Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

izlemeden gülme tuttuyaa

Melodi canım , çok sevindim babana.
Nasıl güzel bir haber oldu anlatamam , sonuçta o para elbet bulunurdu ama karşılanması gerekirken ödemek için zorlanmak neden değil mi?
SGK meselesinin peşini bırakmayın bence , karşılamaması akıllara zarar bir durum ve mağdur çok kişi var demiştin bu konuda.
Tekrar geçmiş olsun , şimdi dua edelim kolay ve sorunsuz bir ameliyat geçirsin baban.

Sıkıntıdan Kanıt dizisini izlemediğim bölümlerini izliyorum bu aralar iyice paranoyak olmaya başladım
Rüyamda bile katil arıyorum:111:

Sıkıntıdan Kanıt dizisini izlemediğim bölümlerini izliyorum bu aralar iyice paranoyak olmaya başladım
Rüyamda bile katil arıyorum:111:

Efendim yerde kalem bulduk...

Hımmmm... Katil 1.80 boylarında kısa saçlı ve tırnakları bakımlı

Gece gece koptum burda

melodi baban için büyük geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Ameliyat masrafının karşılanmasına da çok sevindim. İş bankasına da bu yakışırdı atamızın bankası

İsyeeeaaaannnnn
İsyanlardayım bu gün

[video=youtube;z0vmmv3VNrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3VNrc[/video]

Mapustan beri rastlaşamadık , bende az önce geldim eve ; yatmadan önce burayı açmazsam olmuyor nedense

Aslında çok zeki

Adalet sisteminin bir parçası...

Ayrıca kendi adalet sistemi var ve uyguluyor:18:

Şimdi aklıma Autopsy filmi geldi.
Onlarda öldürüp sonradan otopsisini yapıyorlardı.
Anem tırstım sanırım gece gece:18:
Haftaya benim adam seyehate gidecek 8 günlüğüne yanlızız kızımla
Geçen youtube'de bir video izlemiştim
İki rus manyak bir kadını küvette lime lime ediyorlar birde güle oynaya eğleniyorlar
O günden beridir eşim yokken kapıları açmam:18:

Ben başlayamadım bu diziye bir türlü , aklımda ama hep bişey çıkıyor ...
8 sezondur hala başlayamadın öylemi... çok üşengeçsin ablaaa

o nasıl videodur? Gerçekmi? ve hala youtube'damı video? merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…