Saç Bakım Ürünleri Avon... Kırık saç uçları için onarıcı Serum

• Konu Sahibi SaliPazari
canım ben her banyodan sonra saçım nemliyken sürüyorum,çok da gidiyo bana ya,sür allah sür o yüzden çok alıyorum her ay..ama zaten uçlara sürülüyor direkt saç derisine temas etmiyor..

• Konu Sahibi SaliPazari
ben de alıp deneyeyim kızlar, zaten bir o kalmıştı denemediğim.

• Konu Sahibi SaliPazari
bana pek iyi gelmedi kızlar bi işe yaramadı.. kırıklar kesilmeden tamamen iyileşemiyor maalesef

• Konu Sahibi SaliPazari
aldım, deniyorum ama merak ettim kızlar, ürün için yanıcıdır diyor, düzleştirmek zararlı değil mi onu sürdükten sonra?

• Konu Sahibi SaliPazari
kızlar..
AVON K10 dergisinde (gelecek ay)
bu onarıcı serum..
1 alana 1 bedava ..
haberiniz olsun :)

kullanımını da yazayım..ekstra bilgi olsun.. :)kaydirigubbakcemile2
parmağınıza bir kaç damla ürünü dökerek,ıslak veya kuru saç uçlarına masaj yaparak uygulayınız.uygulamadan sonra saçlarınızı durulamayınız..:1hug::1hug:

• Konu Sahibi SaliPazari
ürünün özellikleri:
^^saçları besler.
^^sağlıkla parlamasını sağlar.
^^saçların kırılmasını önler.

• Konu Sahibi SaliPazari
bende çok memnunum bu üründen...şimdi kampanyada 1 alana 1 bedava..güzell bi ürün..kokusu da çok hoşşş

• Konu Sahibi SaliPazari

böyle ürünlere hap şüpheli bakıyorum açıkcası. mesela bu arkadaş neden sadece 2 tane msj yazmış ve sadece bu konuda. amaç satmak mı diye aklımdan geçmiyo değil yani. saygılarımla...

• Konu Sahibi SaliPazari
adı üstünde..kırık onarmıyo..kırıkları önlüyo arkadaşlar..

• Konu Sahibi SaliPazari
ARkadaslar ben bu serumu 3 aydan beri kullaniyorum ve coook memmunum.Saclari besledigini inaniyorum vede yumusak yaptigi kesin.Ama Kiriklari önlüyormu onu bilemiyorum.Ya Arkadaslar Nezaman kampanya var yine bi alana bir bedava.Yurtdisindayim burdan bilemiyorum.

• Konu Sahibi SaliPazari

Şu anda yok canım aralık sayısında inş.. olur bende denemek istiyorumgamyoncuiremsu

• Konu Sahibi SaliPazari
ben kullandım hiçbir etkisi olmadı hatta kötü bile oldu bi acayip yaptı yaaaaa(

• Konu Sahibi SaliPazari
Bende bu ürünü kullanıyorum arkadaşlar banyodan sonra uyguluyorum çok kolay taranıyor saçlarım,yumuşacık oluyor..Kokusuda çok güzel ben memnunum:1closedeyes:

• Konu Sahibi SaliPazari
bende hiç işe yaramadı bu serum demekki her saçta aynı etkiye sahip diil. umarım sizde yarar

• Konu Sahibi SaliPazari
yağlılık hissi dışında hiçbir farkı olmadı

• Konu Sahibi SaliPazari
ben kullandım, her duştan sonra kullanıyordum ama öyle aham şaham bir etkisini görmedim.

• Konu Sahibi SaliPazari
bende de alışkanlık gibi oldu evden çıkmadan fln uçlarına sürüyorum ama çok da etkili değil gibi gliss in kırık önleyici maskesi çok iyi gelmişti

• Konu Sahibi SaliPazari
ezgi35 le aynı fikirdeyim.hiç bir bakım yağı ya da kremi markası her ne olursa olsun kırıkları onarmaz.ancak saçınızı kestirir tamamen kırıklarından kurtulduktan sonra kullanırsanız taramayla ve çevrenin etkisiyle oluşan kırılmayı önleyebilir.yeryüzünde kırıkları tamir eden ürün henüz çıkmadı.bu ürünü kullanıp daha sonra çatallaşıp ikiye ayrılmış saç telinin birleştiğini gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…