Göz Çevresi Bakımı Avon göz çevresi jeli deneyen ya da bilgisi olan var mı?

ben avonun light up göz altı kremini kullandım ve çok memmun kaldım göz altı morluklarıma çok iyi geldi düzenli kullanırsanız çok faydalı bir ürün.....

arkadaşlar ben avonun 40 yaş üstü ürünu aneww kulandım gözaltı için.benım göz altımı ve yüzümu dahada sarkıttı 3 ay içinde derhal bıraktım doğal yoldan ürünler denemye başladım.şimdi yuzum daha gergın ve daha dolgunlaşmaya başladı.pahalı ürün deyıp almayınn

ben avonun o jelini de daha bir sürü şeyi de kullandım ama en iyisi herbalife marka göz jeli şiddetle öneririrm.

kızlar ben avonun cilt ürünlerin kullanmıyorum ama birdahaki ay oriflameden göz çevresi kremi alıcam.bende de morluk ve şişlik var deneyim sizlere sonucu söylerim:KK70:

ben oriflame gözaltı kermini kullanıyorum.aloe vera katkılı.fena sayılmaz.hatta baya ii diyebilirim.çok az sürüyorum.gözaltımı direkt geriyo.tavsiye ederima.s

Göz çevresi kremlerinizin bitkisel içerikli olmasına dikkat ediniz
Göz çevresi çok hassastır
ayrıca pek çok kişi uygulama hatası yapmaktadır
göz çevresi kremleri sadece kaz ayağı bölgesine yumuşak hareketlerle dıştan içe doğru sürülüp tamponlama yaparak uygulanmalıdır yalnız kesinlikle baskı uygulanmamalıdır unutmayalım göz çevremiz zaten çok hassas :)

yine bir ipucu :
yüzük parmaklarınızı kullanın çünkü en güçsüz parmağımız yüzük parmaklarımızdır.

parmağımızda son kalanı kaç altınıza sürebilirsiniz kapaklar ve göz torbalarına kesinlikle uygulamayın
kırışıklardan kurtulalım derken daha da arttırıp göz çevrenizi tahriş etmeyin

X