- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tugcecım cıft etkılı dedgın nedr cnm bıde nıtro var sanrm o ney acaba:sm_confused: dogal bı ısıltı verıomus sanrm ben ınternetten baktgımda jeldı ama kabı farklı:uhm:
arkidişler ben bugun aldım etken maddeyı:teytey: allah nasip ederse yakın zamanda kullanmaya başliciimm.haftada 2 gün kullanılıyo sanırım diil mi? bı de yaz gelıyo malum..ve ben bunu güneşlenmemek için kullanıcam.bi gariplik bi tuhaf şeler olmas dimi ben güneşin altında dolaşırkenesırnaşık şey bir deeeeeeeee kız tuğçe sen makyaj yapıyo musun bunu üstüne?yanı pudra fondöten gibi fılan? ben sürmek istemıorum buna başlayınca.sadece rimel,kalem fılan kullanmak istiyorum pudraya gerenk kalmadan canıkom.mümkün müdür acep?? haftada 2 kullandıktan sonra azaltıyım mı kullanım şeklınıde? işte soru böle sorulursırnaşık şey alın size bi sürü soru..cevaplayan arkadaşlar şükranlarımı iletirimmm..çok mersiiiiia.s.
peki tugcecım ısıltı verıomu hafıf senın kulandıgın bornzlastırıcı hafıf ısıltı verenlerı varmıs sanrm beyaz tenlıler ıcın uygunmu acaba kullandgın tonuna gore alınıomus ya sanrm sende beyaz tenlıydın dımıı:uhm:
saol tugcecım ısıltı verenlerı daha ıyı sanrm ben onlardan ıstıodum ama cozemedım hangısı flaan dıe senınkınden alıcam bende resımdekı bronzlugun cok gusel burda 31 ytl dedı sasrdım ya:uhm: en ıyısı boynerden flaan arastırıyım:içelim:
bende alıcam yakın zmanda ama epılasyondan sora almayı dusunuom CADIARZU ısıltılı olmasına pek sevındım tam benm ıstedgım gıbı bşi yaa ayy saol tugcecım onerılerın sayesınde.s.
merhaba arkadaşlar daha önce avonun otobrozonunu kullandım ama dalga dalga ve lekeli gibi durdu tenimde..sizin önerebileceğiniz bir marka varmı bazı markalar tam bronz değide turuncu gibi yapıyor buda faciaya yol açıyor.önceleri solaryuma giriyordum doktorum yasakladı solaryumu sarışın olduğum için yanık tende daha güzel durduğunu düşünüyorum sarı saçın önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...