- 27 Ekim 2010
- 2.071
- 4
Niye çömez oluyormuşum
Daha hayatın en gerçekleriyle tanışmadında ondan
''Evlende göriyim'' diyenleri şimdi bol bol anıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye çömez oluyormuşum
Daha hayatın en gerçekleriyle tanışmadında ondan
''Evlende göriyim'' diyenleri şimdi bol bol anıyorum
iyi akşamlar hanımlar :) nasılsınız bu gece acaba ?? : ))
İdare eder, sen nasılsın?
Canın mı sıkkın senin.. ?
Niye ki? Öyle bir izlenimmi bırakıyorum:44:
Eh işte birazcık öyle bir izlenim bırakıyorsun .. =)
Bir şarkı ile sıkıntımı anlatacağım umarım yani:))
[video=youtube;P444rkuGkLU]http://www.youtube.com/watch?v=P444rkuGkLU[/video]
Denizin dalgasını aldım karşıma aldım
Tuttum bir tanesini daldım içine daldım
Gökyüzü vurdu birden şimşek gibi gözüme
Deniz patladı birden aldı beni içime
Anladım ben seni , sen bu 21 Aralık kehanetlerine biraz fazla kafa yormuşsun ..Deniz,gökyüzü,hırçın dalgalar vs vs
Anlamamışın işte
Biz derdimizi isyanlarımızı deniz, gökyüzü, hırcın dalgalarla anlatırız..
Yani güzelim şarkıyı mayoluların kehanetine bağladın ya, senden başkası yapamazdı zaten
Akdeniz Üniversitesinde yapılan bir araştırma var belki okumuşsundur.. Turist - Antalya -Turizm dienince akla ne gelir bir tarzında anket düzenlemişler ve çoğunluk ''deniz-kum-güneş '' demiş . Benimkide o hesap , şu aralar Deniz-Gökyüzü-Yıldızlar-Dalgalar vs bu gibi kelimeleri gördüğümde aklıma kıyametle ilgili şeyler gelir oldu. Sanırım izlediğim belgesellerin etkisinde fazla kalıyorum . Mayolular mı ? Onlar hangi medeniyetten , ben mayaları biliyorum . Onlar karşı köyden mi ?
O araştırmada heralde erkekler yok, çünkü nasıl oldu da Kadın kelimesi yok
Mayolular, mayalıların mahallesinden
Buldum canım, özelden başka bi arkadaş mesaj atmış. Lindt al diye.
Görürsem ondan alacam.
Off. Bu günlerde biraz kötüyüm.Eski bi arkadaşımla aslında gereksiz bi sebepten dolayı iletişimimizi kopardık, bizzat da ben koparmak istedim. Son dönemlerde rüyalarımda hep, sanırım özlüyorum kızı
Günaydın millet
Nasılsınız bakalım?
Topiği 40. sayfada bıraktım 5 günde 140 sayfa olmuş çok kıskandım ama ben
Angel hoşgeldin Gazan mubarek olsun ağam
Hoşbulduk canım
Dövüleni az çok tahmin edersin herhalde
Hımm vaatleri alalım öyle kuru kuru oy vermem ben
Kıyamam sana ara ozaman canım
Madem gereksiz bişiden tartışmışsınız, oda özlemiştir eminim seni
Kızlar size sevindirici haberlerim var...
Babamın operasyonundan, bu operasyonu ne iş bankasının ne de sgk nın karşılamadığından ve operasyon maliyetinin bir ev parası olduğundan bahsetmiştim....
Annem sosyal hizmetlerle görüşmüş tüm gün...Bir milletvekili tanıdığımız var, devreye girip bankayla görüşmeler yapılmış...
İş bankası artık "Transkateter aort kapak implantasyonu" ameliyatını karşılıyor...Ve babam bu konuda ilk hasta...Bundan sonra bu hastalıktan muzdarip iş bankası mensup ve emeklilerin amliyatını iş bankası karşılayacak....Buna vesile olduğumuz için gayet memnunum....Lakin SGK hala ödemiyor maalesef...Bu konudaki şikayetimizi de gerekli yerlere yaptık....İş bankasına tekrar teşekkür ediyorum duyarlılıkları için...Sizlere de haber vereyim dedim :)...
İdare eder, sen nasılsın?
Yazılanları okumaya başladım baktım olmayacak aradan seçmeler yaptım.
Bu arada ben geldim
Afiyet bal olsyn diyeyim o zaman çikolatan.
Gereksiz bir kopukluksa ara gitsin ,dert etmeye değmez.
Vaat yok , gidebildiği yere kadar muhabbet , samimiyet ve alayına isyanda işbirliği var
Angel alıntı yapmayı unutmuşum ama yazdıkların aklımda , geç bakayım hizaya
Karyatid , Marga sizede selamlar...
Vaaaay karyatid ile margaya selamlar hııııı bizleri alıntıda yapılmıyor artık , neyse selam verdiğinede şükredelim dimi ama , hoşgeldin abla