B balkovan Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2012 121 5 26 İstanbul 20 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi balkovan #1 Hanımlar merhaba , temizlik için bir bayan arıyorum referansı olan ya da birini tavsiye edebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum .
Hanımlar merhaba , temizlik için bir bayan arıyorum referansı olan ya da birini tavsiye edebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum .
SEDEF46 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 343 3 118 İstanbul 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi balkovan #2 İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
Alweer Guru Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 1.378 698 323 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi balkovan #3 balkovan .!.: Hanımlar merhaba , temizlik için bir bayan arıyorum referansı olan ya da birini tavsiye edebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Merhaba b. çekmecede oturuyorum gündelik iş arıyorum eleman bulamadıysanız ben gelebilirim.
balkovan .!.: Hanımlar merhaba , temizlik için bir bayan arıyorum referansı olan ya da birini tavsiye edebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Merhaba b. çekmecede oturuyorum gündelik iş arıyorum eleman bulamadıysanız ben gelebilirim.
smmra Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 47 4 98 37 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi balkovan #4 Merhaba neli2582. Ben de haftada 1 yarım gün temizlik için gelebilecek birini arıyorum. Mimarobada oturuyorum.
Merhaba neli2582. Ben de haftada 1 yarım gün temizlik için gelebilecek birini arıyorum. Mimarobada oturuyorum.