Bebek İkinci El Avent Termal Çanta

heros111

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
43
29
48
Avent şık termal çanta.
Çift yalıtım katmanı 4 saate kadar sütü ve suyu soğuk veya sıcak tutar. Seyahatler için kullanışlıdır.

Çok çok az kullanılmıştır.

Fiyatı 50 Tl.

Eklentiler

• WP_20150511_22_00_26_Pro.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 299
  • WP_20150511_21_59_55_Pro.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 202
  • WP_20150511_21_59_04_Pro.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 206
10 gün önce 15 tl sattı TSD çok istemişsiniz .onunkide sıfırdı.hayırlı satışlar

Ben dün chicconun termal biberon kılıfını aldım 25 tl ye, mamayı 4 saate kadar sıcak tutar dediler ama ben süre tuttum, 2,5 saatte soğuttu, geri verdim, bu çanta nasıl acaba ??

Ben dün chicconun termal biberon kılıfını aldım 25 tl ye, mamayı 4 saate kadar sıcak tutar dediler ama ben süre tuttum, 2,5 saatte soğuttu, geri verdim, bu çanta nasıl acaba ??
Cnm boşuna vermişsin ondan daha uzun saat sıçak tutan yok aventinde öyle çanta hakkında yorumlar hep o yönde chicco berden aldın 25 liraya

Cnm boşuna vermişsin ondan daha uzun saat sıçak tutan yok aventinde öyle çanta hakkında yorumlar hep o yönde chicco berden aldın 25 liraya
Joker mağazasından aldım ama sıkıntı yok, çünkü memnun kalmadım gerekçesiyle geri verdim :)
Herhalde yine en iyi şey, yanımızda küçük bir termos ve mama bulundurmak

Joker mağazasından aldım ama sıkıntı yok, çünkü memnun kalmadım gerekçesiyle geri verdim :)
Herhalde yine en iyi şey, yanımızda küçük bir termos ve mama bulundurmak
Cnm herhalde alanlarda kullanmadıklarına göre pek bir işe yaramıyor

Ben çantayı oğlum emmediği için sütümü sağıyordum ve arada dışarı çıkarsak bu durum için almıştım. Fakat kendim evde olduğum o sıralar çalışmadığım için devamlı kullanma ihtiyacım olmamıştı. O nedenle yeni kaldı çanta.
Fakat saat olarak şu anda 2,5 saat mı 4 saat mı hatırlayamıyorum. Ama isterseniz evde sizin için deneme yapabilirim.

Denemenin zararı olmaz, sadece benim için değil başka alıcılar için de çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…