Saç Bakım Ürünleri Avon... Kırık saç uçları için onarıcı Serum

Ben bi kaç markanın serumunu da kullandım.Kullandıklarım saçlarımı yapış yapış bi garip yapıyodu.Sonra avonun bu serumunu aldım gerçekten işe yarıyo. Uzun bi süre görüşmediğim arkadaşlarım gördüğünde senin saç tellerin kalınlaşmış güzelleşmiş naptın saçına felan demeye başlıyorlar:) ama ben bademli balsamını da kullanıyorum ikisi birarada o kadar düzleştirici kullanmama rağmen baya düzeltti saçlarımı . tavsiye ederim bende bayanlar:KK66:

Mart kataloğunda serum sadece 7 tl kızlar saçlarında işe yarayanlar bence bu fiyata stok yapsınlar ben öyle yapıcam zemuszemus

çok işe yarıyor bu ürün ama hala var mı avonda merak ediyorum rastlamadım son zamanlarda,dış paketi falanda değişmiş olabilir hala satışı oluyor mu acba ?

bende kuIIanmıstım bu serumu , avonun en güzeI ürünü diyebiIirim
internette satısı var ama kataIogta da vardır bence, kapagı gri oImus

Eklentiler

• $AVON-KURU-SAC-UCU-ONARICI-SERUM-30-ml__50287791_0.jpg
    $AVON-KURU-SAC-UCU-ONARICI-SERUM-30-ml__50287791_0.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 66
Bende bu urunu aldım evde oylece duruyor vıcık vıcık yaglı bısey kullanamadım zaten faydası oldugunada ınanmıyorum, suan yenı bısey var o bence daha faydalı HC bakım komplexi ıcınde butun vitamınler var sacın ıhtıyacı olan ve sacı duzenlı kullanımda 2 kat daha fazla uzamasını saglıyomus kepeklenme ve sac dokulmesını onluyormus tamamen bıtkısel bır urun aldım ısallah bugunden ıtıbaren baslıcam denemenızı tavsıye ederım arkadaslar
ya çok olmuş siz yazalı ama bu üründen memnun kaldınmı merak ettim hem de çok. saçlarıma gölge attırayım diye gittim röfle oldum çıktım ve malum sonuç saçlarım can çekişiyor :KK43: eğer işe yaradıysa bu ürün hemen sipariş vericem bende
:2:

ben de kullanıyorum bu serumu. bazen haftada 2, bazen 2 haftada 1 aklıma geldikçe yani.
kullandığım zamanlar saçlarım çok güzel parlıyor ve sağlıklı görünüyor.
kırılan uçları düzeltmese de saç kesiminden sonra saçların kırılmasını önlüyor.

ben bu üründen çok memnun kaldım. kırıklar için bişey diyemem ama saçlarımı yumşacık yaptı. ellerimi saçımdan alamıyorum

şimdide avonun argan yağı serumunu sipariş ettim. biraz da onu kullanıcam. huyum kurusun aynı ürünü 2-3 aydan fazla kullanamıyorum. ilaç gibi alışkanlık yapıp etkisini kaybetmekten korkuyorum.

bende kuIIanmıstım bu serumu , avonun en güzeI ürünü diyebiIirim
internette satısı var ama kataIogta da vardır bence, kapagı gri oImus
ya o değilde kokusu yeter ya ....nasıl muhteşem bir kokudur bu ya......parfümü olsa teredütsüz kullanırım....

ben argan yağlısını kullanıyorum müthiş bir ürün.saçları yumuşacık yapıyor, kokusu da mükemmel, çok memnunum.

ben argan yağlısını kullanıyorum müthiş bir ürün.saçları yumuşacık yapıyor, kokusu da mükemmel, çok memnunum.

bende bu argan yağının saç kremini kullanıyorum ama serumunu da alıcam kırık saç ucu onarıcıyıda alıyım memnun kalan çok var gerçekten :))

KIZLAR BEN 8 AYDIR FELAN AVONUN KIRIK SAÇ UÇLARI İÇİN BAKIM SERUMUNU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ARANIZDA KULLANANLAR VARMI?AKLIMA GELDİKÇE HAFTADA 1 KERE VEYA BAZEN 2 KERE SAÇIM HAFİF YAŞKEN KULLANIYORUM VE 14ŞUBATTAN BERİ SAÇLARIMI HİÇ KESTİRMEME RAĞMEN HİÇ KIRIK YOKa.s TAVSİYE EDERİM :hooray:
23351394787.jpg

Selam bende AVON'un argan yağı içeren serumunu kullanıyorum. ŞAölarımı yıkadım kuruladım uçlarına sürdüm kuruttum. Sonra tekrar sürdüm ve fön çektim inanılmaz yumuşak. Bir hafta öncesine kadar boyalardan saçım keçe gibiydi ve çok mutsuzdum . Önce kırıklarını aldırdım. Çünkü Kısa olmasını istemiyordum. İnanmayacaksunuz ama kuaförümün hilekarlığından o saçım yanmış. Ve artık dalgaolmuyor. Bildiğiniz keçe. Neyse yeni bir kuaför buldum o saçımı güzelce kesti ama kısaltmadan ve organik boya ile boyadı. Bu arada argan yağı içeren bir ürün verecekti ben arkadaşımdan AVON'un serumunu istemiştim. Daha ilk hafta çok memnunum. öneririm. Bu arada saçlarım baya uzun. Hala uzun ve yumuşak. Sevgiler

KIZLAR BEN 8 AYDIR FELAN AVONUN KIRIK SAÇ UÇLARI İÇİN BAKIM SERUMUNU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ARANIZDA KULLANANLAR VARMI?AKLIMA GELDİKÇE HAFTADA 1 KERE VEYA BAZEN 2 KERE SAÇIM HAFİF YAŞKEN KULLANIYORUM VE 14ŞUBATTAN BERİ SAÇLARIMI HİÇ KESTİRMEME RAĞMEN HİÇ KIRIK YOKa.s TAVSİYE EDERİM :hooray:
23351394787.jpg

canım senin adına sevindim kırık varkenmı kullandın yoksa saclarından kırıkları temızlettıkten sonramı .. bir de ismini verebilrmisin rica etsm

ben de kullanıyorum bu serumu. bazen haftada 2, bazen 2 haftada 1 aklıma geldikçe yani.
kullandığım zamanlar saçlarım çok güzel parlıyor ve sağlıklı görünüyor.
kırılan uçları düzeltmese de saç kesiminden sonra saçların kırılmasını önlüyor.

canımm ya ıslakken mı kullandın yoksa kuruyken mi saçlların ?

X