ya çok olmuş siz yazalı ama bu üründen memnun kaldınmı merak ettim hem de çok. saçlarıma gölge attırayım diye gittim röfle oldum çıktım ve malum sonuç saçlarım can çekişiyorBende bu urunu aldım evde oylece duruyor vıcık vıcık yaglı bısey kullanamadım zaten faydası oldugunada ınanmıyorum, suan yenı bısey var o bence daha faydalı HC bakım komplexi ıcınde butun vitamınler var sacın ıhtıyacı olan ve sacı duzenlı kullanımda 2 kat daha fazla uzamasını saglıyomus kepeklenme ve sac dokulmesını onluyormus tamamen bıtkısel bır urun aldım ısallah bugunden ıtıbaren baslıcam denemenızı tavsıye ederım arkadaslar
ya o değilde kokusu yeter ya ....nasıl muhteşem bir kokudur bu ya......parfümü olsa teredütsüz kullanırım....bende kuIIanmıstım bu serumu , avonun en güzeI ürünü diyebiIirim
internette satısı var ama kataIogta da vardır bence, kapagı gri oImus
ben argan yağlısını kullanıyorum müthiş bir ürün.saçları yumuşacık yapıyor, kokusu da mükemmel, çok memnunum.
KIZLAR BEN 8 AYDIR FELAN AVONUN KIRIK SAÇ UÇLARI İÇİN BAKIM SERUMUNU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ARANIZDA KULLANANLAR VARMI?AKLIMA GELDİKÇE HAFTADA 1 KERE VEYA BAZEN 2 KERE SAÇIM HAFİF YAŞKEN KULLANIYORUM VE 14ŞUBATTAN BERİ SAÇLARIMI HİÇ KESTİRMEME RAĞMEN HİÇ KIRIK YOKa.s TAVSİYE EDERİM :hooray:
KIZLAR BEN 8 AYDIR FELAN AVONUN KIRIK SAÇ UÇLARI İÇİN BAKIM SERUMUNU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ARANIZDA KULLANANLAR VARMI?AKLIMA GELDİKÇE HAFTADA 1 KERE VEYA BAZEN 2 KERE SAÇIM HAFİF YAŞKEN KULLANIYORUM VE 14ŞUBATTAN BERİ SAÇLARIMI HİÇ KESTİRMEME RAĞMEN HİÇ KIRIK YOKa.s TAVSİYE EDERİM :hooray:
ben de kullanıyorum bu serumu. bazen haftada 2, bazen 2 haftada 1 aklıma geldikçe yani.
kullandığım zamanlar saçlarım çok güzel parlıyor ve sağlıklı görünüyor.
kırılan uçları düzeltmese de saç kesiminden sonra saçların kırılmasını önlüyor.