Yahu Alcadrazın mazisi bende çok çook eskidir.Bir kitap ve filminden beri...Bu diziyi duyunca gözlerim yuvalarından çıkmıştı ama umduğumun yanından geçmedi,düşünce 300 bölüm geçecek her bölüm bir adam hikayesi , bayıyor
Rome güzel , savaş sahneleri için bile izlenir 1453'e inat
first lady'ler ben gideyim azıcık kendimle çekişeyim, şizofrene bağlayayım uzun lafın kısası uyuyayım.
sabah erkenden uzayıp serseriler gibi dolaşmayı düşünüyorum avare avare...
çok öptüm hepinizi mucuksss...
Melodi canım , çok sevindim babana.
Nasıl güzel bir haber oldu anlatamam , sonuçta o para elbet bulunurdu ama karşılanması gerekirken ödemek için zorlanmak neden değil mi?
SGK meselesinin peşini bırakmayın bence , karşılamaması akıllara zarar bir durum ve mağdur çok kişi var demiştin bu konuda.
Tekrar geçmiş olsun , şimdi dua edelim kolay ve sorunsuz bir ameliyat geçirsin baban.
En umutsuz anlarda birde
Saygı duyuyorum
Ben onu ilk çıktığında falan bir dinledim... Şirazem kaydı, piskolojik tedaviye kadar gidebilirdi durumum en az 1 dk daha fazla dinlemiş olsaydım
1 dk benim hayatımı kurtardı..
İsyeeeaaaannnnn
İsyanlardayım bu gün
[video=youtube;z0vmmv3VNrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3VNrc[/video]
Defterim bi yolcu vagonu seyahatimse göklere .Her ne kadar dik de dursam ramak kaldı çökmeme..
Sanada kafayı takarlarsa gerek kalmaz ötmene .Madur biziz katil onlar söyleyin şu g*tlere..
Doğru görünen her bi yanlış 4 taraftan ayrılır .Para ve puldan bizede bahset görebilirsen hayrını.Sustuğun an kaybedersin kazandığın saygını..
Ondan dolayı konuş susma susmak düzene aykırı.Bi düzenek olduk ellerinde çok yazıkki onların.Tarih denen yalanı sil ve karala mutlu sonları..
Ne kadar halt yediysen dürüst ol ve gel kus onları !Fikrimin tabutlarında iklimim musondadır.Riyakarsın iyilik yapıp üstlenirsen suçları..
Sıraya dizip satar bizi vahimdir sonuçları !
Dinlemekten usandım lan amma konuşmuş karı !
Fikrimin tabutlarında müzik soğuk duştadır ..
Bi Beyaz Şarap lütfen.. Of .. Of .. Of Lanet olsun !
Hayırdır?
Ne bu şiddet bu celal
​Şarkılarda ümit arıyorum , öyle işte..
Heeey kimse var mı?
Kanal tedavisi yaptırdım bugün dişime , ağzımın şakülü kaydıSola sola gidiyor hala....
Heeey kimse var mı?
Kanal tedavisi yaptırdım bugün dişime , ağzımın şakülü kaydıSola sola gidiyor hala....
Geçmiş olsun ablacığım...
ve espri yapmak istiyorum: Kanalistanbul mu?
aaaa:26: geçmiş olsun aa'cım:18:
Sağol da ; bu espriden sonra sola kayış biraz daha arttı sanki
Sağol maxima , diş hekimi fobim yoktur hiçte ; şu morfinin verdiği yamulma bir geçeydi hele ...
Karnım acıktı ama ağzıma isabet ettiremiyorum
Sağol maxima , diş hekimi fobim yoktur hiçte ; şu morfinin verdiği yamulma bir geçeydi hele ...
Karnım acıktı ama ağzıma isabet ettiremiyorum
Heeey kimse var mı?