• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON K8 Kataloğu Panaroma ve Fırsat Broşürü

ınsallah bırde ben sey okudum sankım 300 lıralık sıparıs verınce 3 tane kart cıkcak yanı 400 4 kart olmucak okudum dogrumu acaba ve bu kampyanda 650 sıpaırs gırınce 6500 puan verıcek ya avon clup uyesı degılım o zamanda verıcekmı bılen warmı

ınsallah bırde ben sey okudum sankım 300 lıralık sıparıs verınce 3 tane kart cıkcak yanı 400 4 kart olmucak okudum dogrumu acaba ve bu kampyanda 650 sıpaırs gırınce 6500 puan verıcek ya avon clup uyesı degılım o zamanda verıcekmı bılen warmı

ever tatlım kampanya 8 ve 9 kampanyalarında 3 tane 100 tl lık satışa 1 kart kazanıyormusuz ama dört kart alamıyoruz avon clup la ilgili bilgim yok canım

kızlar avonun farklı ülkelerdeki kataloglarına bakıyorum little gold dress var tanıtımda çok farklı parfümler var bunlar ne zaman bizim kataloglara da girer acaba:(

K 8 de

Evet en fazla 3 kart kazanılabiliyor. bu karttan başka Kıbrıs tatili için de çakiliş hakkı kazanılıyor.

K 7 de

650 üzeri siparişe 6500 puan verilmiyor, bu yanlış bir bilgi. Avon Club üyesi olmayanlar 320 tl siparişe tencere kazanıyor. Avon Club üyeleri 320 üzeri siparişte isterlerse tencereyi alıyorlar, ancak tencereyi istemezlerse 500 puan kazanıyorlar, ayrıca 650 yi geçerlerse ekstra 1000 puan daha kazanıyorlar, tencereyi almamışlarsa toplamda 1500 puan oluyor. Ayrıca yine Yıldız Club üyeleri 7-8-9 kataloglarının toplamında yaptıkları satış doğrultusunda yine ekstra puanlar kazanıyor, bunun için detaylı bilgi K7 panorama sayfa 28-29 da mevcut. Club üyesi olmayanların puan biriktirme gibi bir durumları yok, ama 1 Ocak 2013 ten itibarenki fatura toplamı 5000 tl yi tuttuğu anda Club üyesi olursunuz. Club üyesi olduğunuz katalog döneminin hemen bir sonraki katalog döneminde de puanlarını kulanmaya ya da yıl sonuna kadar biriktirmeye devam edebilirsiniz.

Back