Avcilarda ogrenci hayatiiii kyk

tugce5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
39
0
36
İzmir
kizlar istanbul uni. avcilar kampusundeyim bu sene orda olanlar bilgi versinler lutfen hicbir sey bilmiyorum.kyk da kalan varmi acaba

kizlar istanbul uni. avcilar kampusundeyim bu sene orda olanlar bilgi versinler lutfen hicbir sey bilmiyorum.kyk da kalan varmi acaba

Ben de orada okudum, bu yıl mezun oldum tugcecim. kyk'da kalan arkadaşım var, gayet memnundu. Ama avcılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir türlü ısınamadım avcılar'a Hayırlı olsun bu arada.

ben kyk hakkında bişi bilmiyorum ama avcılar fiyat olarak çok uygun doğal olarak öğrenci için çok iyi

Ben de orada okudum, bu yıl mezun oldum tugcecim. kyk'da kalan arkadaşım var, gayet memnundu. Ama avcılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir türlü ısınamadım avcılar'a Hayırlı olsun bu arada.
yaa sonunda buldum birini cok tesekkurler cevap verdiginiz icin.kykdan sikayet etme gibi bi luksum yok ozel yurt hic dusunmuyorum.kykda idare ederim ama istanbul universitesininde yurtlari varmis onun hakkinda bilginiz var mi acaba

yaa sonunda buldum birini cok tesekkurler cevap verdiginiz icin.kykdan sikayet etme gibi bi luksum yok ozel yurt hic dusunmuyorum.kykda idare ederim ama istanbul universitesininde yurtlari varmis onun hakkinda bilginiz var mi acaba

üniversitenin yurtları önceden çok kötüydü ama şimdi yenilemişler yatakları ve dolapları, güzelleştiğini duymuştum. İnşallah memnun kalırsın. Hangi bölüm bu arada?

inşallah çıkar ve memnun kalırım.işletme.siz nerde kaldınız peki?

Hayirli olsun istanbul uni.nin isletme bölümü iyidir. Yurt da cikar buyuk ihtimalle. Benim arkadaslarim kaliyordu avcilarda ilk yil onlarla kaldim sonra ailemin yanina gectim. İstanbulda oturuyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…