsiye edenlerde çok lorelı de.ne yapıyım ben şimcik:bbo: dove un fiyatı ne kadar peki?

ilk defa böle bişi kullanıcam kıslar:) çok heves ettim şimdi valla anlatmışsınız güsel güzel yerimsenibenben esmerım hangı tonunu almam gerekıyo en koyu olanını sanırım dimi? ya bıde dove'la loreal arasında kaldım.dove u tavsiye edenlerde çok lorelı de.ne yapıyım ben şimcik:bbo: dove un fiyatı ne kadar peki?

ben loreal ınkini kullanıyorum canım beni gören solaryumamı girdin diyor :roflol:fiyatı 20 ytl

arkadaşlar,çok merak ediyorum yüzünüze tam olarak nasıl sürüyosunuz.göz altlarına kaşların altına da sürülüyo mu

tuğçecim peki rengı gitgide kalıcı mı oluyo yoksa banyo yapınca çıkıoy mu?mesela ben yazın güneşlenmek istemıyorum.o yuzden kullanıcam.ama bazı ark.lar terleyınce aktığını kıyafetlere fılan bulaştığını sölemişler.sende yaşıo musun böle bi durum canıkom? bır de sanrım tene iicene yedırıyosun dalga dalga olmasın dıye.havuç gbi olmaktan korkuyorumda :):) teşekkür ederım canım.

tuğçecim ben netten bı baktım şimdi..krem dıye hiç rastlamadım.hep jel olarak geçıyo loreal sublıme bronze jel olarak yanı.ve fıyatlarıda senın dediğinden yüksek.26 ytl civarında.sen nerden aldın tekın acardan fılan mı canım? ve krem olanını aldın sanırım diil mi? jel diil.ççooooooooookkkk teşekkürlerr :=))

gercekten bu lorealın kı ıyımıs cok tavsıe edıolar solarıuma gırmektense kulanmak cok daha ıyı bızde arkdsla almayı dusunuoruz fakat daha sora turunculuk leke gibi etkılerı oluomu cıldım bıraz hassa leke konusunda:eek:klava: tugcecım sen almıssın kulandıgın sure ıcınde bunlarla karsılastınmı bırde nemlı ve ısıltılımı ole olsa cok daha ıyı olur dogal bı bronzluk ıcın nekadr kulanıcas kımısı ıkı gunde cok dogal gorundgnu soluo sımdıden cok teskurlera.s. :içelim:

tuğçecim peki rengı gitgide kalıcı mı oluyo yoksa banyo yapınca çıkıoy mu?mesela ben yazın güneşlenmek istemıyorum.o yuzden kullanıcam.ama bazı ark.lar terleyınce aktığını kıyafetlere fılan bulaştığını sölemişler.sende yaşıo musun böle bi durum canıkom? bır de sanrım tene iicene yedırıyosun dalga dalga olmasın dıye.havuç gbi olmaktan korkuyorumda :):) teşekkür ederım canım.

tatlım ben vatsonsdan almıştım cevahirden...bende açıkcası akma felan olmadı herkes solaryuma girdiğimi sandı otobrozon değine inanmadılar çok doğal duruyor dediler.beyaz bady giydim hiç bulaşmadı.evet tene cok iyi yedirmen gerekiyor...havuç gibi olmuyorsun hayatım....a.s.

gercekten bu lorealın kı ıyımıs cok tavsıe edıolar solarıuma gırmektense kulanmak cok daha ıyı bızde arkdsla almayı dusunuoruz fakat daha sora turunculuk leke gibi etkılerı oluomu cıldım bıraz hassa leke konusunda:eek:klava: tugcecım sen almıssın kulandıgın sure ıcınde bunlarla karsılastınmı bırde nemlı ve ısıltılımı ole olsa cok daha ıyı olur dogal bı bronzluk ıcın nekadr kulanıcas kımısı ıkı gunde cok dogal gorundgnu soluo sımdıden cok teskurlera.s. :içelim:

canım ıyı yedıreceksın cıldıne haftada 2 kere uygularsan mukemmel bır bronzluk oluyor...ve cildi yumuşatıyor.turuncu olmadım ben arkadaslar aksıne doğal bronz oldum...a.s.

X