AVON K8 Kataloğu Panaroma ve Fırsat Broşürü

oofff bütün katalogu alasım geldi
neden bu kadar cezbedici ki
canımm çok teşekkür ederiz ayrıca iyi bi ön etüd oldu :)

cosmicim teşekkür ederiz canım . bu arada hayırlı olsun Seda' ya da satış yapmışsın hemen

nasıl olduda görmedm ki ben bunu teşk edermm senden hala yorumları bekliyorumm bak kargonun hızlı gelmesi dileğiyleee :)) ( özelden atamıyrum çünkü daha o hakka sahip dğlmmm

nasıl olduda görmedm ki ben bunu teşk edermm senden hala yorumları bekliyorumm bak kargonun hızlı gelmesi dileğiyleee :)) ( özelden atamıyrum çünkü daha o hakka sahip dğlmmm

yok yok canım sorun değil mesaj sayını gördüm zaten . valla gelecek bugün canım ama akşam saat 7 gibi yazabilirim sana sanırım çünkü kursum var kursa gidicem kuaförüme teslim edilecek kargom ondan yani

yok yok canım sorun değil mesaj sayını gördüm zaten . valla gelecek bugün canım ama akşam saat 7 gibi yazabilirim sana sanırım çünkü kursum var kursa gidicem kuaförüme teslim edilecek kargom ondan yani

olsun olsun nasıl olsa daha vermiyorum siparişii

ohh misss gibii bi katalog olmuşş hele o sensuellye bayıldım doğrusu kızlar sizce sadece o solutions ürünlerinin verilmesi birde parfümün o kadr düşük sunulması bana normal gibi gelmedi sizce ? birde sanırım o aynayı almak için fondtn yada göz farı falan almama gerek kalmıcak sanırım bi makyaj temizlycisine ihtiyacım vardıı zatenn panoramada sadece diğer ürünler için geçerli olduğunu görünce üzülmüştüm tam o öyle bir ayna lazımmdı kii

olsun olsun nasıl olsa daha vermiyorum siparişii
tamam o zaman canım akşamı bekle

canım sensuelle bende var fakat yaz için pek uygun gibi değil açıkçası :26::26: çünkü yazın insanlık hali terliyoruz ve parfümün kokusu ekşiyor gibi kokmaya başlıyor. daha fresh kokular tercih et bence . güz ve kış için güzel ama yaz için bilemedim yani:26::26:

bak bunu söylediğin iyi oldu canım ya todayın kokusuna bayılıyorum ben o yaz için uygun olur mu dergin testerdan beğendim yani onu hiç kullanmadım doğrusu birde surrendrı çok begeniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…