Saç Bakım Ürünleri Avon... Kırık saç uçları için onarıcı Serum

Bende bu urunu aldım evde oylece duruyor vıcık vıcık yaglı bısey kullanamadım zaten faydası oldugunada ınanmıyorum, suan yenı bısey var o bence daha faydalı HC bakım komplexi ıcınde butun vitamınler var sacın ıhtıyacı olan ve sacı duzenlı kullanımda 2 kat daha fazla uzamasını saglıyomus kepeklenme ve sac dokulmesını onluyormus tamamen bıtkısel bır urun aldım ısallah bugunden ıtıbaren baslıcam denemenızı tavsıye ederım arkadaslar

aralık katoloğu çıksın almayı düşünüyoum
denemezsem olmaz

ben kullanıyordum artık kullanmıyorum saçlarımı çok fazla döküyor !! :KK43::KK43:

bende kullanıyorum memnunum saçlarım uzun olduğu için taramak bi işkence oluyodu ucları dolaşıyodu sürdüm mü yumuşacık yapıyo kolay taranıyo naniknanik güzelde kokuyo hihoyyyt

BEnde kullanmasini cooook seviyorum cok güzel bi ürün.Ya ARkadaslar Kampanyasi felan varmi yine acaba?

ben her yıkayışımda kullanıyorum saçıma.
çook memnunum.
özellikle röfleli saçlara tavsiye edrim .ama kullanırken abartmamak gerk.ıslak saça 3-4 pompa yetiyo.sadece uçlara sürmek için...kaydirigubbakcemile5

ama bu urun cok pahalı dıılmı yaa:uhm: sısede sadece 30 ml varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı 2 kere sıkınca bıterkafamçokkarıştı

ama bu urun cok pahalı dıılmı yaa:uhm: sısede sadece 30 ml varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı 2 kere sıkınca bıterkafamçokkarıştı

indirimdeydi bi ara yedi buçuğa almıştım sanırım sadece uclarına banyo sonrası kullanıyorum
bi ay yetiyor bana yerimseniben

avonu bilmiyorum ama john friedanın serumları çok güzel...avonu da alıp denemek istiyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim doğrusu...:icecream:

bende almayı düşünüyordum ama hep unutuyordumm almaya karar verdimm

ben kullandım faydasını görmedim ama kokusu çok güzel

ben de kullandım ; saç uçları kırıkken çok kuru oluyo ve birbirine dolaşıyo bu konuda faydasını gördüm yumuşattı ve parlaklık verdi ama kırılmayı felan önledi mi bilmiyorum benim saçlar ; saç kurutma makinesinden bile kırıldığı için :)

:1shok: bu ürün saç uçlarımı acayip sertleştirdi:eek:lmaz:

kızlarr foreverin jojobalı sampuanı cok guzel..
yanmıs yıpranmıs sacları bile yumusacık yapıyor ve onarıyor..
ne dokulme, ne kepek sorunu kalıyor..hihoyyyt

Saçlarım gür ama ince telli ve kolay kırılıyor.Avon'un advanced repair adında kavanozda, boyalı saçlar için bakım kremini kullandım. Müthiş döktü ve sertleştirdi. Geçenlerde de yıkadıktan sonra sürülüp saçta kalan kuru saçlar için nemlendiricisini kullandım o da jölenin hafif hali. Öyle saçları birleştiriyor. Eşime verdim jöle yerine kullanıyor. Avon'un saç ürünlerinden ümidi kestim. Ama cilt ürünleri ve özellikle rujlarından çok memnunum.

bnde kullanyorum bunu kızlar yumuşaklık verıyo bn bnyodan snra uclara suryrm o zmn yaglanma da ypmıyo

ben hiç kullanmadım bu ürünü ama kırlmış bir saç nasıl düzelebilir ki. tek yolu kestirmektir. ben hiç sanmıyorum kırılmış bir saç ucunu eski haline çevirsin. fakat şöyle olur. saçlarınızın kırıklarından bir güzel kurtulmuşsunuzdur. bundan sonra da o ürünü kullanarak kırık oluşumunu engelleyebilirsiniz.

Evt aynen öyle bende kullanıyorum ama bi faydası yok kırıklara sadece yumuşatıyo saçı o kadar. Kırık saç düzelmez bu bi gerçek. Bide çok çok az kullanmak zorundasın onu yoksa vıcvıc ya olur saçın. Fısfısı tam bastırmadan kullanılıyo çok az miktarla ama öyle veya böyle faydası yok kırıklara. Saçım yumuşasa yeter diyorsanız alın derim yerimseniben

Bende kullanmaya başladım bakalım =)
Dün ilk kez sürdüm ve çok hoşuma gitti ..Yumusak ve parlak yaptı...Ustelık kokusu cok hoşuma gitti =)
Şuanda saclarım kısa hiçde kırık yok...Bu ürünü kırık olmaması ıcın kullanmayı düşünüyorum =)

Hiçbişi olmasa verdiği parlaklak ve koku var =)

Banada Çok ıyı gelmıŞtı ama ben hadı bı deĞıŞıklık yapayım dedım gıttım glıss aldım almaz olaydım Çok aĞır geldı saÇlarım bırbırıne yapıŞıyo

X