Avea mi vodafon mu turkcell mi?

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmem hat aldin mi ama kesinlikle turkcell aldiysan cok dikkatli ol hele ki kredi kartinla yukleme yaparsan ne 532 den yap nede 8035 den kesinlikle faturada yatirma kontor de yukleme. Ben dun 8035 den 25 tl lik kontor yukledim beni 8035 e kendi kendilerine uye yapmislar 51 tl lik uyelik islemi cekilmis kartimdan. Bugun netten kartimin extresine bakarken gordum sok oldum. Hemen musteri hizmetlerini aradim sordum onaylamisiniz diyo ya turkcellin konusma kayitlarinda var dedim bana uyelik ister misiniz diyen olmadigim halde ben biseye onay vermedigim halde kazikladilar. Cok dikkatli olun turkcell resmen kredi karti dolandiricisi okuyan turkcellileri de uyariyorum kesinlikle 8035 den ve 532 den kredi kartiyla fatura yatirmayin kontorde yuklemeyin

Tsk ederim cnm bilgilendirme icim henuz almadm kapattirmadiik sirket hattini kullaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…