Merhaba arkadaslar 36haftlik bebeğim henüz 10gun önce dünyaya geldi.ilk bebeğim olduğu icin bakımı ve saglıgı konusunda çok hassasiyet. Avcılar civarında ısını severek yapan,istediğim zaman rahatlıkla araybilecgim tavsiye edebileceğiniz konusunda uzman cocuk Dr. U var mı acaba. Şimdiden çok teşekkürler
Biraz geç bir cevap olacak fakat tesadüf gördüm şimdi msjı, yine de söyleyeyim dedim.
Avcılarda duyduğum bildiğim en iyi çocuk doktoru;
Enrico Ridolfi ve Atai Tulunoğlu
Merhaba arkadaslar 36haftlik bebeğim henüz 10gun önce dünyaya geldi.ilk bebeğim olduğu icin bakımı ve saglıgı konusunda çok hassasiyet. Avcılar civarında ısını severek yapan,istediğim zaman rahatlıkla araybilecgim tavsiye edebileceğiniz konusunda uzman cocuk Dr. U var mı acaba. Şimdiden çok teşekkürler
Merhaba,
forumda dolaşırken avcılar'da çocuk doktoru aradığınızı okudum da . Ben de geçen hafta 36 haftalık doğum yaptım, avcılarda oturuyorum. Gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Tavsiye edeceğiniz doktor varsa memnun olurum.
Biraz geç bir cevap olacak fakat tesadüf gördüm şimdi msjı, yine de söyleyeyim dedim.
Avcılarda duyduğum bildiğim en iyi çocuk doktoru;
Enrico Ridolfi ve Atai Tulunoğlu
enrico nun namını bende duydum benim arkadaşlarımda o dr. a götürüyor çok iyi bir dr ve yılların tecrübesi oldnu söylediler. ben maalesef o civarda oturmadığım için faydalanamıyoum ama genel sağlık kontrlü için 1 kez gitmek istiorum açıkçası.