• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon brazil beat parfümü hakkında yardım

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
evet kızlar katalok bugün geçti elime kokusu çok hafif ama tam bişe anlamadım bana tam yaz kokusu gibi geldi elinizde testırı var ise nasıl sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fiyatıda pek uygun geldi 15.00 tl bişe kaybetmem ama merak ettim sizce nasıl ????? kaydirigubbakcemile4:1hug:

canım tester var elimde ben beğendim tam yaza özel ben kendim bizzat almayı düşünüyorum migrenim olduğu için ağır kokular kullanamıyorumda

bende bu ay bu parfümden almayı düşünüyorum ama kokusu eski avon parfümlerinden veya şimdikelerden kokusu hangisine daha yakın bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim:Saruboceq:

arkadaşlar ben oriflame satış temsilcisiyim.Birçok parfümün numanesi var elimde fakat en güvenerek önerdiğim parfüm divine .enigma ve after hours...............

bende bu ay bu parfümden almayı düşünüyorum ama kokusu eski avon parfümlerinden veya şimdikelerden kokusu hangisine daha yakın bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim:Saruboceq:

ısland vibe vardı severek kullanırdım ben ona benzettim hoşuma gitti sipariş verdim

bende vücut spreyini aldım meyvamsı kokulardan hoşlanıyorsan alabilirsin
ama ben avonun ucuz parfümlerinden çok memnun değilim
habire tazelemen gerekiyor kokuyu

brazil beat parfümü çok hafif yazlık bir koku. Ucuz olmasının nedeni sanırım ambalajı diğer parfümler gibi gösterişli şişesi yok. 2 arkadaşım tam setini aldı. Kalıcı olduğunu söylüyorlar

evet kızlar katalok bugün geçti elime kokusu çok hafif ama tam bişe anlamadım bana tam yaz kokusu gibi geldi elinizde testırı var ise nasıl sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fiyatıda pek uygun geldi 15.00 tl bişe kaybetmem ama merak ettim sizce nasıl ????? kaydirigubbakcemile4:1hug:

kampanya 11'de 2tane Brazil Beat edt 35.90 dır fakat biz 28TL den vermekteyiz

ve kampanya 11 sonunda kaldırılıcaktır haberiniz olsun...:olmaz:

Back
X