Güneş Kremleri Avon Otobrozon Kullanan Var Mı??En iyi Marka Hangisi?

Güneş kremleri, bronzlaşma
584buyukps8.th.jpg

canım ilk reesımdekı sadece yüz için olanı.2.resımdekılerde yüz ve vücut için. sağdakının ambalajı eski soldakının ise ambalajı yenilenmiş olanı.şu an piyaasadakıler o şekılde yanı. :)

Son düzenleme:
arkidişler ben bugun aldım etken maddeyı:teytey: allah nasip ederse yakın zamanda kullanmaya başliciimm.haftada 2 gün kullanılıyo sanırım diil mi? bı de yaz gelıyo malum..ve ben bunu güneşlenmemek için kullanıcam.bi gariplik bi tuhaf şeler olmas dimi ben güneşin altında dolaşırkenesırnaşık şey bir deeeeeeeee kız tuğçe sen makyaj yapıyo musun bunu üstüne?yanı pudra fondöten gibi fılan? ben sürmek istemıorum buna başlayınca.sadece rimel,kalem fılan kullanmak istiyorum pudraya gerenk kalmadan canıkom.mümkün müdür acep?? haftada 2 kullandıktan sonra azaltıyım mı kullanım şeklınıde? işte soru böle sorulursırnaşık şey alın size bi sürü soru..cevaplayan arkadaşlar şükranlarımı iletirimmm..çok mersiiiiia.s.

peki tugcecım ısıltı verıomu hafıf senın kulandıgın bornzlastırıcı hafıf ısıltı verenlerı varmıs sanrm:eek: beyaz tenlıler ıcın uygunmu acaba kullandgın tonuna gore alınıomus ya sanrm sende beyaz tenlıydın dımıı:uhm:

tugcecım cıft etkılı dedgın nedr cnm bıde nıtro var sanrm o ney acaba:sm_confused: dogal bı ısıltı verıomus sanrm ben ınternetten baktgımda jeldı ama kabı farklı:uhm:

canım çift etkili dediğim lorealın böyle iki taraflı bır bronzlastırıcısı war o sakın almayın onu havuç olursunuz walla

arkidişler ben bugun aldım etken maddeyı:teytey: allah nasip ederse yakın zamanda kullanmaya başliciimm.haftada 2 gün kullanılıyo sanırım diil mi? bı de yaz gelıyo malum..ve ben bunu güneşlenmemek için kullanıcam.bi gariplik bi tuhaf şeler olmas dimi ben güneşin altında dolaşırkenesırnaşık şey bir deeeeeeeee kız tuğçe sen makyaj yapıyo musun bunu üstüne?yanı pudra fondöten gibi fılan? ben sürmek istemıorum buna başlayınca.sadece rimel,kalem fılan kullanmak istiyorum pudraya gerenk kalmadan canıkom.mümkün müdür acep?? haftada 2 kullandıktan sonra azaltıyım mı kullanım şeklınıde? işte soru böle sorulursırnaşık şey alın size bi sürü soru..cevaplayan arkadaşlar şükranlarımı iletirimmm..çok mersiiiiia.s.

tatlım hayırlı olsun benımkınden almıssındır umarım.hayır kesınlıkle fondoten,pudra falan kullanmıyorum sadece açık mavi göz kalemi,rimel ve açık pembe rujumu sürüyorum..mükemmel oluyora.s.:nazar:

peki tugcecım ısıltı verıomu hafıf senın kulandıgın bornzlastırıcı hafıf ısıltı verenlerı varmıs sanrm:eek: beyaz tenlıler ıcın uygunmu acaba kullandgın tonuna gore alınıomus ya sanrm sende beyaz tenlıydın dımıı:uhm:

benimki hafif ışıltı veriyor bende beyaz tenliyim walla rahatlıkla sürdüm eheheha.s.

saol tugcecım ısıltı verenlerı daha ıyı sanrm ben onlardan ıstıodum ama cozemedım hangısı flaan dıe senınkınden alıcam bende resımdekı bronzlugun cok gusel burda 31 ytl dedı sasrdım ya:uhm: en ıyısı boynerden flaan arastırıyım:içelim:

saol tugcecım ısıltı verenlerı daha ıyı sanrm ben onlardan ıstıodum ama cozemedım hangısı flaan dıe senınkınden alıcam bende resımdekı bronzlugun cok gusel burda 31 ytl dedı sasrdım ya:uhm: en ıyısı boynerden flaan arastırıyım:içelim:

vatsonstan aldım hayatım ben 20 ytl di:uhm:acaba benim aldığım zaman kampanyamı wardı ama öyle birşey olsa görevli bana söylerdi kampanyada diye...:sm_confused:

ınternette 25 ytl fıatları turuncu olanı yapısmyan ferah jel seklınde yazıo olmassa ınt. alırız:teytey:

yok canım ben daha başlamadım valla..bıde epilasyon yaptırma durumum varda o yuzden ikisi aynı anda olmaz belkı dıye başlamadım henuz.annem almış fıyatını sormadım valla..ama 25 almıştı sanırım.öptüm siziii

bende alıcam yakın zmanda ama epılasyondan sora almayı dusunuom CADIARZU ısıltılı olmasına pek sevındım tam benm ıstedgım gıbı bşi yaa ayy saol tugcecım onerılerın sayesınde.s.

bende alıcam yakın zmanda ama epılasyondan sora almayı dusunuom CADIARZU ısıltılı olmasına pek sevındım tam benm ıstedgım gıbı bşi yaa ayy saol tugcecım onerılerın sayesınde.s.

ne demek canım bakımlı olmayı seviyorum bunu sizlerle paylaşmak istedim işinize yaradıysa bu konu ne mutlu bana eheheha.s

paylasimlarimizda satis yeri linki adi vermeyeye calisalim yerimseniben
begendikleriniz icinde rep ve tesekkur butonlarini kullanalaim yerimseniben

arkadaşlar ve özellikle tuğçee naıslsınızzz?:):) teyzem almanyadan getırdı otobronzanı.kaç gunde bir kullanıcam? ve istediğim ten rengıne geldıkten sonra bırakcak mıyım yoksa daha uzun aralıklarla mı kullanıcam?? yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürklerrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar daha önce avonun otobrozonunu kullandım ama dalga dalga ve lekeli gibi durdu tenimde..sizin önerebileceğiniz bir marka varmı bazı markalar tam bronz değide turuncu gibi yapıyor buda faciaya yol açıyor.önceleri solaryuma giriyordum doktorum yasakladı solaryumu sarışın olduğum için yanık tende daha güzel durduğunu düşünüyorum sarı saçın önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

avonun güneşsiz bronzlaştırıcı, kahverengi kutulu bir ürünü var. kardeşim kullandı. bacakları çok güzel bronzlaşmış. dalgalı da değildi. denemeni tavsiye ederim.

X