Abla deme bana abla deme
Grup psikolojisi ile hareket ediyoruz burda
Hadi ben yattım , akşam buralarda olurum .
idare edemem anne
idare edemem
Abla gitti cebren ve hile ile yönetimi ele aldımsıraya geçin...
Ceee diyerek gitme hele yahu ;
Hangi çikolatayı alacağını buldun mu
Hoşçakal Reptomim...
Ne zaman dönersin bilemem bir daha ama biz buralardayız.
Ebushhh , hoşgeldin .
Uzun sürdü mapus.
Döven sensen , dövülen kim ben onu merak ettim diyerek hemen bir polemik oluşturayım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi-8.html
2012 ' nin enlerinden haberi olmayan yok değil mi?
Ausencia....Büyük A ile aman dikkat
Buldum canım, özelden başka bi arkadaş mesaj atmış. Lindt al diye.
Görürsem ondan alacam.
Off. Bu günlerde biraz kötüyüm.Eski bi arkadaşımla aslında gereksiz bi sebepten dolayı iletişimimizi kopardık, bizzat da ben koparmak istedim. Son dönemlerde rüyalarımda hep, sanırım özlüyorum kızı
Kıyamam sana ara ozaman canım
Madem gereksiz bişiden tartışmışsınız, oda özlemiştir eminim seni
Ben pek gururlu değilimdir. Kimseyle küs kalamıyorumYok canım, arayamam.
Kestirip atan benim. Gerçi düşündükleri çok kırıcıydı, beklemediğim şeyler duyduğum için kestirip attım. Şimdi de tükürdüğümü yalamak gibi olur.
Böyle konularda çok gurur yaparım ben.
''Amaaan arkadaşlıktan önemli mi'' diyesi geliyo bazen insanın. Galiba gururum daha ağır basıyor arkadaşlıktan.
Hak etmediğim sözler söylemese, belki çoktan bi şeyler olurdu ama; zamanında çok kırdı beni.
Son 1 ayda 4-5 kez görmüşümdür.
Offf batsın bu dünya
Kaç gündür Orhan Gencebay takılıyom.
Halet-i ruhiyem çok fena..
Ben pek gururlu değilimdir. Kimseyle küs kalamıyorum
En yakın örnek dün
Eşim bana öyle bir laf soktuki başkası olsa 10 gün trip atar ben 10 dakika dayanabildim
Bu şarkı senin için
[video=youtube;SPSJv48VTyE]http://www.youtube.com/watch?v=SPSJv48VTyE[/video]
Kızlar size sevindirici haberlerim var...
Babamın operasyonundan, bu operasyonu ne iş bankasının ne de sgk nın karşılamadığından ve operasyon maliyetinin bir ev parası olduğundan bahsetmiştim....
Annem sosyal hizmetlerle görüşmüş tüm gün...Bir milletvekili tanıdığımız var, devreye girip bankayla görüşmeler yapılmış...
İş bankası artık "Transkateter aort kapak implantasyonu" ameliyatını karşılıyor...Ve babam bu konuda ilk hasta...Bundan sonra bu hastalıktan muzdarip iş bankası mensup ve emeklilerin amliyatını iş bankası karşılayacak....Buna vesile olduğumuz için gayet memnunum....Lakin SGK hala ödemiyor maalesef...Bu konudaki şikayetimizi de gerekli yerlere yaptık....İş bankasına tekrar teşekkür ediyorum duyarlılıkları için...Sizlere de haber vereyim dedim :)...
Ne güzel bi haber melodicim.
İnşallah sağ salim olur ameliyat ve baban sağlığına kavuşur.
Kızlar size sevindirici haberlerim var...
Babamın operasyonundan, bu operasyonu ne iş bankasının ne de sgk nın karşılamadığından ve operasyon maliyetinin bir ev parası olduğundan bahsetmiştim....
Annem sosyal hizmetlerle görüşmüş tüm gün...Bir milletvekili tanıdığımız var, devreye girip bankayla görüşmeler yapılmış...
İş bankası artık "Transkateter aort kapak implantasyonu" ameliyatını karşılıyor...Ve babam bu konuda ilk hasta...Bundan sonra bu hastalıktan muzdarip iş bankası mensup ve emeklilerin amliyatını iş bankası karşılayacak....Buna vesile olduğumuz için gayet memnunum....Lakin SGK hala ödemiyor maalesef...Bu konudaki şikayetimizi de gerekli yerlere yaptık....İş bankasına tekrar teşekkür ediyorum duyarlılıkları için...Sizlere de haber vereyim dedim :)...
Melodi harika bir haber bu
Güzünüz aydın canım
İnşallah babacığında sağ sağlim ameliyatını olup sağlığına kavuşur.
3 Sene önce kayınvalidem kısmi felç geçirmişti.
Sebebi kalbindeki doğuştan olan bir delik.
Götürmediğim doktor kalmadı, en az 15binden başlatıyorlardı.
Şans eseri o sene şu ameliyat robotları gelmişti Türkiyeye,
Seminer için hasta arıyorlardı, benim götürdüğüm bir doktorunda aklına ben gelmişim hemen aramış beni.
İstanbulda halkalıda yeni açılan bir kalp ve gögüs hastalıkları hastanesi var devlet hastanesi, ama gerçekten harika bir yer.
Orda ameliyatını oldu, ertesi günde ayağa kalktı. Kasıklardan girdikleri için hasta daha kolay eski hayatına dönebiliyor.
''Transkateter aort kapak implantasyonu" da kasıklardan girilerek yapılan bir yöntem, riskte çok aza inmiş oluyor.
Allah bir an önce sağlığına kavuştursun canım
Melodicim,çok sevindim,ne güzel bir haber bu....
Sinirlerim bozuldu yahu
Daha iki dakika önce hesap kitap yaptık adamla nasıl para arttırırızda ev alırız diye
Başkası hazıra burun kıvırıyor
Bu nasıl iştir?
Sen niye sinirleniyosun?
Haklı ama bir bakıma madem siz alıyosunuz benimde fikrimi almanız gerekmiyormu? O evde ben oturacağım sonuçta... Öyle parayı ben veriyorum sen sus! tavırlarıda yanlış...
Sen bunu geç, siz ne zaman ev alabiliyorsunuz hayırlısıyla?
Orda haklıda kızın tavırları havalı havalı
Neyfe tam konunun üzerine gelince şartellerim attı
Valla bilmiyorum canım
Birimiş paramızı işe yatırdık yeni bir iş kurduk şimdi burda onun para kazandırmasını bekliyoruz.
Seneye parayı kırarsa ordan burdan şurdan borçlanarak ancak:97:
Ben çalışabilseydim çok iyi olacaktı bebişe bacak kimse yok mecburen evdeyim.
Sizin varmı eviniz? Varsa kaç senede aldınız?
Bunların ikisinin cevabını istyorum
Hadi bakalım inşALLAH herşey istediğiniz gibi olur...
Ben bekar olduğumdan baba evindeyim.
Almış zamanın da
Ben seni evli zannediyordum.
Çömez seni