Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

first lady'ler ben gideyim azıcık kendimle çekişeyim, şizofrene bağlayayım uzun lafın kısası uyuyayım.
sabah erkenden uzayıp serseriler gibi dolaşmayı düşünüyorum avare avare...
çok öptüm hepinizi mucuksss...

Onu gerçekten 300 bölüm yapmayacaklardı değil mi? komik olurdu yani

1453'ü hiç deme zaten

Karyatid , seni fazla tanımıyorum ama sen ne zaman bu ve benzeri yorumlar yapsan aklıma tek gelen şey ;

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri oluyor

Amin kuzum amin..Eksik etmeyin dualarınızı...

Zaten diyorum ya En umutsuz anlarımda
Halil zezai'yi açarım bir ''oooooollllllllssssuuuunnnn'' der. Ben kendimi lavoboya atarım.
Elim yüzümü güzell bir yıkayıp ''ne insanlar var en azından sağlıklısın'' derim

Defterim bi yolcu vagonu seyahatimse göklere .Her ne kadar dik de dursam ramak kaldı çökmeme..
Sanada kafayı takarlarsa gerek kalmaz ötmene .Madur biziz katil onlar söyleyin şu g*tlere..
Doğru görünen her bi yanlış 4 taraftan ayrılır .Para ve puldan bizede bahset görebilirsen hayrını.Sustuğun an kaybedersin kazandığın saygını..
Ondan dolayı konuş susma susmak düzene aykırı.Bi düzenek olduk ellerinde çok yazıkki onların.Tarih denen yalanı sil ve karala mutlu sonları..

Ne kadar halt yediysen dürüst ol ve gel kus onları !Fikrimin tabutlarında iklimim musondadır.Riyakarsın iyilik yapıp üstlenirsen suçları..

Sıraya dizip satar bizi vahimdir sonuçları !
Dinlemekten usandım lan amma konuşmuş karı !

Fikrimin tabutlarında müzik soğuk duştadır ..

Bi Beyaz Şarap lütfen.. Of .. Of .. Of Lanet olsun !

Hayırdır?

Ne bu şiddet bu celal

Heeey kimse var mı?

Kanal tedavisi yaptırdım bugün dişime , ağzımın şakülü kaydı Sola sola gidiyor hala....

Sağol maxima , diş hekimi fobim yoktur hiçte ; şu morfinin verdiği yamulma bir geçeydi hele ...

Karnım acıktı ama ağzıma isabet ettiremiyorum

Geçmişler olsun.
Bu morfin bir tek bende işe yaramıyor herhalde...
Yamulmak bir yana dursun dişçiden çıkıp dürüm yiyorum ben.(yaşamım boyunca açlığımdan da kaynaklı olabilir)
Sırf bu yüzden, beni uyuşturacak bir ürün icat edilene kadar diş hekimlerini protestodayım!
Lütfen tek olmamalıyım, benim gibi numune başkaları da olmalı...

AAAAAA delirmek üzereyim kızlar:84::84::84:
Dün geceden beridir bir baş ağrım var, bu gün öğlenden sonra çok şiddetlendi eşimi çağırdım, eve doktor geldi
Uzaktan baktı biraz, sinuzitim var sanırım ondan ağrı. hangi ilaçlara alerjim olduğunu sordu, (bu arada hemen hemen aklınıza gelen herşeye alerjim vardır) söyledim saydım özellikle penisilin ve nurofen türevlerine alerjim olduğunu söyledim. Adam bana adını ilk defa duyduğum bir ilaç vurdu. Daha sonra ilacı internetten araştırdığımda özellikle deri enfeksiyonları için kullanılır yazıyor.Ve çok kuvvetli bir laç yan etkilerinde kocaman ''ürtiker'' yazıyor.
Belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Kapıdan girer girmez suratı değişti. Eşim çekik gözlü özbek ve kırgızlara benziyor. Burda onlara ikinci sınıf muamelesi yaparlar.
Bir oflamadığı kaldı bakarken. Irkçı pislik
Burda yabancıysan özel sağlık kurumlarına gitmelisin. İşte eşime telaşla yanlış yeri aramış.
Şuanda kafam kulağım elim sırtım kocaman kocaman kabardı. Ölücem kaşıtıdan, sinirde yapıyor, elim ayağım titriyor sinirden.
Off nedir benim bu çektiğim. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu alerji çok zor bişey. Benimkinin tedaviside yok. Beynime bile alerji yapmıştı düşünün. Gözlerimi felç etmişti bir süre şimdi şükür bişi yok.
Neyse daha fazla içinizi kararmayayım rahatlamak istedim sadece. Beni mazur görün.
Görüşürüz canlarım. İyileşince gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…