• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta durumuma bakar mısınız 🥺

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
407
97
13
25
Kızlar 14 Nisan'da beta 1600 çıktı, 21 Nisan'da 2450 çıktı. Şuan 6+1 deyim
Doktor 5. haftada keseyi görmüştü. Başına böyle bir durum gelen oldu mu, sizce bunun sonucu ne olacak nasıl bir gebelik yaşayacağım?

Kızlar 14 Nisan'da beta 1600 çıktı, 21 Nisan'da 2450 çıktı. Şuan 6+1 deyim
Doktor 5. haftada keseyi görmüştü. Başına böyle bir durum gelen oldu mu, sizce bunun sonucu ne olacak nasıl bir gebelik yaşayacağım?
Malesef artışınız çok az olmuş. Şu an ne desek yanlış olur. Hemen bir doktora görünün en sağlıklısı bu olur

Çok korkuyorum ilk gebeliğim, doktor keseyi gördü oysaki ama artış çok düşük
Aslında doktor keseyi gördükten sonra bir daha kan testi falan istemiyor. Sizde neden istedi anlamadım. Ki şu an gitseniz bu değerle karından olmasa bile vajinal olarak çok rahat bebeği görür dediğim gibi ihmal etmeyin gidin herhangi bir durum varsa bazen erken müdahale ile hallediliyor

Aslında doktor keseyi gördükten sonra bir daha kan testi falan istemiyor. Sizde neden istedi anlamadım. Ki şu an gitseniz bu değerle karından olmasa bile vajinal olarak çok rahat bebeği görür dediğim gibi ihmal etmeyin gidin herhangi bir durum varsa bazen erken müdahale ile hallediliyor
Doktorum istemedi zaten, artış düşük geliyor diye ben kendim bakayım dedim. Yoksa karından gördü keseyi, 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi ama artış yine düşük gelince ne yapacağımı bilemedim

Doktorum istemedi zaten, artış düşük geliyor diye ben kendim bakayım dedim. Yoksa karından gördü keseyi, 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi ama artış yine düşük gelince ne yapacağımı bilemedim
Anladım belki dediğim gibi gördüğünüz iyi oldu hemen gidip gözükürseniz bişey yoksa hem içiniz rahatlar Allah korusun varsa da çözümü olan biseyse hemen halledilir

Anladım belki dediğim gibi gördüğünüz iyi oldu hemen gidip gözükürseniz bişey yoksa hem içiniz rahatlar Allah korusun varsa da çözümü olan biseyse hemen halledilir
İnşallah yaa ama gidemem şuan mecbur beklemem lazım 8 gün daha

aa neden mecbursunuz ki bu çok önemli bi durum düzelmesi şansı varsada 8 gün çok uzun geç kalınmış olunabilir
Bulunduğum şehir ve eşimin işi sebebiyle gidemiyorum. Zaten şuan düşük önleyici iğne ve hap kullanıyorum, umarım onlar bir işe yarar

Back
X