Autocad kursu mahkeme

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
27
Arkadaslar merhaba bundan bir yil once erkek kardesim autocad kursuna yazilmisti.fakat gitmekten vazgecti ve firmayi arayarak telefonla kaydini sildirdi.ama firma yaklasik bir yil sonra yani bugun, odeme yapmadigimiz icin mahkemeye vereceklerini soylemisler.ki abim hic bir sekilde gidip ders almadi,kurs bir aylik bir kurs.bir yil sonra mahkemeye vermek akillarina gelmesi sacma degil mi? Ve 1.500tl.sizce ne yapmaliyiz yardim eder misiniz ?

Senete imza attıysan eğer böyle bir hakları var.
İster tek ders al ister hiç ders alma. Eğer tlfnla iptal ettirdiysen gidip sözleşmenizi senedinizi almanız gerekirdi.
Kaldı ki gidip alsanız bile belli bir miktarını ödemeniz gerekecekti çünkü hemen hemen bütün dershanelerde kayıt iptalinde paranın % şu kadarı alınır diye bir madde olur ve kimse o sözleşmeyi okumaz. Sonrada bu duruma düşerler...

Onu bilmiyorum tam. Ama mahkemeye vermeden gidin görüşün bence. Yoksa birde mahkeme masraflarını ödemeniz gerekiyo çünkü..

benim takıldığım başka bişey
hem erkek arkadaşım diyorsun sonra abim diyorsun
ben yanlış mı okudum

yoooo doğru okumuşum

kayıt iptal edildiğine dair bir mail bir belge yok değil mi? şahit var mı?

abisi erkek kardeşi değil midir arkadaşlar
neden buna takıldınız anlamadım
küçük kardeşim dememiş ki erkek kardeşim demiş
ben erkek arkadaşım diye okudum
erkek kardeşine neden abi diyır demiyorum
istersen tekrar oku benim yazdığımı

Yokmuş telefonda konusulmus sadece iptal ettiklerini soylemisler ama abisi senet imzalamis kursa girerken.Konu sahibinin arkadasiyim ordan biliyorum
sözün de hükmü var diye biliyorum
yani böyle bir şey konuşulmuşsa kiminle konuşulduğuna dair isim soyisimle böyle bir konuşma geçti böyle bir söz alındı diye
çünkü arkadaşım hukuk okuyordu sözlü anlaşmalar diye biraz bahsetmişti
yerinizde olsam avukat tanıdık varsa ona bir danışım tanıdğınız yoksa buradaki avukata sorun bence
o da olmazsa ben arkadaşıma sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…