Avea mi vodafon mu turkcell mi?

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Vodafone cnm ...............

Turkcell kullanıyorum çekiminden memnunum ama paketleri falan öyle iç açıcı değil gnctrkcll oldugumdan sinema avantajı var o kadar

Vodafone bence.paketleri avantajlı, Avea da çekim sıkıntısı yaşıyordum bende.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben yıllardır Turkcell kullanıyorum. Çekim açısından kesinlikle Turkcell derim. Kazıklanma açısından da Turkcell derim

Turkcell kullanıyorum çekiminden memnunum ama paketleri falan öyle iç açıcı değil gnctrkcll oldugumdan sinema avantajı var o kadar

Anladim cnm tsk ederim

Ben uzun uzun zamandir vodafone kullaniyorum paketleri guzel her turden var ben memnunum ama gel gor ki neti yavas azicik

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

vodafone faturalı genç tarife .. 500 dk 5.000 sms 26 tl ödüyorum

avea her yerde çekmez türkcell yağlı kazık satış ofisi gibi maşallah..
Vodafone tek geçerim hatta 25 yaş altı tanıdıgın varsa yada sen 25 yaş altında ise al freezone keyfine bak. sinema biletide bedava 1 alana 1 beleş

15 seneden fazladır Turkcell kullanıyorum.
Vodafone birkaç yıl önce telsîm i çökmek üzereyken satın alıp iyileştirmeye başladı. Altyapısını yenileyip geliştirdiler fakat hala çok yolları var. Geçen yıl aldığımda hala sıkıntı vardı.
Avea dan bahsetmiyorum bile.
Turkcell biraz dahapahalı evet, ancak internet hızı ve çekimi senelerdir vazgeçmeme sebebim.

Vodafone bence.paketleri avantajlı, Avea da çekim sıkıntısı yaşıyordum bende.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tsk ederim cnm

esım avealı iş yerınde çekim sıkıntısı oluyor bazen..

ben vodafone kullanıyorum uzun yıllardır,gayet memnunum,daha avantajlı..

turkcell nıye alınır hıc bılmem..

Ben uzun uzun zamandir vodafone kullaniyorum paketleri guzel her turden var ben memnunum ama gel gor ki neti yavas azicik

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Cok mu yavas nette onemli cunku

23 yasindayim canm ne ozelligi var bilgilendirir misin tarifeyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…